Harwey Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května preco za exota, ja som vela staznosti na parkside vyrobky nepocul 1
JanKuc Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Ja mam tuto zabu, zatim teda jeste nepouzitou slozenou v chodbe pod schodama. Takze nevim co ocekavat. Nuz nebyl nabrouseny, takze musim v lidlu ukrast zbozi v hodnote 10min me prace kterou jsem venoval ostreni. A zvejka se ta kryci guma pod pakou na serizovani vysky seceni. Tam se bude dostavat asi bordel. Coz by ale nemelo nicemu vadit. Vzal sem ju aj se 2x 4ah a dual nabijeckou nejakych 5.5tis, takze pohoda. Ted je trochu prerostla trava a mokra, takze to zatim vemu benzinem a eletriku necham na pravidelne zastrihavani toho zeleneho vousu kolem baraku. Behem mesice bych zde mohl tim padem referovat realnou zkusenost.
H-B Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 5 hodinami, JanKuc napsal: Ja mam tuto zabu, zatim teda jeste nepouzitou slozenou v chodbe pod schodama. Takze nevim co ocekavat. To je presne ta co mame taky :). Nuz nabrouseny neni, pravda, ale prekvapive dobre sekala i tak. Ale nabrousit ho chci, jen nevim cim, kamen na kuchynske noze asi nestaci, nebo :)?
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Ideální je bruska a hodit na tužku aspoň aby byl vyváženej ten nůž 1
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května I to se nouzově dá. Jen je potřeba to pak vyvážit aby tam nebyly vibrace od blbě nabroušeného noze. A hlavně ho nenasadit obráceně
bobi Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Jasný,vyvážit .Když nasadí nůž obráceně,tak to by snad poznal .
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) před 10 minutami, spineshank napsal: I to se nouzově dá. Jen je potřeba to pak vyvážit aby tam nebyly vibrace od blbě nabroušeného noze. A hlavně ho nenasadit obráceně Má smysl kupovat něco na baterii, když na to sekání vesměs seru a dělám to nepravidelně ? Bude to fungovat nebo ty baterky jsou spíš na pažitku ? Stejný dotaz na bateriový vyžínač (křoviňák) Upraveno 23. května uživatelem YPO
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 12 minutami, YPO napsal: Má smysl kupovat něco na baterii, když na to sekání vesměs seru a dělám to nepravidelně ? Bude to fungovat nebo ty baterky jsou spíš na pažitku ? Stejný dotaz na bateriový vyžínač (křoviňák) tak zaleží kolik m2 s tím chceš sekat,od toho se odvíjí výběr a cen.kategorie stroje.Pokud je to v kombinaci se sekačkou popř.traktůrkem a doděláním zbytků okolo plotu,atd tam bych to doporučil. třeba baterka Hsq Bli 200X když s ní řežeš dřevo s aku pilou si schopnej řezat až hodinu,ale stejná baterka v křovinořezu dá max 20min při sekání bordelu. Pokud to je na větší plochu neudržovonou,nálety a vysoká tráva je lepší pořád benz.motor.
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Právě teď, spineshank napsal: Pokud to je na větší plochu neudržovonou,nálety a vysoká tráva je lepší pořád benz.motor. Tohle sem chtěl slyšet. THX
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 21 minutami, bobi napsal: Jasný,vyvážit .Když nasadí nůž obráceně,tak to by snad poznal . divil by ses kolik takových sekaček jsem jen letos viděl hlavně když je tam třeba takový typ nože
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Právě teď, YPO napsal: Tohle sem chtěl slyšet. THX hlavně máš mnohem větší výkon,nižší poř.cenu u benz.motoru a můžeš sekat v kuse hodiny Nebo něco takové,má to kola,pojezd a větší záběr a míň se s tím nadřeš https://www.dakr.com/stavebnicovy-mulcovac-tekton-l196.html https://www.vari.cz/produkty/mulcovace-vyzinace/vyzinac-krovin-f-550z-hurricane/cp:41993/
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 1 minutou, spineshank napsal: hlavně máš mnohem větší výkon,nižší poř.cenu u benz.motoru a můžeš sekat v kuse hodiny Nebo něco takové,má to kola,pojezd a větší záběr a míň se s tím nadřeš https://www.dakr.com/stavebnicovy-mulcovac-tekton-l196.html https://www.vari.cz/produkty/mulcovace-vyzinace/vyzinac-krovin-f-550z-hurricane/cp:41993/ to je pro moje účely nesmysl, ale myslel sem že bych Josefovi udělal radost aspoň sekačkou na baterky, ale to taky nedává smysl
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Právě teď, YPO napsal: to je pro moje účely nesmysl, ale myslel sem že bych Josefovi udělal radost aspoň sekačkou na baterky, ale to taky nedává smysl třeba dělaj na e-auta nástavec křoviňák jinak ještě mě napadlo že se dělá toto,s tím už by si sekal déle,ale ta cena je masakr https://www.rawa.cz/detail/zadova-baterie-bli950x-967093201?srsltid=AfmBOorYYflYmDTZfHst-eSFGNuRnO4Bhg4b9Z6Xz3YO-W4coYU_2t48
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května to je pěkný, ale já jsem na tyhle zahradní věci děsný prase, vlastně ani nevím proč, páč o ostatní věci se starám řádně ... olej teda už měním, ale tím to končí. Mám nějakou stigu ... odešel s mojí pomocí pojezd, ale seru na to ... strkám .... až umře komplet koupím novou. Dík
African Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 23 hodinami, spineshank napsal: určo něco to šmikne,jen pořádně a pravidelně mazej lištu po práci s tím Dík, něčím takovým co třeba přímo Bosch doporučuje?
spineshank Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května klidně toto Afri,nebo Stihl,Husqvarna má takové spreje Ale úplně v poho stačí i WD-40
MMCorsair Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Tu VARI Hurricane MaX (jak je zmiňována výše) mam už pár let na chalupe, a je výborná na sekání vysoké trávy, kterou bych normální sekačkou neměl šanci posekat.
vwtyp11 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Já jsem ted úplně odvarenej z Etesia trakturku, to seká metrikou tráví po dešti a nic to nezastavi
klobadysek Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Máte někdo zkušenosti s levnějšími robotickými sekačkami? Na oc si dát při nákupu pozor? Jak moc je nutné předimenzovat kapacitu sekačky oproti sekané ploše? Postačují "hloupé" spoléhající na drát nebo se vyplatí připlatit si za něco se senzory a a kamerami? Zaujal mne Worx Landroid M 500, nyní mají akci s položením kabelu zdarma. Zatím jsem zkoušel tu jejich apku a pěkně mi to změřilo trávník a vyloučené zóny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se