Nestler Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Muj nazor je ten, ze jestli nekdo chce hodinky od Primu, at na noseni nebo do sbirky, tak Parexo by pro nej melo byt neprijatelne.. To uz jsou proste jine hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Jen dva dotazy ohledně parexa nerez pouzdra. 1. Pouzdro je i s tvrzeným sklem a armovacím kroužkem ?2. Dýnka z parexo pouzdra a originál pouzdra jsou záměnná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Pouzdro je i se sklem a armovákem. Zpracování trochu horší než originál.Dýnko jsem měnit nezkoušel, ale dle mého bude závit stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyna Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Pánové dobrý večer ve spolek. Jak jste již zaregistrovali jsem zde nový ač tu mám profil už nějaký ten rok. Teprve se zde orientuji a již jsem byl od Vás i někým upozorněn, že píši do nevhodných vláken....za což děkuji..beru to jako pozitivum, abych tady zbytečně neplevelil diskuze. Nejsem rozhodně a nebudu žádná konkurence pro nikoho.....hodinky nesbírám, ale rád se poučím. Moje první PRIM byly SPORT II. (viz odkaz níže, ale pásek byl jiný . Někde mám foto..byl to dárek k 15.narozeninám...pamatuji si, že byly v bílé krabičce. http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-ocelove-pouzdro/ Já se zabývám sběratelstvím jiného typu takže ted díky Vám vnímám,jak se cítí ostatní, když je o něčem poučuji já. Je fajn slyšet i protichůdné názory, které občas vypadají na hádku, ale věřím, že je to naonec mezi Vámi vše v klidu. Vybírám si hodinky podle vzhledu tak jak působí na mě....nevybírám dle sběratelské hodnoty a chci je na běžné nošení resp.občasné. Pokud někdy někdo z Vás poradí nebo dá odkaz na nějakou aukci budu rád. Rád bych měl někdy Prim Sport II. níže uvedeného typu, ale za rozumnější cenu. http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-1965-1993-ocelove-pouzdro-kompletni-renovace-plna-zaruka/ Dále Prim "Traktor" jako dobový doplněk k veteránu. https://vycvakovna.cz/prim-traktor/ Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Lukyna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Co se traktorů týče - pokud se neobjeví nějaká zajímavá nabídka tady v prodejním vláknu, na tvém místě bych se asi zaměřil na prodejní server zdejšího váženého člena (accutron), bývají tam i fešné kousky. Ceny různé (podle stavu hodinek a osoby prodejce) a chce to mít taky trochu kliku, ale dá se... PSII prakticky totéž. https://www.antik-hovorka.cz/prim/?search=traktor https://www.antik-hovorka.cz/prim/?search=Prim+sport+2 Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Pánové dobrý večer ve spolek. Jak jste již zaregistrovali jsem zde nový ač tu mám profil už nějaký ten rok. Teprve se zde orientuji a již jsem byl od Vás i někým upozorněn, že píši do nevhodných vláken....za což děkuji..beru to jako pozitivum, abych tady zbytečně neplevelil diskuze. Nejsem rozhodně a nebudu žádná konkurence pro nikoho.....hodinky nesbírám, ale rád se poučím. Moje první PRIM byly SPORT II. (viz odkaz níže, ale pásek byl jiný . Někde mám foto..byl to dárek k 15.narozeninám...pamatuji si, že byly v bílé krabičce. http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-ocelove-pouzdro/ Já se zabývám sběratelstvím jiného typu takže ted díky Vám vnímám,jak se cítí ostatní, když je o něčem poučuji já. Je fajn slyšet i protichůdné názory, které občas vypadají na hádku, ale věřím, že je to naonec mezi Vámi vše v klidu. Vybírám si hodinky podle vzhledu tak jak působí na mě....nevybírám dle sběratelské hodnoty a chci je na běžné nošení resp.občasné. Pokud někdy někdo z Vás poradí nebo dá odkaz na nějakou aukci budu rád. Rád bych měl někdy Prim Sport II. níže uvedeného typu, ale za rozumnější cenu. http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-1965-1993-ocelove-pouzdro-kompletni-renovace-plna-zaruka/ Dále Prim "Traktor" jako dobový doplněk k veteránu. https://vycvakovna.cz/prim-traktor/Ty PSll jsou poskládaný z čínských falsifikátů.To by sis mohl někde taky trhnout ostudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Ahojte, existuje navod na kompletne rozobratie PS2ek?Cez aukro som vydrazil jedny nefunkcne ako darcu organov. Rucicky, a drobnosti su uz prehodene do mojich z detstva a teraz by som sa chcel povenovat tym nefunkcnym. Prisli "napustene" resp namazane niecim ako wd40ka. Po dotyku su ruky mazlave a smradlave. Chcel by som ich rozobrat uplne, vycistit kazdu suciastku a poskladat. Budem vdacny, ak mi viete pomoct s navodom, ci dobrymi radami. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Zkus to tady a tady. Třeba ti to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Dakujem za radu. Pozeral som a budem z toho cerpat. No este som sa k nim nedostal. Zato moje PS2ky z detstva sa uz tesia priazni. Este chcem obnovit na lunete biele cislice. Je v celkom dobrom stave, tak skusim pidi stetec a bielu farbu a dat ich do pôvodného stavu. Inak kolega nasiel dom 4x primky a medzi nimi nadherne PS2ky humberto. Tie mam i ja. Akurat ich zabudol doma. Tak som zvedavy, ci sa rozchodia a ci bude stacit prelestit sklicko. Lebo podla fotky su paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Primky mam rad, jedny jsem dostal, chtel jsem je dat do nerez pouzdra. Smiril jsem se i s tim, ze neni lestene, ale brousene. Ze uz ani tvar noveho skla neni, co byval. Ok, objednalo se. Bohuzel, v eltonu ho nejsou schopni dodat ani do mesice, ani do dvou. Hlavne ze se chlubi tim, ze ho dokazou vyrobit za dve minuty...Dalsi vec, nechci nikam hodinky na x mesicu posilat jen kvuli tomu, aby mi prehodili oservisovany strojek do pouzdra. Nebo aby mi milostive vymenili kazdy rok korunku s tesnenim. Poslat hodinky do primu znamena zabetonovat je tam na dobu neurcitou. A to mi vadi. Chci prijit k hodinari, vymenit sklo, pretesnit, namazat. Ne cekat pul roku. Z toho duvodu jsem zvolil pouzdro neoriginalni, byt nerezove. Vse ostatni je original. A navic, to neoriginalni je lestene, se srazenou hranou zespod tak, jako chromovany original. Proste se mu podoba vic, nez novy nerez od primu. Nestydim se za to. Mam je rad, nosim je kazdy den, hodinky jsou vsude se mnou, dovolena u more, prace na zahrade...kdyz bude potreba, korunku a tesneni mam vymenene do druheho dne. A hlavne, v eltonu by mi stejne neco zkurvili a musel bych je tam posilat znovu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Dakujem za radu. Pozeral som a budem z toho cerpat. No este som sa k nim nedostal. Zato moje PS2ky z detstva sa uz tesia priazni. Este chcem obnovit na lunete biele cislice. Je v celkom dobrom stave, tak skusim pidi stetec a bielu farbu a dat ich do pôvodného stavu. Inak kolega nasiel dom 4x primky a medzi nimi nadherne PS2ky humberto. Tie mam i ja. Akurat ich zabudol doma. Tak som zvedavy, ci sa rozchodia a ci bude stacit prelestit sklicko. Lebo podla fotky su paradne. Zkus tenkou bílou lakovou fixu. Mají ji v papírnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 honza, vdaka..genialny napad...ja som uz rozmyslal ako sa budem s lupou snazit a nanasat to a fixka mi ani nenapadla...vav parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Tak před pár minutami dorazily....Ještě jsem si je ani pořádně neprohlédl... Prostě jsem je potřeboval- co na to říct. Upraveno 4. září 2017 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Prubnul jsem je na zelené nato a nevypadá to tak zle :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ahoj koupil sem si teď dvoje prim sportky a na obou mám docela dost zničené lunety nemáte tady někdo náhradní nebo v pěkném stavu? Rád bych odkoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Napíš do Eltonu,cena 150kč/ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 tm.watches: ak nepotrebujes nove, mozem ti 2 poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 tm.watches: ak nepotrebujes nove, mozem ti 2 poslat.Já bych dvě lunety PS2 koupil, jestli jsou ještě k mání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Take bych rad lunetu,teda jestli je k mání?Ma někdo fotku novych lunet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103508-luneta-prim-sport-ii/page-2 nejako mi zmizli fotky....asi som ich nechtene zmazal, ja vul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se