EngineerHack Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Ked to budes mat daj dajake fotky.Ja som bol naposledy dost nasrany ked som si u ELTON objednal dvoje PSII lunety.Cekal sem 8 tydnu a ked to doslo som myslel ze odpadnem lebo kvalita bieleho potlacu bolo na zaplakanie.Len som sa dotkol bielej farby hlavne na trojuhelniku na lunete a farba mi ostala na prste.KVALITA JAK PRASE.
Xenomorfus Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Dam,podle eshopu je luneta na ceste, takze zalezi na rychlosti ceske posty (snad zitra) by mohla dorazit.
Honza.manta Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 V Ostravě máte ELTON prodejnu, nebo se pletu?Já to řeším tak, že si to nechám poslat na prodejnu, tam si to vyzvednu a zaplatím a pošta se neplatí.
Xenomorfus Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Tak ja sem to neobjednaval z Eltonu (viz prispevky vyse), nejlevnejsi varianta postovneho byla 55,- kc.
Xenomorfus Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Takze dnes dorazila luneta.Porovnaval sem to se stavajicima (origo) a prijde mi to hodne podobne. Zkousel sem nehtem odskrabnout barvu a neslo to. Barva se tvari, ze je trochu "natavena" v lunete. Mistni znalce poprosim, at mi pripadne napisou, kdyby to (takhle podle fotky) mel byt zretelne nejaky smejd. Diky.
habadej Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Měla by být ok. Taky dvě potřebuju, ale je to ranec. Koupit za tu pálku nebo počkat až Elton začne znovu sekat nový lunety a dát za ně ještě možná víc. Toť dilema.
EngineerHack Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Je to ok je to ELTON. Ja som mal nestastie ze moja farba v trojuhelniku zacala zchazet ked som sa dotkol nechtom. Asi dajake slabe.
Xenomorfus Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 V 26. 8. 2016 v 15:57, habadej napsal: Měla by být ok. Taky dvě potřebuju, ale je to ranec. Koupit za tu pálku nebo počkat až Elton začne znovu sekat nový lunety a dát za ně ještě možná víc. Toť dilema.Dekuji, ranec to je, ale mel sem podobne dilema jako Ty...A otazka zni, zda vubec bude Elton nove lunety na PS2 delat. Vubec nemam predstavu, kolik takove zarizeni na vyrobu lunet stoji a vzhledem k tomu, kolik jich proda, jakou nahodi cenu... V 26. 8. 2016 v 16:50, EngineerHack napsal: Je to ok je to ELTON. Ja som mal nestastie ze moja farba v trojuhelniku zacala zchazet ked som sa dotkol nechtom. Asi dajake slabe.Dekuji. To me mrzi, ze si chytil nepodareny kus. Drzim palce s pristim ;-).
gunman Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Koupil jsem tyhle červené dvojky. Poprosil bych místní, jestli by je nezkoukli, zda jsou v pořádku - tím myslím původní díly. Od včerejška udělaly 5 vteřin do plusu. Díky.
MaraThon Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 To vypadá, že je vše, tak jak má být. Gratuluji.
Hardslimer Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Jeste by bylo dobre mrknout na strojek.Spravne tam patri 68.3 .A pokud by jsi byl puntickar, tak jeste lomena trojka na lunete. ;-)
Jeronimo Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Jsou v pohodě. Přeleštit sklíčko a budou jak víno.
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Jak jsem zkoušel všemožně nastavit foťák, abych měl ty své prachbídné fotky trochu lepší , tak jsem udělal jedny PS2 surf inverse :-) Upraveno 4. září 2016 uživatelem Miroslávek
radorado Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 V 3. 8. 2016 v 8:59, Tikal napsal: Tuning pro Juniora, přemýšlím, že mu to hodím do nerezu, ale na druhou stranu je všechno kromě lunety původní originál...fakt velmi podarene! potlac je klasika tamponova, ci nie?
Lobber Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Tak já mám pro dnešek splníno... Jen počkat až přijde sklíčko a je to rychtik... Jen přemýšlím, zda li vyměnit i pouzdro s lunetou... nebo nechat být ( PSka jsou od dědy a zdá se mi, že by tím ztratilo to kouzlo :0/ Omlouvám se za foto, ale mám blbý světlo
feltharg Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 jestli jsou z rodiny, tak nemenit! kazdy skrabanec byl vyroben poctivym nosenim tveho dedy, stejne tak jako chrom se rozezral jeho potem, jak deda makal a drel aby decka mela co do huby!
Jiří_99 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Dnes dorazil "plecháč".. Už jsem na něj i zapoměl. Sportům ale docela sluší, takže jsem rád, že přišel.
habadej Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Tak jsem se taky po létech pustil do své první renovace. Koupil jsem dva poloaukrovraky a vrhnul jsem se do toho. Rozebrání na pouzdro, dýnko, sklíčko, lunetu, korunku a strojek byla sranda smích. Následné čištění v UV lázni a leštění sklíčka dle návodů pochycených na tomto báječném fóru byla stále zábava. Horší již byl následná montáž. Samozřejmě nejvíce práce dalo zalisování sklíčka zpět do pouzdra lisem zakoupeným od Číňana na íbeji. Ještě že jsem měl ty vraky dva. První sklíčko se po mém opatrném tlaku obrátilo doslova v prach. Se druhým už to vyšlo perfektně. Ještě nechám výhledově překontrolovat strojek a WR, ale jelikož dělají pár sekund do mínusu, tak do nich vrtat zatím nenechám.Ještě prosím soustřeďte svou pozornost na řemínek. Je to má vlastní výroba, je to můj první a jelikož mi jeho výroba trvala cca 20 pracovních hodin (bez teoretické přípravy), pracoval jsem s obrovským zanícením a vyrobil pouze sedm zmetků, tak jsem dospěl k názoru, že to musí být jeden z nejúžasnějších řemenů které toto fórum vůbec spatřilo. Cením si ho velmi vysoko, jeho hodnotu vzhledem k výše uvedeným skutečnostem odhaduji na několik tisíc Kč. Takže dost řečí, fotky jistě věrně zobrazují výsledek mé kvalitně odvedené práce.
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 V 8. 10. 2016 v 11:20, habadej napsal: Tak jsem se taky po létech pustil do své první renovace...Dobrá práce!!! Včetně fotek a popisu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se