Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně tak. Nekupovat Rolády. Nejlepší je kupovat ty Seika, kde je určitě nejlepší poměr cena/výkon a mít pak dobrej pocit, že jsem to těm blbcům co si kupujou předražený Rolády a spol. nandali a vyzráli jsme na to  :lol2:  :lol2:  :lol2: :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  

Odesláno

Ještě je zajímavý, že na srazu se hodně lidí ptá, jestli budou/nejsou Pamy nebo RLX, ale ještě jsem neviděl, že by se někdo ptal jestli bude Seiko atd.

Odesláno

Presne, hlavne nepodlehejte marketingovy masazi. Stejne Rolexy ukazujou jenom cas ...

To ukazuje aj mobil a display na rure na pečenie. Rolexy su ale pekne a maju nadych panskeho sperku. Skoro ako Cartier, ale len skoro.
Odesláno

Přesně tak. Nekupovat Rolády. Nejlepší je kupovat ty Seika, kde je určitě nejlepší poměr cena/výkon a mít pak dobrej pocit, že jsem to těm blbcům co si kupujou předražený Rolády a spol. nandali a vyzráli jsme na to  :lol2:  :lol2:  :lol2: :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  

No kdyby tyhle ležely vedle Rolexů asi bych neváhal

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Teď mám dojem, že vlákno dostává, tam kam by nemělo. Asi fakt byla chyba tahat sem Seiko a poměr cena/výkon, pač to je na míle vzdálené Rolexu a Seiku to neoprávněně ubližuje.

Pořád přemýšlím, jak to opojné Rolex-fluidum definovat, bo chci vyhrát Rybizovo kindrvejce.:)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Ten bych bral. Zlato bych pretavil na zuby a sutry prodal Longovi.

Odesláno

Prosim Vas, vedel by mi tu niekto serizone porovnat Rolex, Seiko, Invicty a Prim. Objektivne a odborne. 

Na zaklade akych kriterii chces to porovnanie ? Kvalitativne alebo kvantitativne porovnanie?
Odesláno

Ten bych bral. Zlato bych pretavil na zuby a sutry prodal Longovi.

To ma rozsekalo.   :lol2:  :lol2:  :lol2:  :clap:

Na zaklade akych kriterii chces to porovnanie ? Kvalitativne alebo kvantitativne porovnanie?

Lubovolne a jednoducho.  Zvolit si nejaku premennu prvotnu zakladnu a komparativne to vyselektovat podla asymetrickych velicin jednotlivych clenov. 

Odesláno

Lubovolne a jednoducho.  Zvolit si nejaku premennu prvotnu zakladnu a komparativne to vyselektovat podla asymetrickych velicin jednotlivych clenov. 

chcel si SERIOZNE A OBJEKTIVNE porovnanie. Tak som polozil legitimnu otazku. Tvoja odpoved je ale chujovina. Ved ty ani nevies co chces.
Odesláno

Člověče, jestli si myslíš, že na to majitelé Seika nahlížejí takhle, tak v tom asi vidíš něco, co tam není, nebo máš problémy s pochopením psaného textu :)

Ještě je zajímavý, že na srazu se hodně lidí ptá, jestli budou/nejsou Pamy nebo RLX, ale ještě jsem neviděl, že by se někdo ptal jestli bude Seiko atd.

Ale tak dotazy na Seika samozřejmě v minulosti taky padly. A pořádaly se čistě i Seiko srazy. Ale tak snad sis těmito hláškami pomohl obhájit vlastnictví Rolexu ;)

P.S.: Aby nedošlo k mýlce, tak SDDS, bicolor datejust II nebo yachtmastery se mi líbí a někdy bych je bral ;)

Odesláno

Miluji takové vlákna, ale co mě vždycky vytáčí jak se hned všechno začne přirovnávat ke značce Seiko, jejich starší kousky mám rád, ale jak se to vyskytuje často, tak začínám mít averzi k té značce. Mohlo by se také založit vlákno "Co všichni vidíte na Grand Seiko". 100 lidí 100 chutí.

Marketing je jedna věc, Rolex má jméno a tu značku zná opravdu skoro každý co se nezajímá o hodinky a hlavně se jedná o univerzální hodinky co jsou nadčasové, nic jim nechybí a ani nepřebývá a jsou kvalitní a pro většinu také definitivní. Mi třeba na nich vadí to, že jsou tak profláklé a většina Rolex co vidím jsou bohužel fejky, proto bych si já osobně nepořídil, ale proti té značce nic nemám a jejich kousky se mi líbí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...