Návštěvník tolja Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Dneska jsem při brouzdání narazil na tuhle hrůzu. To se už všichni opravdu zbláznili? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem tolja
Tibb Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Kdysi mě mrzelo, že jsem trochu barvoslepej, teď se to ukázalo jako výhoda, ale že se výrobce vyřádil. Brr.
ricous Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 To je furt nějaká limitka 499 ks a pak už nevědí, jaký udělat...
polda.p Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Dneska jsem při brouzdání narazil na tuhle hrůzu. Pojmenoval jsi to velmi správně......
Pavel K. Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Zlatý starý Strely. Tohle bohužel odpovídá současnému ruskému vkusu. Brrr.
honza1 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Už jsem chtěl psát,že konec hodinové ručky je nakřivo a ona se do toho plete vteřinovka.
PM68 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Hmm. Naozaj sú trochu zvláštne, ak by sa mal k tomu niekto "korektne" vyjadriť. Čo mne na nich najviac vadí je tento nešťastný spôsob dátumovky. Úplne mi stačí vidieť v okienku jedno číslo s aktuálnym dátumom. Keď je 29. tak si viem celkom svižne domyslieť, že včera asi bolo 28. a zajtra asi bude 30. No ale možno sa dá parafrázovať len jeden výrok, ktorý sme za mlada používali na ženy a o hodinkách by to znelo: "Neexistujú škaredé hodinky - len málo pijeme!"
Josef01 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Hm, koukám, že už ani nedávají na strojek označení, aby si neutrhli ostudu...
ramon Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Co se týče mého vkusu, tak je téměř veškerá současná ruská produkce hroznej paskvil. Jediné co se dá snést tak stejně vychází ze starých modelů. Myslím, že ruská hodinařina se přeorientovala na výrobu jakýchsi nenositelných suvenýrů s osobitou východní tematikou, něco na způsob matrjošek, zatímco dříve se snažili držet světových trendů, a tak byly např. staré Strely designově srovnatelné s běžnou švýcarskou produkcí. A tahleta modernizace původních vzorů, to už je vrchol nevkusu. Rád bych věděl, kdo dostává za takovéhle výtvory zaplaceno, a hlavně, jestli to v Rusku někdo kupuje a nosí. Já bych to na ruku nedal.
ramon Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Hm, koukám, že už ani nedávají na strojek označení, aby si neutrhli ostudu...Jojo, čím víc barev, tím lepší strojek
Henry Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 ...a když přivřu oči, připomínají vytlemeného smajlíka
Bert Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Na co kouknu (detail) tak se mi nelíbí. Svým způsobem ultimativní hodinky.
Návštěvník tolja Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Co se týče mého vkusu, tak je téměř veškerá současná ruská produkce hroznej paskvil. Jediné co se dá snést tak stejně vychází ze starých modelů. Myslím, že ruská hodinařina se přeorientovala na výrobu jakýchsi nenositelných suvenýrů s osobitou východní tematikou, něco na způsob matrjošek, zatímco dříve se snažili držet světových trendů, a tak byly např. staré Strely designově srovnatelné s běžnou švýcarskou produkcí. A tahleta modernizace původních vzorů, to už je vrchol nevkusu. Rád bych věděl, kdo dostává za takovéhle výtvory zaplaceno, a hlavně, jestli to v Rusku někdo kupuje a nosí. Já bych to na ruku nedal. Já jsem se domníval, že POLJOT INTERNATIONAL je německá značka, a že vzhled hodinek mají na starost němečtí soudruzi. Ledaže by odkazované hodinky byly neinspirovaný fejk s čínským Seagullem.
prym Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Kdyby jste viděli jaké hrůzy vyráběla Bižuterie pro SSSR tak pochopíte, že se jim to prostě líbí. Divím se že to není ještě horší a že takhle nevypadá celá produkce.
Návštěvník tolja Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 ..... Ledaže by odkazované hodinky byly neinspirovaný fejk s čínským Seagullem. Blbost, ten plechovej můstek je opravdu poljot
ramon Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Já jsem se domníval, že POLJOT INTERNATIONAL je německá značka, a že vzhled hodinek mají na starost němečtí soudruzi. Ledaže by odkazované hodinky byly neinspirovaný fejk s čínským Seagullem.Já jsem se zase domníval, že v čele firmy i designu stojí sovětský soudruh. Tak jak to je?
jankoxxx Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 nech to je ako chce, toto vyzera skor akoby to bolo z dielne MPM Prim!!! jednoznacne strela vedla..
Martíšek Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Hmmm, taky mě fascinuje v tom původním odkazu ta cena. Je vidět, že když jdeš poořád na východ tak dojdeš na západ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se