FrantisekH Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 ou božínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 ou božínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 82 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Dobry denjmenuji se Honza a mam rad tyto stranky a hodinky. Prim jsou me oblibene. Krome rodiny a psa jsou to muj největší konicek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravic Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Zdravím a jen pár slov. Sleduji toto fórum několik měsíců z důvodu zájmu o koupi hodinek. Měl jsem vytipovány tři kousky: -Tissot HERITAGE VISODATE AUTOMATIC T019.430.16.031.01-Edox Les Vauberts Automatic 80081 3 AIN-Frederique Constant 303X5B4 A vybral jsem FC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Zdravim,Volam sa Peter ale castejsie budem pouzivat nick Eaglein. Kiez by som toto vlakno nasiel skor . Sledujem toto forum uz asi pol roka nasiel som tu vela informacii o hodinkach a hlavne vela uzasnych fotiek.Moja cesta zacala asi pred styrmi rokmi ked som si kupil svoje prve hodinky Citizen Model AT0910-00E.Potom neskor som chcel nieco na tahu a tak som zacal brazid po nete a vybral som si Citizen Model AT0400-57e.To som si povedal ze mi staci ale mal som tusenie ze to nie je to co hladam tak som znova zacal hladat a nasiel som toto forum a po nejakej dobe som tu od clena kupil Tissot Veloci-T. Odkedy som kupil Tissot tak ich nosim skoro stale.A moje sen je raz si kupit Omega speedmaster profesional alebo PO big size. To by mohli byt moje definitivne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kondrys Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Ahoj, po pár měsících jsem se odhodlal i Já vložit příspěvek #1. Jmenuju se Tomáš a tady je moje flotila: - Omega Constellation (vintage r.v. 1988)- Zeno-Watch Basel Pilot- Wenger Commando chrono Před tím jsem samozřejmě měl různé digitálky od raného dětství, všemožné značky na základní škole, pak Festina na střední, Rado po tátovi na vysoké. Hodně jsem se tady o hodinkách naučil, rád si čtu komentáře typu "kam do servisu, názory na jednotlivé výrobce", atd. Taky sleduju inzerci v sekci "Prodám". Momentálně pokukuju po pilotkách od Stainhart. Na "definitivní" hodinky nevěřím, člověk se stářím vyvíjí a s tím i vkus a priority. Nicméně IWC bych jednou nosit chtěl. Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem Kondrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Sorry, ale některé příspěvky fungl nových členů vypadají jako přihlášky do SSM. Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 4 Kondrys: máš moc hezkej obrázek u avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacernosice Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Ahoj všem, Jsem zde zaregistrovaný cca 14 dní, momentálně vlastním hodinky Wenger z nižší cenové kategorie, myslím že, nejlevnější modelová řada Fied Classic. Mám je na běžné nošení, ale určitě rád bych svou sbírku rozšířil o hodinky do společnosti, ale jelikož jsem student tak tak hledám hodinky do cenové relace tak do 5K. Tímto se chci jen představit a hurá do brouzání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 nejlevnější modelová řada Fied ClassicSprávně střižený vojenský hodinky od slušný značky. Už jen to, že je umíš zařadit naznačuje, že jsi tu správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Ahoj členové, už pár měsíců tu (velmi sporadicky) vystupuji pod jménem martar. Na začátku jsem se trochu vytahoval a vyptával se na fejky, pak jsem kladl různé pitomé dotazy a teď jen tiše čtu a vzdělávám se. Po ránu, pří jídle, v metru, v práci, na WC, ve vaně, místo spánku, dokonce když tlačím kočárek.. Zprvu jsem četl hlavn? prodejní vlákno, potřeboval jsem totiž nové hodinky na ven i k obleku. Pak jsem si v září z náhlého hnutí mysli koupil tady na fóru primky šupináče. Zkusil jsem je