Marfael Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) Jak pravi ruske prislovi, na leto se pripravuj v zime, na zimu v lete. Takze mam na to cas a asi busou i lepsi ceny a potrebuju sekacku na nejakych 300 m2. Rozhodne bez kabelu, ale jestli baterku nebo benzin si necham poradit. Mela by zvladnout i hustsi travu, ale nikterak vysokou, standardni udrzba. Nejradeji bych asi aku, aby sly baterky i pripadne nakombinovat s jinymi stroji. Cena tak okolo 10 000, kdyz bude fakt dobra, tak do 15 000. Diky Upraveno 31. října 2021 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 (upraveno) Tak to tu s prichodem jara oprasim. Dopoledne jsem vytahl z garaze letitou Stigu s otazkou jestli me ani tentokrat nezklame. Zklamala mrcha. Lonskej benzin v nadrzi jsem jako obvykle smichal s lonskym benzinem v kanystru. A pak to prislo. Normalne takhle zjara skubnu za snuru max 3x nez chytne. Dneska jsem musel skubnout 5x. Pak uz samozrejme bezela bez jedinyho zakuckani, ale to tak nejak beru jako samozremost. No, jsem zvedav jestli tohle jednou zvladne i nejakej ten vykrik nejmodernejsi techniky az prijde jeji cas. Upraveno 19. března 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 před 27 minutami, warann napsal: Tak to tu s prichodem jara oprasim. Dopoledne jsem vytahl z garaze letitou Stigu s otazkou jestli me ani tentokrat nezklame. Zklamala mrcha. Lonskej benzin v nadrzi jsem jako obvykle smichal s lonskym benzinem v kanystru. A pak to prislo. Normalne takhle zjara skubnu za snuru max 3x nez chytne. Dneska jsem musel skubnout 5x. Pak uz samozrejme bezela bez jedinyho zakuckani, ale to tak nejak beru jako samozremost. No, jsem zvedav jestli tohle jednou zvladne i nejakej ten vykrik nejmodernejsi techniky az prijde jeji cas. Bez řepky budou zase startovat jedna báseň, jen se neboj Já dnes Hondičku taky asi na popátý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 V 19. 3. 2022 v 14:00, African napsal: Bez řepky budou zase startovat jedna báseň, jen se neboj Já dnes Hondičku taky asi na popátý..... Bez řepky? Ona je naftová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 3 hodinami, vwtyp11 napsal: Bez řepky? Ona je naftová? Měl jsem za to že řepku a spoustu jiných sraček obsahuje i benzín, proto se již léta do zahradní techniky doporučuje stovka, nebo to je tedy všechno jinak? https://region.rozhlas.cz/nejcastejsim-vinikem-zavad-zahradni-techniky-je-palivo-8260785 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 13 hodinami, African napsal: Měl jsem za to že řepku a spoustu jiných sraček obsahuje i benzín, proto se již léta do zahradní techniky doporučuje stovka, nebo to je tedy všechno jinak? https://region.rozhlas.cz/nejcastejsim-vinikem-zavad-zahradni-techniky-je-palivo-8260785 To obsahuje kamarade, ale bioslozka nebude primichavana pouze do nafty. V benzinu zůstává…(taky jsem se v první moment těšil) do vseho leju 100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Před hodinou, vwtyp11 napsal: To obsahuje kamarade, ale bioslozka nebude primichavana pouze do nafty. V benzinu zůstává…(taky jsem se v první moment těšil) do vseho leju 100. Aha, já myslel, že všeobecně se přestane přidávat Já tedy leju 95 a nikdy žádný stres nebyl, jen horší startování po zimní odstávce. Hondy mají tedy prý jemnější mechaniku a jsou náchylnější na horší benzín, tak bych možná měl začít, ale je pravda že ji máme asi 4-5 let a motoricky no problem. Díky za informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Leju všude 100 a na škodu to není, subjektivně si myslím, ze je i nižší spotřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Doporučuju dávat do sekaček Aspen4T,pro toho komu to nedává ekonom.smysl tak přidat do benzínu od Briggse nebo Hondy stabilizátor paliva funguje to dobře https://www.hondastroje.cz/prislusenstvi-a-spotrebni-material/stabilizator-paliva-honda-pro/ https://obchod.briggs-stratton.cz/prisada-do-paliva-250ml/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Sem rád, že to řešit nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Také zatím neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Před hodinou, semi001 napsal: Sem rád, že to řešit nemusím Tý jo, vedle toho vypadá ta moje plechovka jak skutečněj veterán. Co že to máš konkr. za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 4 minutami, warann napsal: Tý jo, vedle toho vypadá ta moje plechovka jak skutečněj veterán. Co že to máš konkr. za model? Tuhle https://www.arecenze.cz/sekacky/stiga-combi-50-s-ae-80v-5ah/ Už se ale neprodává, nahradil ji model s dvěma menšíma bateriema, tato má 80v , mám dvě 5ah a 4ah a na pohodu mi to stačí.. Jedu s ni čtvrtou sezonu.. Nabiješ baterii, zmáčkneš tlačítko a jedeš, jestli po zimě nebo ne, je úplně jedno :DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Jasný dík. Já už se na to možná kdysi ptal, ale samozřejmě to zapomněl. Každopádně to zní dobře, zatím jsem rád, že babička slouží a až nadejde její den, tak vím, kam směřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Když nesekáš nějaké hektary tak tahle AKU je naprosto v pořádku, má fakt sílu.. Hlavně komfort, v podstatě jen nabíjíš a brousíš nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Dle zdejších odborniku jsem pořídil Stigu. Tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Pánové, robosekačky, máte niekto skúsenosti? Prípadne odporúčania? Trávnik cca 1000+ štvorcov, dlhá nudle, mierny svah, hrbolaté, kde tu strom, ker, psí artefakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Rozhodoval jsem se mezi Stihl RM 650T a Weibang 537SCV. Po tom co jsem si je obě vyzkoušel u sebe ma pozemku nebylo co řešit a dnes jsem si dovezl tuhle krásku. Už se těším na zítřejší sečení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 kosa, brousek vole. - žádný proud, žádný benzín, žádný smrady, fitko raz dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Stiga. Hecht velkým obloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se