Jeremy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Jenže když mi to posledně zahradník bral bestií s nožema, rozsekal mi polovinu trysek závlahy.. k nezaplacení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Jenže když mi to posledně zahradník bral bestií s nožema, rozsekal mi polovinu trysek závlahy.. k nezaplacení..Ňouma . Já mám trysek 37 a už čtvrtou sezonu dobrý. Stačí jen vědět, kde trysky jsou a případně lehce nadzdvihnout . Upraveno 17. března 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Jsem si loni zakázal sem do vlákna lézt. Vždycky zjistím, co ještě nemám a nebo nedělám. Minule jsem musel koupit ruční vřetetenovku a sousedi koukali co jsem to za vola, co nejprve seká motorovou sekačkou a pak ještě po čerstvě posekaném běhá s ručním vřetenem.... Tentokrát jsem in. Vertikulace je určit dobrá věc. Jen vnitřně zápasím s koupí kvalitního vertikulátoru. Je třeba opravdu max. třikrát ročně a jinak stojí v koutě. Nechám si tu vertikulaci vždy udělat. Mají profi stroj a odvezou co vyčešou a že toho není málo. Ideální by byla nějaká půjčovna s kvalitním strojem. Anebo se s někým dohodnout a koupit napůl či na třetinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Však jo. Pěstěnej trávník versus moravská louka (a tomu přizpůsobená travní směs) je holt rozdíl. Spousta lidí se vidí v dokonalym trávníku a tomu všechno podřídí . Já třeba dokonalej trávník nemám a ani nechci. Stačí mi jen slušně udržovanej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Tak som kupil elektricku MTF EL4800PDBW/NTL480. Pojazd naky rychly, ledva stihnem tak rychlo kracat. Velmi jednoduche nastavenie vysky (stlacenim paky sa aretuje v siedmych vyskovych polohach). Neviem to porovnat lebo to je moja prva kosacka, ale ide jej to celkom dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Ako velmi cistite kosacku po koseni ? Iba zbezne oklepete travu alebo tie zlepene kusy travy odstranite kefkou alebo ju uplne dokladne ocistite ze po trave a nie je ani stopy? priznam sa ze sa mi nechce po kazdom koseni odmontovavat noz aby som mohol spodok precizne vycistit, moze ten plech zacat hrdzaviet z prilepenych travovych zlepencov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 prvni rok jsem precizne cistil.. ale brzo me to prestalo bavit, vetsina toho bordelu nakonec stejne uschne a vopada sama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 A nezacalo ti telo kosacky z toho hrdzaviet? Vypada to jak obycajny plech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 (upraveno) 10 let sem nic nečistil a nic nerezaví... Upraveno 27. dubna 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 mne to nikde nerezne. mam tuhle low/endovku, ale natrena je zrejme dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Tak fajn, dakujem za reakcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Máte někdo zkušenost z těma robotickejma sekačkama? Je to fakt takovej zázrak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Máte někdo zkušenost z těma robotickejma sekačkama? Je to fakt takovej zázrak? Já se bavil s chlápkem od John Deere - zeptal jsem se jen jak dlouho to má záruku (2 roky), zda je možné záruku prodloužit za příplatek (nelze) a jak jsou drahý díly (jako děvka) tak jsem ten krám za 60 prutů zahodil jak jedovatýho hada....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) U moji sousedky to jezdi porad. Zda se, ze to funguje. Je na to treba mit prizpusobenou zahradu, tedy aby projel vsude, kde ma a nevjel nikam, kde nema. Kdybych zakladal novou zahradu, tak bych mel tohle na pameti. Sousede jsme dva roky a dva roky ji to tam pobzukava a s uspechem. Travnik ma krasny a nikdy ho nesekala ona. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Máte někdo zkušenost z těma robotickejma sekačkama? Je to fakt takovej zázrak? Kup si aktuální číslo časopisu d-test (4/2014). Je tam detailní test robotických sekaček.Nejlepší byl tenhle Viking:http://www.dtest.cz/test/viking-mi-632/27276 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 ...ta má plastové šasi a tak to asi nekoroduje. Nevím jistě, jestli i tento model, ale Viking má plastové šasi, Honda většinou aluminíový, ža ano. .kdepak. viking je premiova znacka /STIHL/, tam zadny plasty nejsou. poctivej plech, tipuju tak 2mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Já bych bral tohle http://www.auto.cz/honda-mean-mower-stovka-4-maximalka-pres-210-km-h-75580 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jestli to nerezne je to plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 http://www.propom.cz/cz/e-shop/328177/c1513-sekacky-motorove/motorova-sekacka-viking-mb-248.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 http://www.justlawnmowers.co.uk/lawnmowers/viking-mb248-lawn-mower.htm Zdá se ti to jako železo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se