Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Něco mi říká, že bych tu tunu keců měl vyvážit něčím, co sem opravdu patří. Zvláště pak když na nich mám svůj podíl...

Jo, a za hanbaté fotky se omlouvám - už se to nestane.

UK81c1o.jpg

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

LukeD

Po víc jak roce sem vlezu a tu skoro samý fejkbůkový umělohmotný - a občas až zbytečně vulgární - hnus humus. Fuj!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Potkan

26c5c49b7f4517f19174e868d

Jarett

Myslím, že původní cílová skupina pro Submariner, byla rozhodně děvčata 😍

Odesláno

Já jsem se přidával, že bych byl celkem rád, kdyby se vynechaly fotky dam se zbytečně vytasenýma kozama a bobrem, rád se mrknu na hezký holky s hezkejma hodinkama, ale na péčko můžu chodit jinam.

Dle mýho osobního názoru sem například tyhle dvě krasotinky uplně nepatří, ale dát tomu pravidla musí dát někdo z modů nebo nejvyšší

No minimálně ta první patří spíš do kategorie hříček přírody nebo do katalogu výrobků nějaké továrny vyrábějící silikon ve všech možných formách. Chtělo by to trochu vkusu, o ničem jiném to IMHO není :war:

Odesláno

A jéje, další arbitr vkusu promluvil. Tak co, kolik se jich ještě ozve namísto toho, aby sami přispěli svou trochou do mlýna?

y0293xizfcn31.jpg

Odesláno

Bych je hnal, bejt to moje :D Ale cácorky pěkný, to zas jo...

Já mám celkem oblíbenou Milu Kunis, ale ta moc s hodinkama vidět není. Když něco nosí, tak Chanel 12 ceramica...

C8sTPaf.jpg

Odesláno

asi to nejsou igeny na tahu (jako žeby to bylo focené třeba na prýglu nebo na koupališti na monte bů?)

ps. pokračování fotky doprava není? třeba by tam byly zajímavé... ehm... hodinky?

Odesláno

Tyvole, ta holcina s diamantovejma nautilkama o ctyri pet stranek zpět, jak má cifr sladenej s ocima, to je fakt perfekt.

Jinak bych Luke rekl, ze vlakno dela vetsine chlapu (vcetne mne) tady radost, ale aspon mirna autocenzura by byla na miste ne kvuli pruderii, ale kvuli praktickejm duvodum (tusim ze jakasi indexace vyhledavacu), kvuli kterejm se uz kdysi "ponekud nesikovne" rozciloval Kamil.

Odesláno

Já to chápu. A psal jsem výše, že nahotiny už se nebudou opakovat. ;) Tohle snad nevadí...

Nevadí, nevadí, holka krásná, a ty oči, těma zcela jistě říká, že by něco ráda ...

Já bych jí třeba mimo jiné i poradil, že k tak velkým prsům by se pasovaly i větší hodinky  :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...