PanzerBear Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 vor napsal: pichani s kratkym ??? Ne, s zenskejma.
Andreas.ks Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 KNIHY!!! Hudba - v poslední době buď renesanční - Monteverdi, Biber, Gesualdo a pod, nebo současný Arvo Pärt... A ve volných chvílích focení a temná komora...
sr71 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Hugo14 napsal: Letadla první světové války, se zvláštním zaměřením na němce a rakušáky. No a pak jejich plastikové modely. Tyhle stránky jsou takové mé chlubítko... ty tvoje modely vypadají dost luxusně, je to radost si je na těch fotkách prohlížet - k těmto věcem mám také velice kladný vztah
PepaSFI Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 mám rád scifi, fantasy a horror ve všech podobách, no ale knížky jsou nejlepší. Taky trochu radioamatéřím ale jen tak pro zábavu, tvrdý závodní provoz není můj styl a taky jsem línej se naučit trochu slušně telegrafovat. Taky trochu fotím, sice digizrcadlovkou ale jen amatérskou, pro radost z toho že s tím můžu vymýšlet blbiny a zkoumat co jak nastavit. O nože se taky zajímám, ale asi stejně jako o hodinky. Nehromadím sbírku ale rád se pokochám pěkným kouskem. Občas vezmu nějaký starý kus a vyčistím ho a nabrousím nebo třeba kolegyni dám do pořádku nějaký zubožený kuchyňák a oni se s ním pak doma všichni pořežou
Kupa54 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Mám rád motorky, pak ještě motorky a pak motorky. Abych nezapomněl, hudba. Kdysi jsem hrál i v nějaké kapele (na gymplu) a teď hraju na audio všeho druhu. Nejraději rock, klasiku, blues a vůbec všechno co se mi líbí. Taky si rád něco přečtu (a nejen na chronomagu
koblih69 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Kupa54 napsal: Mám rád motorky, pak ještě motorky a pak motorky. Abych nezapomněl, hudba. Kdysi jsem hrál i v nějaké kapele (na gymplu) a teď hraju na audio všeho druhu. Nejraději rock, klasiku, blues a vůbec všechno co se mi líbí. Taky si rád něco přečtu (a nejen na chronomagu škoda jen toho půlmotoru promiň memohl jsem si to odpustit... Mám rád hezký holky, motorky, autoveterány, vše co si můžu udělat rukama, protože ruce mě neživí....., pěstuju bonsaje, rád fotím... bylo by toho hrozně moc.
Radimk Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 krátké palné zbraně, hasiči a všechno okolo no a pak kolo. Hlavně teda asi to pívo na tůrách...
bandicoot Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 (upraveno) Taková moje malá kombíčka: něco českého, něco ruského, něco taktického a něco poctivé nožířiny. Upraveno 22. února 2008 uživatelem bandicoot
Dlabka Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Poslední dobou je toho nějak moc:) Motorky, vaření, střelba (pistole, brokovnice a malorážka), squash a ještě nějaký ty hovadiny na co zbyde čas:)
Hanz21 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 U mě vede ve volném čase pletení, vyšívání, žehlení a skládání uhlí
safi Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Bible - ale to je spíše životní směr, to je tady asi o mě známo. Jinak dobré jídlo, rád vařím, zejména "exotické" recepty. V poslední době dobrá káva a whisky (a whiskey) Hudba: Deep Purple, Uriah Heep a další podobná nesmrtelná klasika. + NightWish Hory a "vysokohorská turistika" A kupodivu i práce....
Red Dwarf Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Dýmka, geocaching, schwarz-weiss filmy...a tak všelijak podobně edit: Nightwish je moc dobrá muzika! I když bych nikdy neřekl, že to poslouchají i křesťani. Nic ve zlém ;o) Upraveno 24. února 2008 uživatelem Red Dwarf
rorda Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Fotbal aktivně, fotbal pasivně, jsem v tomto ohledu fanatik a pak už jsou hodinky ...
safi Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Red Dwarf napsal: Dýmka, geocaching, schwarz-weiss filmy...a tak všelijak podobně edit: Nightwish je moc dobrá muzika! I když bych nikdy neřekl, že to poslouchají i křesťani. Nic ve zlém ;o)
simon Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Flmová muzika- Roy Budd, Lalo Schifrin,...příroda..cestování..synek
skik Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 (upraveno) knihy, filmy (nejen sci-fi, fantasy, horor) fotbal, občas počítače... a teď začaly hodinky Upraveno 25. února 2008 uživatelem skik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se