Návštěvník tolja Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 V 27. 1. 2016 v 22:24, Bedza napsal: Zdravím,budu vystupovat pod přezdívkou Bedza. Teď k tomu, proč tu jsem . Pořídili jsme si s přítelkyní stroje(čky), které Vás, hodinkové gurmány jistě potěší . Vlastně mne jen zajímá, co vydrží(vodotěsnost a tak(metoda pokus-omyl se mi nezamlouvá)), prodejce mi něco nakecal, prý s nimi mohu skočit i do bazénu . Doufám, že Vy vydržíte tento příspěvek zde na fóru . S mojí historií hodinek také nebudete spokojeni, vzpomínám si na BT Bentime a noname styl Matrix.Na zjišťování času používám mobil . tak hlavně aby v tom bazénu byla voda, až tam budete skákat
kukuuk Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Dobrý večer dámám i pánům,zavedla mne sem touha renovovat dědečkovi staré PRIMky. Přeji všem příjemnou zábavu.
rejan Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 V 27. 12. 2015 v 20:15, petr_cha napsal: Ty Orisky nejsou uplne muj salek (ty indexy jsou jakoze prorezane a je skrz ne videt dovnitr?), ale Apollony jsou opravdu svebytne hodinky.. Diky za fotky :-)Jsou prožíznuté skrz. průřezy je vidět datový věnec. Taky mám raději jinou kávu.
Květy Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Ahoj lidičky, hledal jsem aktivní forum ohledně určitých hodinek a strejda googl mě dovedl až k vám, tak jsem se právě zaregistroval.Ještě před půl rokem jsem hodinky nikdy nenosil, byli mi takové.... jak to říct.... nepříjemné a v době mobilů zbytečné (alespoň jsem si to do té doby myslel). Pak jsem ale přestal kouřit a hned po asi 14 dnech jsem začal přibírat (pravda, začal jsem víc jíst ), tak jsem si koupil první sporttestr. Už po pár měsících mi nestačil a nyní nosím Garmin Fenix 3 a i ta obyčejná chůze mě baví mnohem víc...Hezký denKvěty
14titi Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Ahoj, budu zde na fóru vystupovat po nickem 14titi. Co se týká hodinek, tak jsem začínající nadšenec. Zatím brouzdám a nemám vyhraněný žádný směr, kterým se v chronosvětě vydám. Sám jsem si zatím pořídil jen dvoje hodinky. První jsou casia do práce a jako druhé jsem koupil monstra. Co se týká ostatních zálib, tak rád sportuji a začínám i s focením, což se zrovna s hodinkami krásně doplňuje.
Lakerss007 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 pánové, uzrála doba, abych se představil... od roku 2012 imrvére nakukuju na fórum a tak nějak jsem si udělal obrázek, jak to tady vypadá a chodí, resp. kdo tady tomu velí a co si můžu zde dovolit. V budoucnu budou mé příspěvky převážně zvídavého typu, ale slibuji, budu se snažit být i přínosem.Za nějakou dobu mi bude 30 let, z toho posledních 10 let produktivního věku žiju v Praze, která se pro mne stala rozjezdem do další etapy života. Jinak pocházím ze Severní Moravy.Pracuji v ústavu, kde se kolem mé židle a v pracovní době houpou zápěstí ověšené hodinkami značky Omega, Rolex, Breguet, Panerai, Prim, Breitling Casio, Seiko, Certina, Oris, Wenger... a v neposlední řadě Longines, které reprezentuji já. Všichni hodinkama ověšení máme něco společného, živí nás dlužníci, které vymáháme. Téma hodinky jsou u nás v útvaru poměrně oblíbené téma...Na jedné rodinné akci jsem se dostal k člověku, který měl hodinky s tourbillonem... ale styděl jsem se zeptat a pokochat se (chyba, měl jsem totiž špatné tušení, že jsou stejně fejk). Když jsem venku, pokukuju po zápěstích jako nějaký úchyl... Vím, co znamená "dát kozu" a tajně ji vyžaduji...Jo, a ve volném čase hraju basketbal za jeden pražský klub - hrajeme 2. třídu B, tak kdyby něco, rád se s někým potkám na palubovce.Během pobytu na Chronomagu jsem získal základní až mírně pokročilé znalosti o hodinkovém světě a čerpám zde také informace všehodruhu. Zároveň mám pocit, že se zde střetávají rozumní a zajímaví lidé (najdou se i vyjímky). Na fórum jsem se dostal během získávání informací pro hodinky Omega PO, které jsme s rodinou kupovali tátovi k 50-tinám (rok 2012). Od té doby se to zhoršovalo... koupil jsem si své první mechanické švýcary Longines HydroConquest (já vím, je to tuctová záležitost, ale mě se líbí...), déle s pomocí zkušenějšího člena Chronomagu, jsem koupil bráchovi Seiko SKX007 z USA za perfektní cenu a bez proclení (mimochodem, Seika se mi moc líbí), partnerce koupil hodinky Calvin Klein quartz (mají swiss made - ETU, tak co, i to se počítá:-) a v práci přesvědčil kolegu, který svého syna obdařil Seikama. Další kolega uvažuje nad hodinkama pro sebe, tak mu s tím pomáhám... Své LHC oblékám do kůže od pana Šímy, podle nálady navléknu červeno černý hadr, ale nejraději mám kov. Zároveň zde obdivuji hodinky místních členů a v hlavě tvořím své dream watch... koupil jsem zde mobil, žačal se stylově holit a chci si koupit Red Wing. Moje oblíbená hračka jsou momentálně Casio GW-9400.Rád se osobně zúčastním srazu, zdar
