Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pravda, ty nové CNC mašiny v suterénu s tampónovým tiskem na ciferníky či archaickými bruskami a leštičkami moc nekorespondují, ale tak to je třeba pro mě osobně pochopitelný kam je třeba nejdříve investovat. Ono je to fakt hlavně v těch lidech...když mají hodinky hned 3 zásadní problémy, který člověk zjistí okamžitě po předání... :(

Odesláno
... Tohle fórum začíná bejt pro Eltón problém, velkej problém...

Milisi, člověče, asi si to málo kdo uvědomuje...ale-když si dneska člověk chce koupit produkt X, který nestojí pár korun a má možnost výběru - co udělá? Mrkne na net. A co mu tak brzo vyhodí Mr.Google? Vlákna v Chronomagu. A co se zájemce dočte??? :o

Odesláno

Neni potreba to hrotit, staci uvadet fakta. Ja, Bert a Onion jsme za desitky tisic dostali zmetek, to je fakt. Vsichni jsme chronomagori a asi nas to uplne nedostalo do kolen, ale zkazilo nam to to nejdulezitejsi............prvni dojem!!! Tu krasnou chvili, kdy otevrete krabici a tam sedej vysneny hodinky a vy vydechnete aaaaaach ;)

Proto tady vsichni menime hodinky jako fusekle, protoze chceme, aby to bylo hezký jako tenkrát poprvé! Ale kdyz vam nekdo tohle pokazí, tak uz se k tomu tezko vracíte. A pokud to kazí opakovaně, tak už se to nedá odpustit.

Já jsem měl na těch hodinkach svoje jmeno a cislo 1 a presto jsem je prodal. Protoze jsem se nedokazal prenest pres to, ze mi nekdo zkazil a nadále kazí tu radost :(

Odesláno
Milisi, člověče, asi si to málo kdo uvědomuje...ale-když si dneska člověk chce koupit produkt X, který nestojí pár korun a má možnost výběru - co udělá? Mrkne na net. A co mu tak brzo vyhodí Mr.Google? Vlákna v Chronomagu. A co se zájemce dočte??? :o

Kliiiiid, google na dotaz HODINKY PRIM vyhodil chronomag.cz až na konci druhé stránky .......

Odesláno
nepouzil tu hlasku jako prvni onion?
A já jsem si jí půjčil z PR keců firmy Elton :)

Neni potreba to hrotit, staci uvadet fakta. Ja, Bert a Onion jsme za desitky tisic dostali zmetek, to je fakt. Vsichni jsme chronomagori a asi nas to uplne nedostalo do kolen, ale zkazilo nam to to nejdulezitejsi............prvni dojem!!! Tu krasnou chvili, kdy otevrete krabici a tam sedej vysneny hodinky a vy vydechnete aaaaaach ;)

Proto tady vsichni menime hodinky jako fusekle, protoze chceme, aby to bylo hezký jako tenkrát poprvé! Ale kdyz vam nekdo tohle pokazí, tak uz se k tomu tezko vracíte. A pokud to kazí opakovaně, tak už se to nedá odpustit.

Já jsem měl na těch hodinkach svoje jmeno a cislo 1 a presto jsem je prodal. Protoze jsem se nedokazal prenest pres to, ze mi nekdo zkazil a nadále kazí tu radost :(

Já je pro změnu nenosím :(
Návštěvník salamio
Odesláno
Kliiiiid, google na dotaz HODINKY PRIM vyhodil chronomag.cz až na konci druhé stránky .......

Ale na trochu jiný dotaz je chronomag umístěn trochu lépe ? na prvním místě.

post-9394-1274275362.jpg

Odesláno

Přesně tak, je to pro ně problém a proto mě udivila jejich pasivita za poslední, řekněme, dva roky a i když tady mají odpůrce, mají tady i příznivce ...

Už jsem psal, že očekávám, co nám k tomu řeknou, ale to, že se k problému nikdo z ELTONu nepostaví chlapsky, kromě občasných výkřiků accutrona, to mi také přijde, přinejmenším politováníhodné a nepochopitelné ... Ten dopad pro ně může být ohromný, v něčem i nevyčíslitelný ...

Odesláno (upraveno)

:D :D PRIM - prověřeno chronomagem - internetovým fórem české hodinářské veřejnosti !!

Když už chcete PR kecy.

Taky by mě zajímalo, proč dostanu vynadáno za 1. pravdu 2. parafrázovaný onionův výrok, myslel jsem to jako nevinný ftípek, milis, to se nenamáháš číst nic, než mě?? Díky za důvěru ! :D A už vůbec nechápu tu frustraci, kdo vás do primek ksakru nutí ?? To, že jsou jasně nejlepší na celičkém šírém světě ještě neznamená, že si je musíte kupovat, musíte tohle číst a už propána vůbec nemáte z toho být frustrováni, hlavu vzhůru, černohlídi, bude líp .........