vyfotit. Při focení se mi stalo, co se fotografům s modelkami stává - najednou jsem si uvědomil jejich krásu a zamiloval se do nich. Pořídil jsem jim šupinaté sestřičky, pak hromadu sestřenic z rodiny kal.50... Ostatní kalibry jsem si přísně zakázal. Chci mít svého koníčka hezky pod kontrolou. Ty zachovalé Igeny z minulého týdne, co jsem si přinesl z blešího trhu, jsou úplná výjimka... A ty televize, dvojky sporty, dvojky eleganty, traktory a "malotraktory", dvoustovky a dvěstědesítky quartzky, ty mám jen proto, abych si je ošahal a okouknul strojek... Ale rozhodn? je nesbírám :-) Choroba propukla naplno koncem září ve chvíli, kdy jsem - vybaven znalostmi z tohoto fóra ? ?zrestauroval? první primky. Oživení pouzdra, uvedení nefunkčního strojku do chodu a rozleštění prvního sklíčka bylo jako první noc v doposud platonickém vztahu. Výsledkem je samozřejmě primachronobundus? (Podvečerní předvánoční pohoda ? pochopí pouze podobně potrefení primkaři) Kromě primek mám na nošení pár kvarcových modelů Seiko, Géčka a pár hříchů z minulosti včetně fashion značek a dokonce jedny zaručeně czech made PRIM z Frýdku-Místku.. Kvalitních automatů je pro mne škoda, neboť je nechávám na stolech smíchovských vináren. Seiko GMT Map meter SLT109P2 Asi nejčastěji nosím tahle turistická quartz Seika, jsou pro mne geniální syntézou všeho, co od hodinek potřebuji (robustnost, odolné sklíčko, WR 200, šroubovací korunka, přesnost, věčný kalendář, zjednodušená změna letního a zimního času, GMT, luneta s kompasem a zjednodušené odečítání světových stran díky GMT, měření vzdáleností z turistické mapy a cena, která mě v outdooru nenutí neustále si hlídat zápěstí). Hodinky jsou odsud, jak jinak. A co se dá ode mne očekávat? V první řadě dodržování gentlemanského ducha, který tu stále ještě vládne a který je malým zázrakem v dnešní době. Snaha o poznání primek kalibru 50, jejich ?restaurování?, časem doufám již bez uvozovek, focení jejich krásy, katalogizace pro soukromé účely a posléze i nějaký veřejný výstup tohoto snažení... A moc rád si o primkách popovídám nad pivem či kofolou s kýmkoliv pražským, ideáln? z Proseka, Letňan, Čakovic a okolí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 to slo rychle! Mas v tom krasny poradek...a to uz jsi se naucil i restaurovat ( i kdyz jen trochu) -klobouk dolu! Tesim se na vysledky Tveho snazeni a jsem rad za dalsiho nadsence,Primacka sekce ma urcite silnou posilu. Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 martare ty jsi ďábel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 No myslím, že by jsi se měl léčit, to není normální.......................... ........jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) Ahoj členové,už pár měsíců tu (velmi sporadicky) vystupuji pod jménem martar. Na začátku jsem se trochu vytahoval a vyptával se na fejky, pak jsem kladl různé pitomé dotazy a teď jen tiše čtu a vzdělávám se. Po ránu, pří jídle, v metru, v práci, na WC, ve vaně, místo spánku, dokonce když tlačím kočárek.. Zprvu jsem četl hlavn? prodejní vlákno, potřeboval jsem totiž nové hodinky na ven i k obleku. Pak jsem si v září z náhlého hnutí mysli koupil tady na fóru primky šupináče. Zkusil jsem je vyfotit. Při focení se mi stalo, co se fotografům s modelkami stává - najednou jsem si uvědomil jejich krásu a zamiloval se do nich. Pořídil jsem jim šupinaté sestřičky, pak hromadu sestřenic z rodiny kal.50... Ostatní kalibry jsem si přísně zakázal. Chci mít svého koníčka hezky pod kontrolou. Ty zachovalé Igeny z minulého týdne, co jsem si přinesl z blešího trhu, jsou úplná výjimka... A ty televize, dvojky sporty, dvojky eleganty, traktory a "malotraktory", dvoustovky a dvěstědesítky quartzky, ty mám jen proto, abych si je ošahal a okouknul strojek... Ale rozhodn? je nesbírám :-)Choroba propukla naplno koncem září ve chvíli, kdy jsem - vybaven znalostmi z tohoto fóra ? ?zrestauroval? první primky. Oživení pouzdra, uvedení nefunkčního strojku do chodu a rozleštění prvního sklíčka bylo jako první noc v doposud platonickém vztahu. Výsledkem je samozřejmě primachronobundus? msg-30813-0-86444000-1386432366.jpg(Podvečerní předvánoční pohoda ? pochopí pouze podobně potrefení primkaři) Kromě primek mám na nošení pár kvarcových modelů Seiko, Géčka a pár hříchů z minulosti včetně fashion značek a dokonce jedny zaručeně czech made PRIM z Frýdku-Místku.. Kvalitních automatů je pro mne škoda, neboť je nechávám na stolech smíchovských vináren. msg-30813-0-79668900-1386432402.jpgSeiko GMT Map meter SLT109P2 Asi nejčastěji nosím tahle turistická quartz Seika, jsou pro mne geniální syntézou všeho, co od hodinek potřebuji (robustnost, odolné sklíčko, WR 200, šroubovací korunka, přesnost, věčný kalendář, zjednodušená změna letního a zimního času, GMT, luneta s kompasem a zjednodušené odečítání světových stran díky GMT, měření vzdáleností z turistické mapy a cena, která mě v outdooru nenutí neustále si hlídat zápěstí). Hodinky jsou odsud, jak jinak.A co se dá ode mne očekávat? V první řadě dodržování gentlemanského ducha, který tu stále ještě vládne a který je malým zázrakem v dnešní době. Snaha o poznání primek kalibru 50, jejich ?restaurování?, časem doufám již bez uvozovek, focení jejich krásy, katalogizace pro soukromé účely a posléze i nějaký veřejný výstup tohoto snažení... A moc rád si o primkách popovídám nad pivem či kofolou s kýmkoliv pražským, ideáln? z Proseka, Letňan, Čakovic a okolí.. skvělé ? navíc takový pořádek ve věcech mám taky rád ? jsem zvědavý na fotku a velikost stolu ode dneška za rok ? Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Ahoj členové,... Ahoj a vitej, jsi srdcar z toho co vidim a jak to pises....btw....hodinky jsou tezka nemoc.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 To: Martar JSI NA DOBRÉ CESTĚ DO PEKLA. Vítej . .-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Ahoj členové,už pár měsíců tu (velmi sporadicky) vystupuji pod jménem martar. Na začátku jsem se trochu vytahoval a vyptával se na fejky, pak jsem kladl různé pitomé dotazy a teď jen tiše čtu a vzdělávám se. Po ránu, pří jídle, v metru, v práci, na WC, ve vaně, místo spánku, dokonce když tlačím kočárek.. Zprvu jsem četl hlavn? prodejní vlákno, potřeboval jsem totiž nové hodinky na ven i k obleku. Pak jsem si v září z náhlého hnutí mysli koupil tady na fóru primky šupináče. Zkusil jsem je vyfotit. Při focení se mi stalo, co se fotografům s modelkami stává - najednou jsem si uvědomil jejich krásu a zamiloval se do nich. Pořídil jsem jim šupinaté sestřičky, pak hromadu sestřenic z rodiny kal.50... Ostatní kalibry jsem si přísně zakázal. Chci mít svého koníčka hezky pod kontrolou. Ty zachovalé Igeny z minulého týdne, co jsem si přinesl z blešího trhu, jsou úplná výjimka... A ty televize, dvojky sporty, dvojky eleganty, traktory a "malotraktory", dvoustovky a dvěstědesítky quartzky, ty mám jen proto, abych si je ošahal a okouknul strojek... Ale rozhodn? je nesbírám :-)Choroba propukla naplno koncem září ve chvíli, kdy jsem - vybaven znalostmi z tohoto fóra ? ?zrestauroval? první primky. Oživení pouzdra, uvedení nefunkčního strojku do chodu a rozleštění prvního sklíčka bylo jako první noc v doposud platonickém vztahu. Výsledkem je samozřejmě primachronobundus?Kromě primek mám na nošení pár kvarcových modelů Seiko, Géčka a pár hříchů z minulosti včetně fashion značek a dokonce jedny zaručeně czech made PRIM z Frýdku-Místku.. Kvalitních automatů je pro mne škoda, neboť je nechávám na stolech smíchovských vináren.Asi nejčastěji nosím tahle turistická quartz Seika, jsou pro mne geniální syntézou všeho, co od hodinek potřebuji (robustnost, odolné sklíčko, WR 200, šroubovací korunka, přesnost, věčný kalendář, zjednodušená změna letního a zimního času, GMT, luneta s kompasem a