PetrSefl Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 24 minutami, vonmisses napsal: Mně se nelíbí ani kdyby staly desetinu. Tady platí víc než v jinde, že vkus si za peníze nekoupíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Rolex a Patek v Alicante mají docela slušnou výstavku. Vypadá to líp než před 2 lety, kdy byly ve výloze jen 1 x OP. Samozřejmě nechybí "For display only", ale i tak je to veselejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 1 hodinou, Kotlick napsal: Rolex a Patek v Alicante mají docela slušnou výstavku. Vypadá to líp než před 2 lety, kdy byly ve výloze jen 1 x OP. Samozřejmě nechybí "For display only", ale i tak je to veselejší. Ty pepsiny uprostřed to je dobrá provokace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Právě teď, vonmisses napsal: Ty pepsiny uprostřed to je dobrá provokace. Nebo to budou spíš root beery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Mařka by ocenila, kdyby se našly. Případnému nálezci bych dodal i přímý kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Jedny starší DJ26 jsou teď na Aukru... Rolex Lady Datejust 26 mm - zlato ocel + pouzdro | Aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Jsou i na bazosi https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180191027/rolex-lady-datejust-26-mm-zlato-ocel.php ale není na fotografii výše model s engine turned lunetou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Dnes som si bol prevziať nové hodinky a dostal som k nim malú pozornosť. Akurát neviem či sa to už niekde neponúka ako "investičná čokoláda" ,ale asi to bez výčitiek zožeriem ............... Takže veľká vďaka do Sheronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února @rado74 hezká fluted pozornost. A hodinky nám ukážeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února sa cudujem, ze si sa v sherone vobec k nejakym rolexom dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 10 minutami, Harwey napsal: sa cudujem, ze si sa v sherone vobec k nejakym rolexom dostal Presne toto mi napadlo ako prvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února (upraveno) bicolor na moju 50tku, no nekúp to. Osobne sa mi páčia viac ako oceľové, ale je to samozrejme vec vkusu. Neviem, v Sherone moje štvrté Rolex a dodanie vždy ako bolo povedané pri objednávke, ale ako som už písal na niektoré modely mi bolo rovno povedané NIE a viac som neriešil. Ale počkať treba aj na tie "obyčajné" A podľa dnešných info zlepšenie sa neplánuje ......... Upraveno 15. února uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Před hodinou, rado74 napsal: bicolor na moju 50tku, no nekúp to. Osobne sa mi páčia viac ako oceľové, ale je to samozrejme vec vkusu. Neviem, v Sherone moje štvrté Rolex a dodanie vždy ako bolo povedané pri objednávke, ale ako som už písal na niektoré modely mi bolo rovno povedané NIE a viac som neriešil. Ale počkať treba aj na tie "obyčajné" A podľa dnešných info zlepšenie sa neplánuje ......... Krásne súgratulka k narodkám aj hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 15 minutami, Campino napsal: Krásne súgratulka k narodkám aj hodinkám Ďakujem pekne ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 4 hodinami, rado74 napsal: bicolor na moju 50tku, no nekúp to. Osobne sa mi páčia viac ako oceľové, ale je to samozrejme vec vkusu. Neviem, v Sherone moje štvrté Rolex a dodanie vždy ako bolo povedané pri objednávke, ale ako som už písal na niektoré modely mi bolo rovno povedané NIE a viac som neriešil. Ale počkať treba aj na tie "obyčajné" A podľa dnešných info zlepšenie sa neplánuje ......... K té kérce pasují fajnově Gratulace k novému kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 1 hodinou, African napsal: K té kérce pasují fajnově Gratulace k novému kousku. Ďakujem ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února V 15. 2. 2024 v 15:07, rado74 napsal: bicolor na moju 50tku, no nekúp to. Osobne sa mi páčia viac ako oceľové, ale je to samozrejme vec vkusu. Neviem, v Sherone moje štvrté Rolex a dodanie vždy ako bolo povedané pri objednávke, ale ako som už písal na niektoré modely mi bolo rovno povedané NIE a viac som neriešil. Ale počkať treba aj na tie "obyčajné" A podľa dnešných info zlepšenie sa neplánuje ......... Gratuluji, moji 50 u Bechyněho ignorují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 23 minutami, Ivo_S napsal: Gratuluji, moji 50 u Bechyněho ignorují Čo sú to za ľudia bez srdca, ignorovať také jubileum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 1 hodinou, Ivo_S napsal: Gratuluji, moji 50 u Bechyněho ignorují vydržať, možno si len zažiadal o výnimočnejší model ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 29 minutami, rado74 napsal: vydržať, možno si len zažiadal o výnimočnejší model ........ Jasně, ocelové no date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se