Onion má recht, uměj to zvrrrrtat soudružsky a často, ale neznamená to, že neuměj udělat kvalitní hodinky, to uměj, i napoprvé :D

Kibiho výběr ilustračních fotek je vskutku bravurní :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem cigi
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Já si myslím, že celá tato smutná záležitost je o lidech..a jejich přístupu k práci a zákazníkovi. Není to o starejch strojích, taky na nich pracujem, a troufám si říct, že kolikrát jsou kvalitnější než nové mašiny. Mecháno určitě potvrdí :)

Prostě si myslím, že většina zakázek je dělána na poslední chvíly. Hodinky se neodzkoušejí jen se vložej do krabičky a šup za klientem :)

Bylo by dobré, aby se Elton zaměřil na přístup k zákazníkovi, a začal opravdu makat na blbejch chybách které dělá..myslím že to je docela snadné :)

Je mi to celé opravdu líto..pamatuji si jak vznikala Diplomat limitka..a já se těšil jak mi je Frantík přiveze ukázat, a budem koumat nad řemenem...ale po příběhu jaký mi řekl... na něm bylo znát znechucení z předání jím velmi očekávaných hodinek. A jsou tu šílenci co za Primky utratili balík..to jsou vaši zákazníci!

Prostě fakt hloupé chyby...stávají se, znám to. Ale je potřeba se z průs..u poučit! A tady mi přijde že je zakopanej pes!

Pánové z Eltonu začněte na tom makat, byla by škoda to všechno poslat do kopru. Vedení musí přitvrdit, a být vzorem pro své ovečky.

Dělejte svou práci pořádně za odpovídající peníz. Věřím že to jde :)

Odesláno
:D :D PRIM - prověřeno chronomagem - internetovým fórem české hodinářské veřejnosti !!

Když už chcete PR kecy.

Taky by mě zajímalo, proč dostanu vynadáno za 1. pravdu 2. parafrázovaný onionův výrok, myslel jsem to jako nevinný ftípek, milis, to se nenamáháš číst nic, než mě?? Díky za důvěru ! :D A už vůbec nechápu tu frustraci, kdo vás do primek ksakru nutí ?? To, že jsou jasně nejlepší na celičkém šírém světě ještě neznamená, že si je musíte kupovat, musíte tohle číst a už propána vůbec nemáte z toho být frustrováni, hlavu vzhůru, černohlídi, bude líp .........

Tak to se cigi omlouvám, opravdu jsem netušil, že je to narážka na výrok někoho jiného.

Jinak musím říct, že já z toho teda frustrovanej jsem - když do mě někdo cpe horem dolem slinty o prvotřídní kvalitě a jedinečnosti a výsledek je úplně jinej, prostě mě to sere. A že to nejsou kecy určený mě a že to nemusím kupovat - proto mě do toho nic není? Kde kurva žiješ? Když uvidím chlápka, kterej na ulici mlátí klackem do hlavy nějakou důchodkyni, tak půjdu dál jen proto, že to není moje babička?

Odesláno

A to je ta záhada proč jsem tady už tak dlouho Elton kritizoval. s..e mě jeho nabubřelá, trapná a lživá sebepropagace o nejmodernějších technologiích, takřka šperkařské práci, vysoké hodinařině. Kdyby neměli plnou hubu těhle keců!! NAMÍSTO VYMÝŠLENÍ SLOVNÍCH SPOJENÍ KTERÁ NEKORESPONDUJÍ S JEJICH VÝSLEDKY BY MĚLI MÁKNOUT NA TOM, ABY JEJICH TOVÁRNU NEOPOUŠTĚLY ZMETKY ZA 50 A VÍC TISÍC KORUN ...

Odesláno

:D :D :D milis, nepřeháníš to s tím skautským bobříkem ?? když tě frustrujou kecy, tak je nečti, nebo jim zkrátka nevěř, a je to, budeš machr nad věcí. Zanadávat si tady taky pomůže. Mlácené babičky se zastaň. když ji bude mlátit kdokoli z eltonu, nebo mimo něj :D

Ale měj při tom slunce v duši , brachu !!

Já nedávno slyšel skazku o reklamaci turbillionu od jedné nejmenované švýcarské zde opěvované firmy, dokonce za tu reklamaci nešťastný majitel ještě údajně vážil cestu do země původu a k tomu zaplatil šestimístnou sumu v Kč, neboť reklamaci neřešil předpisově přes českého autorizovaného prodejce, který to prý ovšem údajně pro svou vzhledem k ceně hodinek nedostatečnou pojistku odmítl. Přikládám to jako nikoli jako kritiku oné slovutné značky, jejíž hodinky nikdy nebudu mít, ale prostě jako připomínku, že trus se stává a je třeba nepropadat zahořklé histerii, nýbrž řešit to třeba i z terapeutických důvodů vytrubováním po internetu.

