Harwey Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Můžu ještě poprosit jestli jde vizuálně poznat alu / bílá stupnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 ALU luneta se téměř nevyskytuje. Buď v klidu. Je to tak jedna k milionu, že by se k tobě dostala za normální peníz. A poznat jde jednoduše. A ty barevné kombinace platí jen v knize, v reálu ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 před 10 hodinami, Honza.manta napsal: ALU luneta se téměř nevyskytuje. Buď v klidu. Je to tak jedna k milionu, že by se k tobě dostala za normální peníz. A poznat jde jednoduše. A ty barevné kombinace platí jen v knize, v reálu ne. Já jsem fyzicky viděl všechny barevné kombinace dle knihy. Takže bych tomu věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 (upraveno) s barevnou kombinací bych se přiklonil k té knize Upraveno 31. července 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Na chlubeni to uplne neni, ale vyuziju mistni znalce. Pred mnoha lety jsem koupil zde na foru moje Igeny. Udajne vse puvodni dily, puvodni inzerat uz bohuzel smazany a ja si k nim ulozil jen ten link. Vaham, zda jsou rucky origo, at uz puvodni nebo Elton nebo PAREXO. Uvitam Vas expertni pohled, ja na Primky moc nejsem. Predem diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Ručky budou originál Elton, renovační, luneta taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Je to Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Dekuji, panove. Udelali jste mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Včera jsem vstoupil do klubu Igen. Díky členu fóra jsem hrdým majitelem PS1. Myslím že nějaký čas budu OWG. Ty hodinky mají neuvěřitelné kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Tož vitaj v klubu! Ač to tak zprvu nevypadalo, i pro mě se Igeny (pravda, v nerezovém pouzdru, je to praktičtější) staly po uplynulé asi tři roky každodenní záležitostí. Jen semtam vynesu něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Československá preciznost. To jsme ještě měli co nabídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 (upraveno) před 22 minutami, Wendellin napsal: Československá preciznost. To jsme ještě měli co nabídnout. Tak pokud vím PRIM i česká zbrojovka a CZ75 existují i dnes a máme co nabídnout (-: Upraveno 31. srpna 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Jo trvalo to ale třicet let, než jsme byli schopni dohnat konkurenci. Já to myslel v nadsázce. Ale když si např vzpomenu na slavný pokus o polymerový rám CZ 100 tak se musím jen usmívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 V 31. 8. 2022 v 19:52, Wendellin napsal: Jo trvalo to ale třicet let, než jsme byli schopni dohnat konkurenci. Já to myslel v nadsázce. Ale když si např vzpomenu na slavný pokus o polymerový rám CZ 100 tak se musím jen usmívat. S pistoli CZ P-10 udelala zbrojovka diru do sveta. V USA je hodnocena jako jedna z nejlepsich pistoli na svete a kdyz jsem se tam na ni ze zvedavosti pred tremi lety ptal tak mi bylo receno ze je na rok dopredu vyprodana. V roce tusim 2019 byla zverejnena v Top 10 nejlepsich novinek sveta a zvolena zbrani s nejlepsim Trigerem ever. Mam ji a mohu potvrdit ze strili pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 před 12 hodinami, pku napsal: S pistoli CZ P-10 udelala zbrojovka diru do sveta. V USA je hodnocena jako jedna z nejlepsich pistoli na svete a kdyz jsem se tam na ni ze zvedavosti pred tremi lety ptal tak mi bylo receno ze je na rok dopredu vyprodana. V roce tusim 2019 byla zverejnena v Top 10 nejlepsich novinek sveta a zvolena zbrani s nejlepsim Trigerem ever. Mam ji a mohu potvrdit ze strili pekne. S tím samozřejmě souhlasím a jsem tomu jen rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Začal jsem s modrými Sporty. Jsou fajn (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Přátelé, kamarádi, primkaři... Skromný dotaz, už jsem z toho vypadl. Tyhle lunety z Aukra na PSI jsou nějaká čína nebo polsko? Nebo jsou košér? https://aukro.cz/prim-sport-1-cerna-vlozka-lunety-na-hodinky-prim-1-kus-7029677411 https://aukro.cz/prim-sport-1-vlozka-lunety-cerna-7030466629 https://aukro.cz/cerna-luneta-prim-sport-1-igen-7004847349 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 17 minutami, Kristian.nov napsal: https://aukro.cz/prim-sport-1-cerna-vlozka-lunety-na-hodinky-prim-1-kus-7029677411 nova vlozka, vzhladovo OK. Ak si dobre pamatam, Elton samotne vlozky do PSI nedodava https://aukro.cz/prim-sport-1-vlozka-lunety-cerna-7030466629 detto https://aukro.cz/cerna-luneta-prim-sport-1-igen-7004847349 gulata trojka, nezvyraznene 5 minutove indexy, cele zle, nebrat znalci ma este urcite doplnia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 este by som doplnil, ze minutove indexy by mali byt kratsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se