Primoš Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Vidíš, že vidíš... zimní verze ) Příště učešu To nemusíš ,ale asi moc hodinky nenosíš,jinak bys měl tu srst více ohoblovanou,ale to bys musel mít kovový tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Edit: Měl jsem pocit, že je tohle forum lidi sdílejicich stejnou vášeň a ne řešících jestli má někdo ruku chlupatou, tetovanou, holou jak děcká prdélka, bílou, tmavou... ale pobavilo Upraveno 4. února 2017 uživatelem FreemanTKOZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 V pohodě, já tu chtěl debatu trochu okořenit a jsem rád, že jsi to vzal, jak si to vzal.Ať ti šlapou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 První Primky (ze 70.let) jsem dostal od manželky k Vánocům. Nevím jestli tušila, jakou lavinu spustí...Dnes mi přišly dva balíčky. Od p.Hovorky řemínek a ve druhém balíčku byly Igeny. Kombinací obou balíčku vzniklo to, co vidíte na fotkách.Hodinky vypadají, myslím si, parádně a za 2 hodiny, co je mám, nepozoruji žádnou výraznou odchylku, co se přesnosti týče (bál jsem se, aby neudělaly za hodinu třeba 10 minut).(Foceno mobilem, takže kvalita není úplně ideální). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Vypadají, že mají tu správnou patinu (hrana lunety a korunka), což k hodinkám tohoto typu a historie trochu patří, krycí "sklo" a ciferník se zdají být ve velmi dobrém stavu, tož ať ti dělají radost i nadále! Ač jsem o nich vlastně nikdy neuvažoval, taky jsem si je nedávno pořídil a taky z antikprimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Díky, jen pro upřesnění - z Antik-primu je pouze řemínek. Hodinky jsou odjinud. Patinu mají tak akorát, kdy neuvažuji o renovaci nebo výměně něčeho za novější díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Taky jsem se dočkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Zlož tú fóliu!Nech sa pokocháme. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Musel jsem rychle ventilovat první pocity radosti. Teď podstoupím dlouhodobý proces výběru pásku a pak vytáhnu z půdy fotostan a pokusím se je zdokumentovat poctivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Krasne prekrasne to pocity z necekaneho....Necekane nevidane (po nejakem to mesici taky sleduji) Irenka by rekla rare a zacal verit na onu bajnou zemi šuplandii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ahoj - rád bych požádal zdejší znalce IGENU o jejich názor. Nechávám si v ELTONu vyrobit nové IGENY - pouze strojek je původní. Budou - červený číselník, černá luneta, žluté lumi, stříbrné ručky. Co řeším je zda si nechat nové ručky bombírovat, nebo jít cestou co největší podobnosti původním a ponechat ručky rovné "jednoduché". Osobně se mi to v hlavě střídá a chvilku to mám tak a chvilku tak, ale už se budu muset pevně rozhodnout. Díky za váš názor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Bombîrované mám na orlíkoch.Takto vyzerajú ploché z Eltonu+Al.luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 LordSpar: Igeny z prvních let produkce měly bombírované ručky stejné jako u Orlíků či Elton Sportů, ploché začaly být montovány až později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Já jsem dal u renovace bombírované. Ale je to o pocitu toho kterého. To musíš sám rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Já jsem netušil, že první kousky měly bombírované ručky i původně - tak to je rozhodnuté. Budou - červený číselník (původní razidlo), žluté lumi, černá luneta - klasická, průhledné dýnko a modřené šroubky. Tak už jen 3-6 měsíců a můžu se radovat :-) Díky moc za Vaše rady!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Fotka nic moc mobilem, ale taky jedny mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Je to velice hezké a takové výraznější - jedny si tedy také dopřeju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tak už jen 3-6 měsíců a můžu se radovat :-)No, přál bych Ti to. Ale ............................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 No, přál bych Ti to. Ale .............................Přesně to mě napadlo... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Koukam do vlakna po delsi dobe - jakepak ale? Nedeste mne ;-) jsem slaba povaha - nebudu v noci spat. Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem LordSpar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se