Odesláno
Mlácené babičky se zastaň. když ji bude mlátit kdokoli z eltonu,

Cože, tak už je to tady! Cigi tady jasně píše, že někdo z Eltonu mlátil babičku. (nebo možná někdo mlátil babičku z Eltonu, asi tu Mařku).

Onione, Budo, Kibi, Giliusi, jdeme založit Chronogardy a na ně. :gun_bandana: :axehead: :rambo: :snorkle: :2guns: :tank:

Odesláno
:D :D :D milis, nepřeháníš to s tím skautským bobříkem ?? když tě frustrujou kecy, tak je nečti, nebo jim zkrátka nevěř, a je to, budeš machr nad věcí. Zanadávat si tady taky pomůže. Mlácené babičky se zastaň. když ji bude mlátit kdokoli z eltonu, nebo mimo něj :D

Ale měj při tom slunce v duši , brachu !!

Já nedávno slyšel skazku o reklamaci turbillionu od jedné nejmenované švýcarské zde opěvované firmy, dokonce za tu reklamaci nešťastný majitel ještě údajně vážil cestu do země původu a k tomu zaplatil šestimístnou sumu v Kč, neboť reklamaci neřešil předpisově přes českého autorizovaného prodejce, který to prý ovšem údajně pro svou vzhledem k ceně hodinek nedostatečnou pojistku odmítl. Přikládám to jako nikoli jako kritiku oné slovutné značky, jejíž hodinky nikdy nebudu mít, ale prostě jako připomínku, že trus se stává a je třeba nepropadat zahořklé histerii, nýbrž řešit to třeba i z terapeutických důvodů vytrubováním po internetu.

Člověče, tady je už snad všem jasný, že něco není v pořádku ohledně toho bájného podniku, a Ty to vždycky musíš něčím obhájit i kdyby čert na koze jel, a ve finále zjistíme že je to normální, ba pozitivní, že bychom totiž měli být rádi, protože bychom mohli jinde dopadnout ještě hůř.

Odesláno
Člověče, tady je už snad všem jasný, že něco není v pořádku ohledně toho bájného podniku, a Ty to vždycky musíš něčím obhájit i kdyby čert na koze jel, a ve finále zjistíme že je to normální, ba pozitivní, že bychom totiž měli být rádi, protože bychom mohli jinde dopadnout ještě hůř.

post-6998-1274300033.jpg

Odesláno (upraveno)

ramon, opět jsi mne nepochopil, kolikátý pokus ??

Já tvrdím, že onen bájný podnik je těžce nemocný a potřebuje terapii, nepřestává ale proto být bájný. Už kláro ??

Četl jsem krásnou historku o sportovních autech nezávislé legendární značky TVR, která byla naprosto ulítlá, ošklivá a proslulá notorickou nekvalitou a totální ignorancí technického pokroku (elektronika, bezpečnost.....). U nich doma v Anglii se žertovalo, že je nutno TVR koupit ojeté, aby už bylo tolikrát v servisu na různých reklamacích, že je pojízdné. :D Přesto je angláni kupovali jak blázni, prostě je milovali, dokud značku nekoupil ruský zbohatlík a přesto, že údajně vyrobil první opravdu dobré TVR, přestalo to fungovat a firma je myslím v úpadku.

Beru si ponaučení, že když si velkorysí gentlemani ze spojeného království s nadhledem kupují něco pro zábavu, jako hodinky, nebo sporťáček, kupují si to kvůli jiným vlastnostem, než aby to bylo nutně perfektní, provozuschopně, přesné s poměrem cena/výkon, od toho jsou tu konzumní utilitární věci v nepřeberné škále, které si kupují všici ti ostatní úzkorozchodní zbohatlíčci, kterých je všade plno. Angličtí orinální gentlemani vyžadují nejlépe domácí originály a jsou velkoduše ochotní přimhouřit oko nad nějakou tou mouchou, ta je tu od toho, aby bylo o čem vtipkovat, že. Pro ty zbohatliky jsou to klasičtí tzv. hejli.

Ke které skupině patříte vy, už víme, gentlemani.

Jak si čtenáři mohou najít, napsal jsem v tomto vlákně zevrubný rozbor vlastností výrobků , jež mají vliv na úspěch značky a zasadil do aktuálně diskutované situace v eltonu. Stále si na něm trvám, nemám pocit, že bych někomu nadržoval, prostě se považuju za někoho, pro koho je prim pořád dost dobrý, vlastně nejlepší a to s velikým náskokem, a to z jiného důvodu, než že potřebuji ve 3 ráno vědět, kolik je hodin - od toho mám doma setobox, troubu, ledničku, termostat, stereo, 4 mobily jen nastavení letního času mi trvá půlden ...... Veškeré problémy v eltonu uznávám, existují, jsou časté, závažné, znepojivé a mrzuté, nicméně jsou tu od toho, abych si z nich tropil legraci.

Upraveno uživatelem cigi
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...