straspol Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 No usetrim jak usetrim. Keby si necital len tu cast parexo, tak by si videl ze sa chystam aj na kompletku igen od eltonu. Ale jo- bude jim to spolu slušet, hezky vedle sebe. Ještě pěkný zachovalý starý kus, a pak se na ně na všechny tři dlouho, dlouho dívat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Pokud tam je parexo cifr, tak to neni replika originalu.Jsou tam drobnosti, ktere jsou jine.Podle mne jim takhle trosku chybi to srdicko. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Ale jasne len este niesom ten pravy chronomagor, tak sa dokazem tesit aj s takto poskladanych igenov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charles Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Sehnal jsem si Prim Sport IGEN a dal jsem si je k hodináři vyčistit. Chtěl bych si na ně mezitím koupit pásek, než se mi vrátí, akorát jsem si zapomněl změřit jak široký Je to 18 nebo 19?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 19, ale nacpeš i 20 s trochou snahy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Před týdnem bylo jaro, tak jsem nahodil hadr. Na ruce ale pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tímto bych považoval svoje Elton intermezzo za vyřízené. Jedny moc pěkné originály a dva nerezové bastly a jsem novoměstsky ukojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ty červené,nebo vínové, na tom řemenu,Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Děkuji. Tak pánové, kdo z vás dá bez nápovědy, proč jsou ty renovované bastly. Jsou na nich dohromady 3 historické nepřesnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 černá datumka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) ano, ještě dvě nápověda: ty černé renovované mají bombírované ručky Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Cervene se delaly s niklovanymi ruckami a cernou lunetou , ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ručky jsou správně, luneta by měla být černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ta poslední nepřesnost není asi vidět. U těch černých by měla být kombinace bombírované ručky a hliníková luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ty cervene taky musim poridit. A vlastne i okrove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Nutně nemusí, objevovaly se i bombirovany ručky s plastovou lunetou. A měly lesklý cifernikTa poslední nepřesnost není asi vidět. U těch černých by měla být kombinace bombírované ručky a hliníková luneta Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Pak to ale byla spíš taková skládačka, typově to k sobě nepatřilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Financ ma pravdu.Pocatek produkce PS1:Leskly cifr, bombirovane rucky, tretisroubek, luneta nizka, vlozka lunety duralova, nebo plastova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Správně jen hliník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nene, hliník byl jen pro armádu. Správně jen hliník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se