Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Klobouk dolů před tím, co tam ta banda předvedla, krásný zážitek :notworthy: .

Nejlepší byl klasicky rozhovor s Jágrem... :thumbsup_anim:

Edit: Klaus už se jinak tvářit neumí :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Mně přišlo, že prezident Klaus se zachoval tak, jak by se měla zachovat hlava státu, předal medaile, nepochybně týmu fandil a zašel jim osobmně poděkovat do kabiny. Napil se s klukama z poháru a myslím, že to oslaví. Asi nebylo na místě, kdyby se hlava státu pomalovala vlaječkama a křepčila s košilí nad hlavou :) 

Odesláno

Myslíš, že by předával medajle i kdyby to dopadlo opačně? Posted Image

To ne, ale možná byl měl větší radost. :) ... Nicméně to nejdůležitější: Gratuluju našim hokejistům k titulu. Zasloužili si ho! Ten obrat, co předvedli po nevalným začátku, to neuvěřitelný nasazení a vůli. Schopnost nevzdat zápas do posledních sekund (doslova) - vlastnost, kterou jsme dřív mohli obdivovat a závidět možná tak u Kanady. byla to paráda! Díky.
Odesláno

Souhlasim, konecne se rvali o vysledek. To me posledni dobrou stvalo, ze nechodili do tela a vypadalo to, ze se ani moc nesnazili. Ja jsem spokojen dvojnasobne, i za Norsko :D

Odesláno (upraveno)

Mně přišlo, že prezident Klaus se zachoval tak, jak by se měla zachovat hlava státu, předal medaile, nepochybně týmu fandil a zašel jim osobmně poděkovat do kabiny. Napil se s klukama z poháru a myslím, že to oslaví. Asi nebylo na místě, kdyby se hlava státu pomalovala vlaječkama a křepčila s košilí nad hlavou :)

Zlatý Klaus - všechna čest, ale doveš si představit toto ? :suicide_anim:

( jde mi čistě jen a jen o sport na politiku j...u, a dnes obzvlášť)

Upraveno uživatelem vikhra
Odesláno (upraveno)

Zlatý Klaus - všechna čest, ale doveš si představit toto ? :suicide_anim:

( jde mi čistě jen a jen o sport na politiku j...u, a dnes obzvlášť)

Ne, nedovedu! Nerad zde na foru řeším politiku, ale jsem tvrdý pravičák a Klausovec. Paroubka jako prezidenta nikdy, to bych se styděl za to, že jsem čech, a to že teď jsem extra hrdý  :) Shrňme to, kluci předvedli obdivuhodný výkon a prezident je velmi symbolicky a decentně dekoroval, kdo jiný by to také měl dělat... Upraveno uživatelem volfda
Odesláno (upraveno)

Přesně tak, dokonce, jestli jste si toho někteří všimli, sundal sako a kravatu, takže tím chtěl určitě naznačit, že přišel v méně formálním duchu ... A to se mi líbí ..

Pamatuju na EURO 04 a řeckýho premiéra. Ten skákal ve vipce jak pominutej :D

I nás premiér Fisher to dokázal v kabině rozbalit ... A dokonce měl i dres a objímal se s velkým Jardou ... :D Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Pamatuju na EURO 04 a řeckýho premiéra. Ten skákal ve vipce jak pominutej :D

Já byl akorát tou dobou na Krétě, 3 dny jsem se pořídně nevyspal a nedostal se z lihu, jiný kraj, jiný mrav... U nás v Kladně je zatím relativně klid B)

Odesláno

Zajímavý výsledek letošní mistrovství, kdyby se tak národ zajímal o volby jako o hokej....

Spis by bylo pekny, kdyby neco podobnyho bylo mozny behem voleb a proklamovani favoriti dostali na frak od outsideru...

Odesláno

naprosto ne, není většího rusofila u nás, možná ještě Votroubek by si s ním mohl podat ruku.

Naprostej souhlas. A to jsem, řekl bych, zanícenej pravičák. Až podebranej. :D

odhlédneme-li od politiky, co je špatného na rusofilství?

Nepoliticky? Celkem nic, ale to fakt není Klausův případ. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...