tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Me se tyhlety kustoms tuze nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To je vopíčárna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Tak Rolex todle přímo dělá akorát bez šutrů na pouzdro:116749 SABLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Toto robi konkretne upravca Cagai Dubai ... Pre mna to tiez nie je to prave orechove ale chapem ze v emiratoch s beznymi roladami moc parady asi nenarobia Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To je hnus velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Když má arabka zápěstí 19cm tak asi proč ne... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To byl vtip Neřekl bych, že něco jako pořadník funguje či vůbec existuje. Rozhodně to není o tom, že se "někam do pořadí" zapíšeš a přes to nejede vlak. Přednost má vždy ten, kdo kupuje často, hotově a nechce slevu ... jinými slovy řečeno, je rozdíl, když někdo jednou za pět let koupí Exp1, loudí slevu a co půl roku chodí hodinky "okoukávat na ruce a ještě si je fotí, aby se s nima tady pochlubil" ... a někým, kdo koupí patery či více za rok. Ten druhý je vždycky dostane dřív. Mimochodem, existuje někdo, kdo takový pořadník někdy viděl ? Pochybuju, určitě existuje seznam zájemců ... ale pak platí to co jsem psal. Je zájemce a ZÁJEMCE To jsem tu psal poprve tak před osmi lety a koukám, pořád ty pohádky o pořadnících jsou v oběhu. Holt kdo chce věřit na čerty, Ježíška, pořadníky a hejkaly, ať tomu věří. Vždycky po Baselu se tu pár lidí pochlubí , že se zapsal na pořadník, LOL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Tak zatim to tu z nas nikdo nezazil, tak uvidime. Kazdopadne vsechno beru, o foliich se mnou take vubec nediskutovali, zkratili mi tah a kdyz hodinky prinesli, jen mi sdelili ze odstranili vsechny folie. Jen jsem nevedel s tim jmenem na karte, jestli nejsem za vorla. Kazdopadne noty zabavit na rok mi prijde dost pres caru a myslim, ze to musi byt v kolizi se spotrebitelskym pravem. No uvidime.To odlupování folii je taková škodolibá imbecilita. Čekám až někdo začne na eBayi ty vyplotrované folie po pěti dolarech prodávat. A taky je moc pěkný, když jméno na kartě Vám píše paní prodavačka, co posledních pět let po škole nedržela tužku v ruce, páč v ruce dříma obvykle telefon, maximálně kalkulačku nebo počítač. To je pak úplněj kaligrafickej skvost co stojí za to zarámovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) A krasne mazly razitka, to je pecka u uhru za 200+ Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) A krasne mazly razitka, to je pecka u uhru za 200+...a nebo když začně verzálkou, přejde na mínusky, pak zjistí že jí to moc nejde, protože písmeno t, j, f nikdy verzálkama nenapsala, tak pak příjmení dopíše trošku našikmo z řádku verzálkama. Ňamina veliká. Když se přešlo na elektronický karty, tak se ze začátku karta čmáranicema amatérských kaligrafů z AD nemrvila, protože všechna data spolu se SN jsou uložený v centrale. Dopisování jména na elektronickou kartu, je další ze škodolibých imbecilit, protože záruku to nemá žádný význam. Stejně jako to, že Ti nedají bílý karton, takže si ho musíš nějak nahradit, protože se o sebe krabice ve skříni při manipulaci o sebe odřou. Kdyby místo těhle blbostí radši řešili vnitřek krabičky , kde se víko občas dohromady slepí ze spodkem krabičky Třeba velký boxy od Dayton nebo DeepSea byly tímhle vyhlášený. Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 ...a nebo když začně verzálkou, přejde na mínusky, pak zjistí že jí to moc nejde, protože písmeno t, j, f nikdy verzálkama nenapsala, tak pak příjmení dopíše trošku našikmo z řádku verzálkama. Ňamina veliká. Když se přešlo na elektronický karty, tak se ze začátku karta čmáranicema amatérských kaligrafů z AD nemrvila, protože všechna data spolu se SN jsou uložený v centrale. Dopisování jména na elektronickou kartu, je další ze škodolibých imbecilit, protože záruku to nemá žádný význam. Stejně jako to, že Ti nedají bílý karton, takže si ho musíš nějak nahradit, protože se o sebe krabice ve skříni při manipulaci o sebe odřou. Kdyby místo těhle blbostí radši řešili vnitřek krabičky , kde se víko občas dohromady slepí ze spodkem krabičky Třeba velký boxy od Dayton nebo DeepSea byly tímhle vyhlášený.Já jsem po ani né půl roce hledal SD šroubovák abych zkrátil tah a krabici od SDček jsem 3 otočil abych se ujistil že ji otvírám ze správné strany potvoru jak se nějak slepila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 tak ty z Dubaje nejsou vůbec hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 To odlupování folii je taková škodolibá imbecilita. Čekám až někdo začne na eBayi ty vyplotrované folie po pěti dolarech prodávat. A taky je moc pěkný, když jméno na kartě Vám píše paní prodavačka, co posledních pět let po škole nedržela tužku v ruce, páč v ruce dříma obvykle telefon, maximálně kalkulačku nebo počítač. To je pak úplněj kaligrafickej skvost co stojí za to zarámovat :D zkusím to vyplotrovat a nabídnu k tomu v inzerci i místo v pořadníku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 To neni prdel, to je dost smutny... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 :D zkusím to vyplotrovat a nabídnu k tomu v inzerci i místo v pořadníku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Fajn průvodce Rolexem https://gearpatrol.com/2019/01/31/the-complete-rolex-buying-guide/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Moja aktualna skusenost ... V sobotu som bol vo viedni pre BLNR ... Volali mi v tyzdni presne po 32 dnoch od objednania ze blnr dorazili takze cakacka v poradovniku rok a pod je bud nezmysel alebo som mal stastie skor verim tej prvej variante ... Co sa tyka karty tak meno som neudaval a folie zlepili predomnou ked sa skracoval tah na moju ruku inak by ich podla mojho nazoru nestrhli .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Moja aktualna skusenost ... V sobotu som bol vo viedni pre BLNR ... Volali mi v tyzdni presne po 32 dnoch od objednania ze blnr dorazili takze cakacka v poradovniku rok a pod je bud nezmysel alebo som mal stastie skor verim tej prvej variante ... Co sa tyka karty tak meno som neudaval a folie zlepili predomnou ked sa skracoval tah na moju ruku inak by ich podla mojho nazoru nestrhli ..Myslím, že pravděpodobnější bude varianta č.2, anebo jsou AD v Rakousku lépe zásobovaní než čeští AD, kdo ví. Z vlastní zkušenosti - objednal jsem si BLNR někdy loni v létě a do této chvíle je nemám. Podotýkám, že pro ně jsem zákazník, který u nich nakupuje několikkrát ročně. Podle všeho to bude štěstí a shoda okolností.Loni se mi stalo něco podobného. Objednal jsem si LV s tím, že budou do půl roku a volali mi cca za 1,5 měsíce, že je pro mě mají. Každopádně gratuluji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Nechapu, gratuluju. Jakej to byl AD jestli se muzu zeptat? Ze bych zkusil stesti tama;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ve Vídni opatrně, ať nejsi za schullina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se