Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Jo, tak nějak to beru. Nabídli ti v Onyxu i to přetěsnění korunky? Já teď předběžně řeším s Onyxem lunetu na želvách, tak bych to tam poslal oboje najednou. A možná i SKX. A Samuraje po roce na první regulaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Už mi jí jednou přetěsňovali. Raději se ale zeptej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Něco tam není v pořádku, stačí zaklepat hodinkami jako s automaty nebo poklepat prstem na sklo a minutová ručička si poskočí o pár minut. Bude chyba někde v soukolí, mezi vteřinovkou a minutovou ručičkou ten převod prostě klouže a nezabírá. Hodinářství Němec Hodonín, udělá vše co potřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 To je daleko. A pár tipů už mám. Ale díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Tohle mě zaujalo v inzerci. Podoba s PS2 je zjevná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) Takovej dotaz laika.. Jsou ty hodinky v puvodním stavu? Mám za to, že je vše origo Elton.. Ale raději se ptám.. dík moc Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 31 minutami, Axel napsal: Takovej dotaz laika.. Jsou ty hodinky v puvodním stavu? Mám za to, že je vše origo Elton.. Ale raději se ptám.. dík moc Ano, na první pohled je vše v pořádku a origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 V 31. 12. 2022 v 15:54, Jerryl napsal: Tohle mě zaujalo v inzerci. Podoba s PS2 je zjevná. Ve své době to byl dost častý tvar pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 3 hodinami, Axel napsal: Takovej dotaz laika.. Jsou ty hodinky v puvodním stavu? Mám za to, že je vše origo Elton.. Ale raději se ptám.. dík moc Vypadají v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Diky moc @Honza.manta @Jeronimo, kupoval jsem je po generalce tady od Jardy, ale po tech letech uz si prd pamatuju, tak se radeji ptam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Nechci se samozřejmě vytahovat a ani nikoho nasrat. Ale tyhle znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Barevné variace černých potápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Barevné variace bílých potápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Furt koukám na ty modré PS2, co je na nich jiné - je to tmavý armovák...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 13 minutami, colommbo napsal: Furt koukám na ty modré PS2, co je na nich jiné - je to tmavý armovák...? Modrý srmovák. A první varianta řemínku - s kovovou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Já děkuji pánovi! Nedokázal jsem na fotografii přesně určit barvu armováku (modrá... šedá...), tož jsem napsal tmavý. A spony jsem si nevšiml, koukal jsem jen na hodinky. Mám dost pěkný PS2, avšak s klasickým provedením armováku, tedy v barvě bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Zajímavé... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/raritni-ciselnik-prim-sport-2-58610.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 1 hodinou, senior1949 napsal: NOS Nádhera!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se