zjednodušené odečítání světových stran díky GMT, měření vzdáleností z turistické mapy a cena, která mě v outdooru nenutí neustále si hlídat zápěstí). Hodinky jsou odsud, jak jinak.A co se dá ode mne očekávat? V první řadě dodržování gentlemanského ducha, který tu stále ještě vládne a který je malým zázrakem v dnešní době. Snaha o poznání primek kalibru 50, jejich ?restaurování?, časem doufám již bez uvozovek, focení jejich krásy, katalogizace pro soukromé účely a posléze i nějaký veřejný výstup tohoto snažení... A moc rád si o primkách popovídám nad pivem či kofolou s kýmkoliv pražským, ideáln? z Proseka, Letňan, Čakovic a okolí..Ale ale, Ty jsi teda dost rychle uzrál vítej, jsi krásně ztracenej, ale my Tě chápem. Safra, kdyby byli všichni nováčci co se tu zaregistrujou jako Ty, mohli by si modové dát dovolenou a zrušit absolutní trest !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 To: Martar JSI NA DOBRÉ CESTĚ DO PEKLA. Vítej . .-)))....asi neco jako, "VITEJ V PEKLE" mel Long na mysli...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Ahoj členové,už pár měsíců tu (velmi sporadicky) vystupuji pod jménem martar. Na začátku jsem se trochu vytahoval a vyptával se na fejky, pak jsem kladl různé pitomé dotazy a teď jen tiše čtu a vzdělávám se. Po ránu, pří jídle, v metru, v práci, na WC, ve vaně, místo spánku, dokonce když tlačím kočárek.. Zprvu jsem četl hlavn? prodejní vlákno, potřeboval jsem totiž nové hodinky na ven i k obleku. Pak jsem si v září z náhlého hnutí mysli koupil tady na fóru primky šupináče. Zkusil jsem je vyfotit. Při focení se mi stalo, co se fotografům s modelkami stává - najednou jsem si uvědomil jejich krásu a zamiloval se do nich. Pořídil jsem jim šupinaté sestřičky, pak hromadu sestřenic z rodiny kal.50... Ostatní kalibry jsem si přísně zakázal. Chci mít svého koníčka hezky pod kontrolou. Ty zachovalé Igeny z minulého týdne, co jsem si přinesl z blešího trhu, jsou úplná výjimka... A ty televize, dvojky sporty, dvojky eleganty, traktory a "malotraktory", dvoustovky a dvěstědesítky quartzky, ty mám jen proto, abych si je ošahal a okouknul strojek... Ale rozhodn? je nesbírám :-)Choroba propukla naplno koncem září ve chvíli, kdy jsem - vybaven znalostmi z tohoto fóra ? ?zrestauroval? první primky. Oživení pouzdra, uvedení nefunkčního strojku do chodu a rozleštění prvního sklíčka bylo jako první noc v doposud platonickém vztahu. Výsledkem je samozřejmě primachronobundus? msg-30813-0-86444000-1386432366.jpg(Podvečerní předvánoční pohoda ? pochopí pouze podobně potrefení primkaři) Kromě primek mám na nošení pár kvarcových modelů Seiko, Géčka a pár hříchů z minulosti včetně fashion značek a dokonce jedny zaručeně czech made PRIM z Frýdku-Místku.. Kvalitních automatů je pro mne škoda, neboť je nechávám na stolech smíchovských vináren. msg-30813-0-79668900-1386432402.jpgSeiko GMT Map meter SLT109P2 Asi nejčastěji nosím tahle turistická quartz Seika, jsou pro mne geniální syntézou všeho, co od hodinek potřebuji (robustnost, odolné sklíčko, WR 200, šroubovací korunka, přesnost, věčný kalendář, zjednodušená změna letního a zimního času, GMT, luneta s kompasem a zjednodušené odečítání světových stran díky GMT, měření vzdáleností z turistické mapy a cena, která mě v outdooru nenutí neustále si hlídat zápěstí). Hodinky jsou odsud, jak jinak.A co se dá ode mne očekávat? V první řadě dodržování gentlemanského ducha, který tu stále ještě vládne a který je malým zázrakem v dnešní době. Snaha o poznání primek kalibru 50, jejich ?restaurování?, časem doufám již bez uvozovek, focení jejich krásy, katalogizace pro soukromé účely a posléze i nějaký veřejný výstup tohoto snažení... A moc rád si o primkách popovídám nad pivem či kofolou s kýmkoliv pražským, ideáln? z Proseka, Letňan, Čakovic a okolí.. clovece ved ty si uplne v prdeli!!! vitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se