Bert Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Přátelé, díky dohodě s váženým členem našeho fóra, Kamilem, jsou jeho a moje sbírka PRIMek ode dneška již sbírkou jedinou. Mojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Tak to je pecka. Gratuluji! Vsechny Orliky na fotce jsou puvodni, ze (zdaji se byt)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Uf, tak to je rána... GRATULACE! P.S. Včetně 97-ky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Pěkné hnízdo marnivosti a povrchnosti :D Gratuluji... ještě to nech nafotit na Orlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Koupě hodna knížete Schwarzenberga. Nechť tikot a zář těší tě stovky let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ukazoval jsem mu svoje (bývalé) Orlíky a odpověď zněla: "Ty hodinky už jsem viděl, mám doma dvoje podobný." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Nezbývá, než pogratulovat a tiše závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 sakra...a já je naživo ani neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Bertiku, i kdyz muj nazor na ne znas, tak gratuluju, asi to fakt stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Přátelé, díky dohodě s váženým členem našeho fóra, Kamilem, jsou jeho a moje sbírka PRIMek ode dneška již sbírkou jedinou. Mojí. Jak to teda je? Jednalo se jen o Orlíky nebo o komplet sbírku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Tak to je pecka. Gratuluji! Vsechny Orliky na fotce jsou puvodni, ze (zdaji se byt)? Jasně, jsou to původní Orlíky. Jak to teda je? Jednalo se jen o Orlíky nebo o komplet sbírku...? Jde o komplet sbírku, tedy i 97 - čku. Pěkné hnízdo marnivosti a povrchnosti :D Gratuluji... ještě to nech nafotit na Orlíku Kníže nechce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Jde o komplet sbírku, tedy i 97 - čku. Díky za (pro mne) hodně překvapivou odpověď... A OBR gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Koupě hodna knížete Schwarzenberga. Nechť tikot a zář těší tě stovky let Jak poetické přání . Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Teda Kamile to jsem nečekal! Já myslel že Orlíci jsou páteří Tvojí PRIMa sbírky! Čumím jako puk, takovýhle věci se tady pečou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Jde o komplet sbírku, tedy i 97 - čku. Ty voe! Tomu říkám konsolidace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Teda Kamile, timhle si vzhledem k objemu te sbirky krasne vyrovnal nas fluktuanty. Uf... Berte, gratulace na tu sbirku jsem jeste u Kamila na Petrinach cumel s otevrenou hubou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Gratuluji, doufám že občas pustíš nějaké fotky . ........a pak se ostatní primkaři mají snažit o Orlíky když si někteří jedinci stavějí orlí hnízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Ku gratulacii sa pridavam aj ja....veeelmi nadherne kusky a k tomu este aj povodne. Klobuk dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Naprostá gratulace, musíš mít neskutečnou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se