Přejít na obsah

Představení nových členů Chronomagu

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Snow už založil vlákno ZDE :king:

Proč ten smajlík Jayi ? Snowovi nedělalo na rozdíl od jiných poslat Kuncakovi7 svůj mail a vložit za něj jeho fotku. Myslel, že vlákno "Představení nových členů" není určeno pro představení sbírky hodinek. Z toho důvodu Snow vložil příspěvek tam kam patří. Patrně se zmýlil, ať žije anarchie :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč ten smajlík Jayi ? Snowovi nedělalo na rozdíl od jiných poslat Kuncakovi7 svůj mail a vložit za něj jeho fotku. Myslel, že vlákno "Představení nových členů" není určeno pro představení sbírky hodinek. Z toho důvodu Snow vložil příspěvek tam kam patří. Patrně se zmýlil, ať žije anarchie :D.

Neblázni, udělal jsi to úplně správně. Jen jsem chtěl dát odkaz do tohoto vlákna, aby bylo jasno, kde je ta sbírka vystavená ;)
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny členy fóra.

Chronomag čtu nepravidelně už nějakou dobu, ale zaregistroval jsem se až na jaře.

Do té doby jsem vlastnil převážně quartzky a snil o nějakém mechanickém strojku. Aktuálně mám Timex Ironman na opravdu hrubé zacházení, Certina DS do práce a cibule Kienzle po dědovi. Chtěl jsem nějaké sportovnější automaty a po pročtení fóra nakonec realizoval nákup Seiko Divers 6309 ve verzi s menším polštářkovým pouzdrem. Nemůžu se jich zatím nabažit. Díky vám všem za spoustu užitečných informací, které s námi začátečníky sdílíte.

Tes

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny členy fóra.

Chronomag čtu nepravidelně už nějakou dobu, ale zaregistroval jsem se až na jaře.

Do té doby jsem vlastnil převážně quartzky a snil o nějakém mechanickém strojku. Aktuálně mám Timex Ironman na opravdu hrubé zacházení, Certina DS do práce a cibule Kienzle po dědovi. Chtěl jsem nějaké sportovnější automaty a po pročtení fóra nakonec realizoval nákup Seiko Divers 6309 ve verzi s menším polštářkovým pouzdrem. Nemůžu se jich zatím nabažit. Díky vám všem za spoustu užitečných informací, které s námi začátečníky sdílíte.

Tes

Jó automaty, jsou automaty. Jsou to hodinky se srdcem. A večer ty ručky, jak se krásně vznáší kolem dokola a září do tmy ... To qvarcky prostě neumí ... :sad01_anim:

Jsi na dobré cestě zchronomagořit. A to myslím v dobrém. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahoj,

jmenuji se J.O. a tady budu vystupovat jako Javert. Mám rád staré krásné věci a rozhodl jsem se, že bych chtěl dělat do klasických cibulí. Jedny už mám a jsou po mém pradědovi. Ostatně jsem je už vyvěsil, ale asi ve špatné kategorii. Snad se nebude nikdo zlobit na nezkušeného nováčka. Na chronomag.cz jsem již několikrát zabrousil, ale nikdy jsem se neregistroval, až dnes.

V současné době nosím hodinky značky Emporio Armani AR0574.

Doufám, že zde naleznu mnoho hodnotných informací v začátcích sbírání hodinek.

Odkaz ke komentáři

Pořád někde čtu, jake jsou automaty, jak se ty ručky vznáší, ale jsem prostě perfekcionalista, ja vidím, že jdou přerušovaně, sice méně přerušuvaně než kvarc, ale pořád přerušovaně. Těším se, až jednou vyrostu do Springdrajvu a budu moct říct(a podtrženě psát), že ta sekundovka se vážně vznáší a plynule pluje, už se na tu dobu moc a moc těším :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

jmenuji se Petr a přihlášen jsem teprve několik dní, ačkoliv vás čtu už několik roků.

Nakonec jsem se přihlásil, abych mohl vidět i obrázky. Mám hodinky rád, líbí se mi a prošel jsem standardní cestou od Primek a Ruhel přes digitálky, co hráli až po quartzky a automaty.

Dnes mám maličkou sbírku hodinek, které více či méně pravidelně nosím. V mé sbírce jsou: Kienzle 1822, Citizen Nighthawk, Vostok Partner, Victorinox, 911 Speed II, ???????(lépe to vypadá v azbuce než MacTime - jako menu u McDonald's), TH Professional, TH Carrera a Rolex DJ. Rád si přečtu recenze a diskuze o hodinkách. Samozřejmě sleduji, kdo co prodáva, co kdyby se objevilo něco, bez čeho bych nemohl žít...

