Přejít na obsah

Hodinky a ženy

911

Doporučené příspěvky

Já jsem se přidával, že bych byl celkem rád, kdyby se vynechaly fotky dam se zbytečně vytasenýma kozama a bobrem, rád se mrknu na hezký holky s hezkejma hodinkama, ale na péčko můžu chodit jinam.

Dle mýho osobního názoru sem například tyhle dvě krasotinky uplně nepatří, ale dát tomu pravidla musí dát někdo z modů nebo nejvyšší

No minimálně ta první patří spíš do kategorie hříček přírody nebo do katalogu výrobků nějaké továrny vyrábějící silikon ve všech možných formách. Chtělo by to trochu vkusu, o ničem jiném to IMHO není :war:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tyvole, ta holcina s diamantovejma nautilkama o ctyri pet stranek zpět, jak má cifr sladenej s ocima, to je fakt perfekt.

Jinak bych Luke rekl, ze vlakno dela vetsine chlapu (vcetne mne) tady radost, ale aspon mirna autocenzura by byla na miste ne kvuli pruderii, ale kvuli praktickejm duvodum (tusim ze jakasi indexace vyhledavacu), kvuli kterejm se uz kdysi "ponekud nesikovne" rozciloval Kamil.

Odkaz ke komentáři

Já to chápu. A psal jsem výše, že nahotiny už se nebudou opakovat. ;) Tohle snad nevadí...

Nevadí, nevadí, holka krásná, a ty oči, těma zcela jistě říká, že by něco ráda ...

Já bych jí třeba mimo jiné i poradil, že k tak velkým prsům by se pasovaly i větší hodinky  :) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...