Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Já bych bral do práce nějaký hrozně dojebaný Rolexky, dát je technicky do pucu a opticky vůbec a hrozně s nima srát lidi co je maj a bojí se je nosit. Nebo si je ze stejného důvodu nekoupí. Jsem z těch, co radši živí hodináře než aby hodinky pořád sundávali. Ono sundávání znamená dřív nebo později pád, nebo vedle nich kolega položí baterku s neodymovým magnetem. On ten vůl má magnety všude, už mi asi zmagnetizovat jedny SKX.😬

Škodám se človek nevyhne, už jsme v životě přišli o víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Ahoj,

chtěl bych si obměnit vzhled svých Prim 2 Sport. Jde mi o ručičky, dají se nasadit třeba z jiných primek, které nejsou sporty? Nedaří se mi najít způsob jak to rozpoznat, ručičky mívají číslování u prodejců, ale nenašel jsem jaké číslování jde na prim sport 2. Jde mi o tyto rucicky:

Odkaz na ručičky

Popřípadě můžete mi prosim poradit jiné, měly by být barvy mědi +/- . Na IG jsem takové úpravy viděl ale ručičky našel jen tyto.

Diky.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dobrý den, 

Jsem zde nový, ale už na toto fórum koukam delší dobu. Včera jsme koupil tyto hodinky ps2 nemám k nim vůbec žádné informace. Strojek koukám že tam je 68.4. Podle toho co jsem zde viděl, tak jsem zde nikde neviděl tuto barevnou kobinaci. Černý ciferník a bílo červené ručky. Děkuji za jakoukoli informaci k hodinkám. 

20231031_103812.jpg

20231031_103832.jpg

20231031_103853.jpg

20231031_104955.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ahoj, ručky tam máš z modelu, kterému se říká humberto, vteřinovka je ještě z jiných sportů, luneta je aftermarket (poznáš to podle kulaté 3). Jinak luneta je pouze nacvaknutá, stačí ji pomalu odcvaknout a po vyčištění půjde normálně otáčet.

Ještě ukázka ruček cifru "humberto"

20231031_122635.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě to přijde jako žlutozelená. Ptal jsem se bývalého majitele jestli k nim nemá nějaké info a napsal mi jen že je dostal od bráchy. Už jsem byl u hodinaře zeptat se na ručky a že prej si mám zavolat zítra, že zkusí někde nějaký sehnat.

Odkaz ke komentáři

Luneta je ok,lomená trojka byla pouze na počátku výroby tohoto typu, pak běžně tato luneta,dle zachování bych typoval pozdější výměna . Strojek může být i 68.4. Přechod z 68.3 byl v průběhu výroby tohoto typu. Armovak je také ok, sklíčko je původní. Ručky špatně. 

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Vomi napsal:

Luneta je ok,lomená trojka byla pouze na počátku výroby tohoto typu, pak běžně tato luneta,dle zachování bych typoval pozdější výměna . Strojek může být i 68.4. Přechod z 68.3 byl v průběhu výroby tohoto typu. Armovak je také ok, sklíčko je původní. Ručky špatně. 

Luneta je druhovýroba, nemá vroubkování.

Přechodový strojek se dával až na poláky a to byla dovýroba z dílů. 

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, Honza.manta napsal:

Luneta je druhovýroba, nemá vroubkování.

Přechodový strojek se dával až na poláky a to byla dovýroba z dílů. 

Strojek 68.4 se začal dávat v roce 1976 a to PS2.1 byly ještě ve výrobě. Vroubkovani? Jaké máš na mysli? Vroubkovani mají všechny lunety i ty z drhovyroby. Pokud tedy mluvíme o vnější hraně. 

Odkaz ke komentáři

Ta origo luneta se pozná podle toho, že jsou ty indexy jak tištěný barvou, tak i zalisovaný plasticky, paradoxně to na fotkách nejlíp vyniká na vošoupanejch lunetách.

1.thumb.jpeg.2e6d51f15f44a43d83d6200e813b7726.jpeg
2.thumb.jpeg.8d8a908379f9a99b3bd80eec74c0e0f5.jpeg

fotky půjčený z internetu.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...