orlando1 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Jen mi trochu uniká smysl takové investice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Jen mi trochu uniká smysl takové investice ... Můžeš to nějak rozvést? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Chápal bych to tak,že 1200kč se zdá asi moc (mi taky),když pouzdro zůstalo stejné,sklíčko asi není taky takové jak má být,ručičky stejné a luneta.....(teď sem koupil origo od známého hodináře za 50kč)Na Aukru se dají koupit Sporty za 1200kč už v hodně hezkém stavu.Pokud ale někdo má k těm hodinkám vztah,tak má vzpomínku zase na dlouhou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Něco na asfaltce? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Super, takové rozlišení bych potřeboval. Takhle ty indexy nevidím ani pod lupou. Skrz co jsi to fotil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Mikroskop Olympus s nástavcem na zrdcadlovku, maximální zvětšení 57x. Ale už není nic moc, asi budeme pořizovat něco novějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Tak sem přidám něco fotek: 1) PS2.1 2) PS2.2 - barevné variace 3) PS2.3, humberto - barevné variace 4) PS2.4, potapěč - barevné variace 5) pokračování někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Tak sem přidám něco fotek: 1) PS2.1 2) PS2.2 - barevné variace 3) PS2.3, humberto - barevné variace 4) PS2.4, potapěč - barevné variace 5) pokračování někdy příště Koukám že mám co dohánět, aspoň vím co mám hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Honzo, "děkuji" za inspiraci. Chvilku jsem si myslel, že budu chronoodolný, ale zase jsem dostal chuť na nějaké pěkné PS2. Tak zase projedu aukro a moje osvědčené prim adresy. A to vždycky hrozí tím, že k nim přiberu něco dalšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Tak ještě pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Myslím že to patří sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Myslím že to patří sem Hmmmmmmmmmmmmmmmm, pochvalně mručím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Hmmmmmmmmmmmmmmmm, pochvalně mručím A přitom taková blbost :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Myslím že to patří sem Vypadá to dóst zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Myslím že to patří sem Před časem proběhly aukrem od známého prodejce Nirmalita. Tak pro ty co neviděli jak vypadá celek přikládám foto z aukra. Fotky od Nirmalita EDIT: zmenšení přílohy Upraveno 28. února 2013 uživatelem booker007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Ty moje sou jiný kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Ty moje sou jiný kus Ano pochopil jsem, že to nejsou ty od Nirmality. Jen mě napadlo že přidám fotku jak vypadá stejný ciferníček v pouzdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tak já sem přidám jako protiváhu Financovi zase pouzdro bez ciferníku - třeba by jsme to ještě mohli dát dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Bude svajba? :-)))Nebude, mám tom komplet, jen nestíhám. Leda naklonovat :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se