Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Dobrý den nezlobte se prosím že píšu vám ale nevím kde se tu zeptat. Koupil jsem nedávno své páté humberta (nikdy jsem je neměl úplně rozebrane) dynko, armovak vše perfektně sedí ale přesto se strojek hýbe uvnitř a chrastí, můžete mi prosím říct jak přesně je tam upevněn? Nechybí tam třeba nějaký další gumový kroužek nebo tak něco v porovnání s ostatníma humbertama je to vše stejné. Děkuji za odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes mi volali z Onyxu, Samuraje hotové, ale Primky jsou na servis komplet. Datum je křivě, protože ciferník je pootočený, třecí spojka dělá ten prokluz a stroj potřebuje taky komplet udělat. K tomu přetěsnění korunky a tlakovka a budem tam za 1500 když nepoteče sklem. 

Jsem to čekal spíš obráceně, že Samuraje po lehčím pádu budou kromě regulace potřebovat i opravu a PS2 budou kromě tý spojky v pohodě.

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Tak dnes mi volali z Onyxu, Samuraje hotové, ale Primky jsou na servis komplet. Datum je křivě, protože ciferník je pootočený, třecí spojka dělá ten prokluz a stroj potřebuje taky komplet udělat. K tomu přetěsnění korunky a tlakovka a budem tam za 1500 když nepoteče sklem. 

Jsem to čekal spíš obráceně, že Samuraje po lehčím pádu budou kromě regulace potřebovat i opravu a PS2 budou kromě tý spojky v pohodě.

To bude v pohodě,  primky se oservisujou a budou chodit jako lusk 😉 

Nicméně jsem si o prodejci udělal svůj obrázek.... a potvrdilo se mi i z více stran,  že to není jen moje zkušenost. 

Odkaz ke komentáři

Aspoň místní borci potvrdili originalitu dílů, ale je vidět, že i s přístupem k originál dílům se dají poskládat hodinky původní, ale mizerné. Prodávající nicméně nabídl opravu nebo vrácení peněz. Já ale chtěl hodinky udělat pořádně a s přetěsněním a korunku prý neumí. Tak to nebudu posílat jemu na opravu a pak na přetěsnění, to bych dal vic za poštu. Navíc Onyx je jistota. Koupi přes to všechno považuji za docela dobrou. Vše je origo jen blbě poskládané. Lepší než dokonale složené Parexo.

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Aspoň místní borci potvrdili originalitu dílů, ale je vidět, že i s přístupem k originál dílům se dají poskládat hodinky původní, ale mizerné. Prodávající nicméně nabídl opravu nebo vrácení peněz. Já ale chtěl hodinky udělat pořádně a s přetěsněním a korunku prý neumí. Tak to nebudu posílat jemu na opravu a pak na přetěsnění, to bych dal vic za poštu. Navíc Onyx je jistota. Koupi přes to všechno považuji za docela dobrou. Vše je origo jen blbě poskládané. Lepší než dokonale složené Parexo.

Šikovní jsou moc, přetěsnili mi i původní korunku na PS1.

Odkaz ke komentáři

Tahle fotka vypovida vice, nez se zda... ti dva pravaci jsou velci kamaradi, nebo pracuji v jedne firme a prisli spolu a pozdeji... to uz ten levak dole mel v sobe 10 piv 🙂

(nebo prisli spolu a nepouzivaji lunetu k pocitani piv... v tom pripade je ten levak tak trochu roztrzity, ze nema lunetu na dvanactce :-))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...