Odkaz ke komentáři

Ahoj vsem,

po cca 2 letech obcasneho sledovani tohoto fora pouze jako divak se odhodlavam napsat prvni prispevek zde.

Jsem muz. V dobe psani tohoto textu 34 let stary.

Hodinky me zajimaji, nicmene zdaleka jimi neziji tak jako spousta mistnich Cronomagoru :smile_anim: Hodinky beru v prve rade jako nepostradatelneho sluzebnika o ktereho se nemusim moc starat a presto se na nej muzu spolehnout.

To je asi vse, cim bych se chtel na tomto foru uvest.

Upraveno uživatelem Norrona
Odkaz ke komentáři

Ahoj Všem. Ač se to zdá neuvěřitelné, tak až dnes jsem narazil na toto vlákno :-) jak je vnořené, tak se stalo :-)

.. Takže jmenuji se Patrik a na Chronu jsem zaregistrován tak nějak rok.. a od té doby čtu a čtu..Prapůvodně jsem sem přišel myslím přes Google,

když jsem hledal nějaké údaje k hodinkám pro sebe... s fórem se mi ale ,,bohužel" otevřelo tolik nových voleb, že teď nevím co si mám vlastně pořádně koupit.

Vlastním v tuto chvíli jedny Tissoty Basculle a na cestě mám na zkoušku módní Camel Active. Jinak v hledáčku:Fortis Marinemaster White B-42, Citizen Blackhawk BJ7010, nebo třeba Seiko 7002...

Patrik

Upraveno uživatelem patrikw
Odkaz ke komentáři

Nazdar hodinkáři jmenuji se Saša1 po trávení jednoho roku s kamarádem v práci,který je velký fanda hodinek to na mě nějak přeskočilo a stal se ze mě taky hodinkář začátečník.Na Cronomagu jsem cca týden a vždy se dozvím nějaké informace,ale proto tady jsem.Dnes jsem koupil hodinky Oris diver fotky pošlu zítra...,tak snad to není na nováčka moc?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahojte, je mi 33, zabrousil jsem sem k Vám z googlu a teď pročítám, prohlížím a objevuji nepoznané. O hodinky jsem se zajímal už od malička, kdy jsem dostal v první třídě natahovací primky s červeným ciferníčkem, které jsem nosil tak dlouho dokud si je nepůjčil mladší brácha a neztratil je. Postupně jsem se překousal přes tehdy módní digitálky a všemožné quartzky (momentálně nosím Casia chrono) k hodinkám, které "mají duši". Rád bych se mezi Vás zapojil, zpočátku jen přihlížel a učil a časem se i třeba více zapojil do diskuzí. Mým dalším koníčkem je i zrcadlovka, tak se i těším až nafotím své první automaty a přispěju svou troškou do tohoto fóra.

Jak se na za začátečníka sluší a patří, momentálně vybírám spíše v Seiku, Orientu atd... pokukuji i po Archimede a moc se mi líbí Damasko (Aldo díky za inspiraci). Musím říct, že třeba o těchto posledních dvou značkách jsem se dozvěděl až zde, předtím jsem pokukoval spíše po Fortisech a Breitlingách, ale to je pro mě momentálně finančně offtopic ;). A těším se, až příjde čas, že se mi začnou líbit Rolexky a Omegy, protože teď mi opravdu příjdou strašně fádní a nezajímavé, no ale jak jsem si to pročítal nejsem sám a prý se k tomu každý musí dopracovat sám, tak uvidíme :D

Jste tu fakt skvělá parta a i časem bych se určitě rád zúčastnil i nějakého srazu, prostě zapadnul mezi Vás...

Odkaz ke komentáři

...no když už jsi tady asi nemá cenu říkat "rychle utíkej pryč" :)

Tak tedy vítej na pavilonu závislostí.

Díky za přestavení se, kéž by sem každý vstupoval takhle solidně.

Díky za přivítání :D

Za těch pár dní je ze mne opravdu už poamlu závislák... tohle chytne a jen tak nepustí... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Ahoj, jsem Myška23. Hodinkám zatím příliš nerozumím, většinou se řídím pouze jejich vzhledem:smile_anim:. Teď ale potřebuju nasbírat pár informací, jelikož se blíží narozeniny mého přítele a ráda bych mu pořídila nějaký kvalitní kousek:smile_anim:.

tak si kup novou spodničku a budete mít radost oba :smile_anim:

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...