Chorche Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) Klobouk dolů před tím, co tam ta banda předvedla, krásný zážitek .Nejlepší byl klasicky rozhovor s Jágrem... Edit: Klaus už se jinak tvářit neumí Upraveno 23. května 2010 uživatelem Chorche
volfda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Mně přišlo, že prezident Klaus se zachoval tak, jak by se měla zachovat hlava státu, předal medaile, nepochybně týmu fandil a zašel jim osobmně poděkovat do kabiny. Napil se s klukama z poháru a myslím, že to oslaví. Asi nebylo na místě, kdyby se hlava státu pomalovala vlaječkama a křepčila s košilí nad hlavou
Kalifx Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Myslíš, že by předával medajle i kdyby to dopadlo opačně? To ne, ale možná byl měl větší radost. ... Nicméně to nejdůležitější: Gratuluju našim hokejistům k titulu. Zasloužili si ho! Ten obrat, co předvedli po nevalným začátku, to neuvěřitelný nasazení a vůli. Schopnost nevzdat zápas do posledních sekund (doslova) - vlastnost, kterou jsme dřív mohli obdivovat a závidět možná tak u Kanady. byla to paráda! Díky.
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Souhlasim, konecne se rvali o vysledek. To me posledni dobrou stvalo, ze nechodili do tela a vypadalo to, ze se ani moc nesnazili. Ja jsem spokojen dvojnasobne, i za Norsko
vikhra Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) Mně přišlo, že prezident Klaus se zachoval tak, jak by se měla zachovat hlava státu, předal medaile, nepochybně týmu fandil a zašel jim osobmně poděkovat do kabiny. Napil se s klukama z poháru a myslím, že to oslaví. Asi nebylo na místě, kdyby se hlava státu pomalovala vlaječkama a křepčila s košilí nad hlavou Zlatý Klaus - všechna čest, ale doveš si představit toto ? ( jde mi čistě jen a jen o sport na politiku j...u, a dnes obzvlášť) Upraveno 23. května 2010 uživatelem vikhra
Chumpus Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) ... Upraveno 29. března 2011 uživatelem Chumpus
volfda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) Zlatý Klaus - všechna čest, ale doveš si představit toto ? ( jde mi čistě jen a jen o sport na politiku j...u, a dnes obzvlášť) Ne, nedovedu! Nerad zde na foru řeším politiku, ale jsem tvrdý pravičák a Klausovec. Paroubka jako prezidenta nikdy, to bych se styděl za to, že jsem čech, a to že teď jsem extra hrdý Shrňme to, kluci předvedli obdivuhodný výkon a prezident je velmi symbolicky a decentně dekoroval, kdo jiný by to také měl dělat... Upraveno 23. května 2010 uživatelem volfda
rorda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) Mně přišlo, že prezident Klaus se zachoval tak, jak by se měla zachovat hlava státu, předal medaile, nepochybně týmu fandil a zašel jim osobmně poděkovat do kabiny. Napil se s klukama z poháru a myslím, že to oslaví. Asi nebylo na místě, kdyby se hlava státu pomalovala vlaječkama a křepčila s košilí nad hlavou Přesně tak, dokonce, jestli jste si toho někteří všimli, sundal sako a kravatu, takže tím chtěl určitě naznačit, že přišel v méně formálním duchu ... A to se mi líbí .. Pamatuju na EURO 04 a řeckýho premiéra. Ten skákal ve vipce jak pominutej I nás premiér Fisher to dokázal v kabině rozbalit ... A dokonce měl i dres a objímal se s velkým Jardou ... Upraveno 23. května 2010 uživatelem rorda
volfda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Pamatuju na EURO 04 a řeckýho premiéra. Ten skákal ve vipce jak pominutej Já byl akorát tou dobou na Krétě, 3 dny jsem se pořídně nevyspal a nedostal se z lihu, jiný kraj, jiný mrav... U nás v Kladně je zatím relativně klid
jankoxxx Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 dobojovane. gratulujem k uspechu. popravde som to necakal aj ked som vam drzal palce. myslim ze vokoun si prave vybojoval celkom slusny novy kontrakt.
volfda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Je to věru skvělé vítězství, ale buďme rádi, že je venku už teplo, od zítřlka jsme definitivně bez plynu
twinsfather Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Tak se pomalu propíjím do střízlivosti ... Vokoun je bůh ... děkuju z hloubi srdce i Jardovi, má na tom lví podíl (v mnoha směrech) ... bože mě je tak dobře!
Josef01 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Zajímavý výsledek letošní mistrovství, kdyby se tak národ zajímal o volby jako o hokej....
H-B Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Zajímavý výsledek letošní mistrovství, kdyby se tak národ zajímal o volby jako o hokej.... Spis by bylo pekny, kdyby neco podobnyho bylo mozny behem voleb a proklamovani favoriti dostali na frak od outsideru...
dagou Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 a zítra se bude muset zpovídat Dmitriji a Vladimírovi. Nepleteš si Klause s Benešem?
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Nepleteš si Klause s Benešem? naprosto ne, není většího rusofila u nás, možná ještě Votroubek by si s ním mohl podat ruku.
chacharoid Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 naprosto ne, není většího rusofila u nás, možná ještě Votroubek by si s ním mohl podat ruku. odhlédneme-li od politiky, co je špatného na rusofilství?
Kalifx Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 naprosto ne, není většího rusofila u nás, možná ještě Votroubek by si s ním mohl podat ruku. Naprostej souhlas. A to jsem, řekl bych, zanícenej pravičák. Až podebranej. odhlédneme-li od politiky, co je špatného na rusofilství? Nepoliticky? Celkem nic, ale to fakt není Klausův případ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se