Přejít na obsah

Prim (Elton) dostal Czech Made.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nejférovější by bylo, kdyby oba přestali hlásat svou "kontinuitu, tradici" a podobně a začali vyrábět po nějakou férovou novou značkou... Elton třeba právě pod Elton, nebo Spartak, nebo já nevím jak... a MPM pod nějakým jiným názvem... třeba Radegast :D :D :D a to by bylo férové pro všechny.. ale pak by oba měli problém...ten problém by byl, že MPM by zapadlo v produkci hodinek své cenové hladiny a Elton by nemohl prodávat za ty šílené rakety, ale za ceny ale Stowa... takže to asi ani jeden nikdy neudělá :)

'Elton' rozhodně. A MPM vyrábí i pod svojí značkou 'MPM Quality' :) Podle aktuální poptávky tam asi tisknou jedno nebo druhé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a nový web Eltonu prý bude v dubnu, tak snad se povede :)

V kterém roce? :)

(No neodolal jsem... už mě ty války Prim vs Prim jenom rozesmívají - obě firmy si zřejmě našly svůj modus operandi, zakopaly se na válečném poli a nyní se ostřelují z houfnic. Nejspíš v sobě mají obě víc echt českého, než by si sami přiznali.)

Odkaz ke komentáři

Tak podle informací z Eltonu už ten článek stáhli.

Jo a nový web Eltonu prý bude v dubnu, tak snad se povede :)

Teda dát si na první stranu do sekce Společenské novinky pojednání "Nefunkčnost objednávkového systému", to už je fakt tah na bránu. Představuju si, jak přilítne pan Prokop za panem Helikarem a hlásí: "Pane šediteli, nefunguje nám vole ten objednávkovej systém, můžem to dát na ten internet?" A pan Helikar povídá: "Nojo, jasně, dobrej nápad."

Odkaz ke komentáři

Teda dát si na první stranu do sekce Společenské novinky pojednání "Nefunkčnost objednávkového systému", to už je fakt tah na bránu. Představuju si, jak přilítne pan Prokop za panem Helikarem a hlásí: "Pane šediteli, nefunguje nám vole ten objednávkovej systém, můžem to dát na ten internet?" A pan Helikar povídá: "Nojo, jasně, dobrej nápad."

:D

No pravda že tam mohlo stát:

"Vážení zákazníci, v nejbližší době připravujeme spuštění nové verze internetových stránek, do té doby omluvte nefunkčnost ... bla, bla."

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

V kterém roce? :)

(No neodolal jsem... už mě ty války Prim vs Prim jenom rozesmívají - obě firmy si zřejmě našly svůj modus operandi, zakopaly se na válečném poli a nyní se ostřelují z houfnic. Nejspíš v sobě mají obě víc echt českého, než by si sami přiznali.)

echt moravského !! paušalizaci tohoto typu si my švédi vyprošujeme :cheers: jinak se nedá než souhlasit, trefně formulováno. Je to fakt groteskní, stejně, jako ten web eltonu - úplná škola neobratnosti. Z tohoto podhledu mi přijde spolupráce s Beátou Rajskou jako trefa první kategorie, ač jsem byl prve kousavě skeptický a produkt nechápu, tak ta mediální podpora, kterou alspoň na billboardech v kapitálním městě beáta primu poskytuje, je neocenitelná, přímo zázračná ve srovnání v in-house potencí. Jen na billboardech pochopitelně nikde nečtu, že jsou z nového města nad metují (jako kdyby se primky dělaly jenom tam :D ), takže tu mediální podporu Beáta kolegiálně vlastně poskytuje i MPM :D GROTESKA !!

Napadá mě, mají MPM vlasní web ? Zatím jsem viděl prezentace jen na webech prodejců,.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

echt moravského !! paušalizaci tohoto typu si my švédi vyprošujeme :cheers: jinak se nedá než souhlasit, trefně formulováno. Je to fakt groteskní, stejně, jako ten web eltonu - úplná škola neobratnosti. Z tohoto podhledu mi přijde spolupráce s Beátou Rajskou jako trefa první kategorie, ač jsem byl prve kousavě skeptický a produkt nechápu, tak ta mediální podpora, kterou alspoň na billboardech v kapitálním městě beáta primu poskytuje, je neocenitelná, přímo zázračná ve srovnání v in-house potencí. Jen na billboardech pochopitelně nikde nečtu, že jsou z nového města nad metují (jako kdyby se primky dělaly jenom tam :D ), takže tu mediální podporu Beáta kolegiálně vlastně poskytuje i MPM :D GROTESKA !!

Napadá mě, mají MPM vlasní web ? Zatím jsem viděl prezentace jen na webech prodejců,.

http://www.mpm-quality.cz/

http://www.prim-hodinky.cz/

Odkaz ke komentáři

Super postřeh. To je neuvěřitelná nezodpovědnost zodpovědného zaměstnance firmy vůči "své" firmě, která nota bene prodává de facto jen přes internet...

Je to jen a jen vizitka toho nivó, které (ne)mají...!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník admira

Tento stav neni dlouhodobe udrzitelny. Nejen ze to mate potencionalni zakazniky, ale mit na trhu 2x PRIM, at uz maji pripony jakekoliv, je nezadouci.

Podtrzeno, secteno - nekdo musi z kola ven.

:argue: anebo jestli to neni takhle :cheers:

Odkaz ke komentáři

Tento stav neni dlouhodobe udrzitelny. Nejen ze to mate potencionalni zakazniky, ale mit na trhu 2x PRIM, at uz maji pripony jakekoliv, je nezadouci.

Podtrzeno, secteno - nekdo musi z kola ven.

:argue: anebo jestli to neni takhle :cheers:

Mýlíš se, u nás je možné vše.... Na trhu je Prim Manufacture a Prim MPH, to lidi nemate a většinou nepřijdou na to, jak se věci mají. Vzhledem k tomu, že obě se pohybují ve výrazně odlišném cenovém segmentu, tak si nekonkurují.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...