chacharoid Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! to musím potvrdit, ten pán v podchodu je velice šikovný a dokáže vyměnit baterii za několik málo chvil a 50 Kč a krámek má plný QQ a Bentime, je to opravdový ODBORNÍK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Toto vlakno bol teda dobre nechutny vtip Ale pravda je ze kym som to docital tak uz som sa bavil, to vazne nemohol nikto mysliet vazne. Inak podla mna uz len ponukanie takych hodiniek na predaj je trestny cin (pokus o podvod alebo nieco podobne). Mali by ich vesat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Heky: dobry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 to mechano: jsem rád, že se ti tak líbí, ještě jsme ve vaně našel po dědovy (byl námořník a instalatér) jedny divery. Náramek asi žralok - nejsem si jist asi zajdu na přezkoušení do zvěrimexu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Ani do Zverimexu nechoď, i z té fotky je jasně vidět, že je to "velký bílý". Vzácnej to model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Ani do Zverimexu nechoď, i z té fotky je jasně vidět, že je to "velký bílý". Vzácnej to model. Bych řekl, dle těch zoubků, že to je modrá piraňa...velká to vzácnost....já mám na svých rolekskách z Bulharska řemen ze sloní předkožky, ale nemůžu to vyfotit, neb zde chci ještě chvíli pobýt, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Bych řekl, dle těch zoubků, že to je modrá piraňa...velká to vzácnost....já mám na svých rolekskách z Bulharska řemen ze sloní předkožky, ale nemůžu to vyfotit, neb zde chci ještě chvíli pobýt, no Že se vo nás tak furt votíráte? Asi Vám přivezu ukázat, jaké parádní hodinky tady prodáváme! Ale ten zbytek předkožky furt bolí, to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Že se vo nás tak furt votíráte? Asi Vám přivezu ukázat, jaké parádní hodinky tady prodáváme! Ale ten zbytek předkožky furt bolí, to je pravda... se neotírám, chválím bo tam stály jenom 30 leva a v tom blbém švajcu neví, co za takový šmuk chtít..no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nic nemazat , nějaké obveselení neuškodí . Ona se třeba ještě ukáže . Reneé , pozdě vytažené . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nic nemazat , nějaké obveselení neuškodí . Ona se třeba ještě ukáže . Reneé , pozdě vytažené . Já se také přidávám, rozhodně NEMAZAT! už jsem si toto vlákno uložil v prohlížeči do záložek a když mně bude nejhůř, určitě mně spraví náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xjmeno363 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Ani se mi to nechce číst. Hodinky pěkná pouťovka, o tom žádná, nicméně je mi jasný o čem je celá diskuze. Někdo se zeptal a zdejší honorace s arogancí sobě vlastní začala dělat machry ( přitom máte hajzly na chodbě...). stačí si přečíst třeba uživatele Snow: ........a už se nevracej !!! a to je jenom první odpověď. Pozoruju to dneska skoro všude - na auto fórech, na diskuzích o psech... Co se to s tou spoleností děje - pak se nedivte, že vám dá nějaký facebookový mlaďas jednou přes hubu, když ho jen požádáte, aby vám nesedal na auto... za chvíli se tu budeme střílet... Upraveno 20. května 2010 uživatelem Xjmeno363 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Ani se mi to nechce číst ... nicméně je mi jasný ... máte hajzly na chodbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Ani se mi to nechce číst. Hodinky pěkná pouťovka, o tom žádná, nicméně je mi jasný o čem je celá diskuze. Někdo se zeptal a zdejší honorace s arogancí sobě vlastní začala dělat machry (přitom máte hajzly na chodbě). stačí si přečíst třeba uživatele Snow: ........a už se nevracej !!! a to je první odpověď. Pozoruju to dneska skoro všude - na auto fórech, na diskuzích o psech... Co se to s tou spoleností děje - pak se nedivte, že vám dá nějaký facebookový mlaďas jednou přes hubu, když ho jen požádáte, aby vám nesedal na auto... za chvíli se tu budeme střílet jenom kuli předjetí na silnici... Ty jsi taky chytry kluk..! Podivej se s jakou sem dotycna prisla i na jeji pozdejsi reakce a mozna velmi zahy pochopis proc byly reakce takove jake byly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Co se to s tou spoleností děje - Já ti přesně řeknu co se s touto společností děje...občas se na takových fórech objevují vychcánkové, kteří chcou vyje**t s ostatníma...to se děje. Naštěstí zdejší "honorace", jak píšeš, dbá na to, aby tihle ti vychcánkové ojeb*v*li co nejméně. Pro mě je arogantní haj**ík ten, který ví, že prodává šmejd a přeze všechna upozornění to stále nabízí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Prosím, prosím, ještěěěěěě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Prosím, prosím, mohl by mi někdo namalovat takové pěkné logo na moje MPM? Chci už, kjupicinál, taky mít Breitlingeny. Doteď jsem nosil jenom Breitlingy, tak chci vzhůru k výšinám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOZ Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Ani se mi to nechce číst. Hodinky pěkná pouťovka, o tom žádná, nicméně je mi jasný o čem je celá diskuze. Někdo se zeptal a zdejší honorace s arogancí sobě vlastní začala dělat machry. stačí si přečíst třeba uživatele Snow: ........a už se nevracej !!! a to je jenom první odpověď. Pozoruju to dneska skoro všude - na auto fórech, na diskuzích o psech... Co se to s tou spoleností děje - pak se nedivte, že vám dá nějaký facebookový mlaďas jednou přes hubu, když ho jen požádáte, aby vám nesedal na auto... za chvíli se tu budeme střílet... Tak si to nejdřív přečti a pak hodnoť. Garantuji ti, že se minimálně výborně pobavíš. Je to docela sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Tak si to nejdřív přečti a pak hodnoť. Garantuji ti, že se minimálně výborně pobavíš. Je to docela sranda. fakt je to dobrý pro zasmání,ty pohádky snad psal Andersen. viz leží mi ve skřini filip s pátkem po dědovi z káhiry za 15 doláčů, jsou pravé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 fakt je to dobrý pro zasmání,ty pohádky snad psal Andersen. viz leží mi ve skřini filip s pátkem po dědovi z káhiry za 15 doláčů, jsou pravé? Jestli je na nich Swiss tak jednoznačně. Ale raději si je nech prohlídnout. Jen tak pro sichr. V Ostravě je prej kvalitní hodinář. Fakt fachman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 V Ostravě je prej kvalitní hodinář. Fakt fachman. A kterej prosim Te ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se