jetiman Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Ahoj jmenuji se Mates. K hodinkám mě přivedl kamarád, pac sem se ho pořad ptal jak to, že ma na ruce pořad jiný ráčmeny a tak mi o tom začal povídat a nějak mě to vcuclo. A včera mi z tohoto fóra dorazil skx 007. A su znich hotovej. A bojim, že se to bude zhoršovat:-)Tak snad tady nebudu zavazet. Jinak miluju metal nejhrubšího zrna a taky muzicíruju. Tak kdyby chtěl nekdo pokecat o nastrojích nebo brutal metalu, tak ať klidně napíše. Díky za prostor Hoj
arnost73 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Ahoj, ještě loni v létě jsem měl jen letité Festiny 16235/5 s natrženým řemínkem a stačilo to. Pak se kamarád zmínil, že vybírá hodinky a já narazil na tohle fórum... Zatím Seiko 5 SRP623K1 a velká radost z prvních automatů, pak do přírody Swiss Military Hanowa a nakonec jsem ve zdejší inzerci uviděl Vratislavie (heritage chrono 2 yellow) neodolal jsem a konečně jsem cool. Mám poměrně omezený rozpočet tak by mi to mělo stačit. I když... Líbí se mi Seiko Monster a nějaké Primky bych asi taky snesl. Ach jo... Mirek
Svítič Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Ahoj, jmenuju se Martin, zde pod nickem Svítič. Baví mě hodinky, ale jsem v podstatě začátečník, mám doma pár kousků, mezi nimi 2x Prim, které mě zajímají čím dál tím víc. Rád se něco přiučím, takže proto jsem tady!
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Ahoj, jsem David a nyní bydlím na severu Cech. Bydlel jsem rok v Californii a predtim cca osm let v Praze. Mam hodinky značky IWC Schaffhausen, sportovnější Festiny a společenské Armani. Těší me :-)
Tondaa73 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Na ty IWC bych se rád podíval... Jinak, abych nezapomněl...vítejte kolegové...
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Ty IWC jsem dostal jako vyrovnaní pohledávky za nezaplacenou fakturu. Jsou obrovské a hodne težké. Vyfotim je a vložím sem. Budu rad za nazor
octaviakk007 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 V 12. 2. 2016 v 13:33, david_cz napsal: Ty IWC jsem dostal jako vyrovnaní pohledávky za nezaplacenou fakturu. Jsou obrovské a hodne težké. Vyfotim je a vložím sem. Budu rad za nazorVelke a tazke IWC ako platba za pohladavku ??? Fotky rychlo sem. To zavana pruserom...
tano Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 V 12. 2. 2016 v 14:11, octaviakk007 napsal: Velke a tazke IWC ako platba za pohladavku ??? Fotky rychlo sem. To zavana pruserom...Take jsem si hned rikal , ale az tak se v IWC nevyznam.
octaviakk007 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 V 12. 2. 2016 v 14:14, tano napsal: Take jsem si hned rikal , ale az tak se v IWC nevyznam.Bodaj by sme sa mylili
tano Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 V 12. 2. 2016 v 14:17, octaviakk007 napsal: Bodaj by sme sa mylili Ja osobne nemam problem se omluvit. Nejak tusim, ze pote prijde dotaz kolik ty hodinky muzou stat .
octaviakk007 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 V 12. 2. 2016 v 14:20, tano napsal: Ja osobne nemam problem se omluvit. Nejak tusim, ze pote prijde dotaz kolik ty hodinky muzou stat .Nechajme sa prekvapit
Tittus Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Já když jsem se kdysi v hodinkách moc nevyznal, dávno před Chronomagem, jsem takhle dostal od zahraničních partnerů ve Švýcarsku (ale byli to Italové) Breitling Navitimer a měl jsem z nich hroznou radost. Taky byly velký a těžký. Měl jsem radost asi tak měsíc, než se zastavily a zlomil se jeden dílek tahu. Pak mi to hodinář vyjasnil...
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Nevím, také se v hodinkách nevyznám. Faktura byla tenkrát za 150.000,- a hodinky měli mít hodnotu něco málo přes 200.000,- Byl jsem rád, že jsem z něj dostal alespon něco.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se