LukeD Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Něco mi říká, že bych tu tunu keců měl vyvážit něčím, co sem opravdu patří. Zvláště pak když na nich mám svůj podíl... Jo, a za hanbaté fotky se omlouvám - už se to nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Já jsem se přidával, že bych byl celkem rád, kdyby se vynechaly fotky dam se zbytečně vytasenýma kozama a bobrem, rád se mrknu na hezký holky s hezkejma hodinkama, ale na péčko můžu chodit jinam. Dle mýho osobního názoru sem například tyhle dvě krasotinky uplně nepatří, ale dát tomu pravidla musí dát někdo z modů nebo nejvyššíNo minimálně ta první patří spíš do kategorie hříček přírody nebo do katalogu výrobků nějaké továrny vyrábějící silikon ve všech možných formách. Chtělo by to trochu vkusu, o ničem jiném to IMHO není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 A jéje, další arbitr vkusu promluvil. Tak co, kolik se jich ještě ozve namísto toho, aby sami přispěli svou trochou do mlýna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 A ted dostanes ban za AW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 At teda jen nepindam. Tahle ma Rolby, tak by to sitem projit melo. Hornaci prominou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Bych je hnal, bejt to moje Ale cácorky pěkný, to zas jo... Já mám celkem oblíbenou Milu Kunis, ale ta moc s hodinkama vidět není. Když něco nosí, tak Chanel 12 ceramica... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tak jo, no... Tohle je jedna z těch mravnějších. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak nemá ty hodinky úplně na své ruce, ale snad neva :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Mne teda urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 asi to nejsou igeny na tahu (jako žeby to bylo focené třeba na prýglu nebo na koupališti na monte bů?)ps. pokračování fotky doprava není? třeba by tam byly zajímavé... ehm... hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 To byla doba :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 To byla doba :-)Jojo Pamela je úplně jiná liga než anonymous insta bitches. Kdyby tenkrát byl instáč, tak má sto milionů followers honibrků na prvních sto fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tyvole, ta holcina s diamantovejma nautilkama o ctyri pet stranek zpět, jak má cifr sladenej s ocima, to je fakt perfekt. Jinak bych Luke rekl, ze vlakno dela vetsine chlapu (vcetne mne) tady radost, ale aspon mirna autocenzura by byla na miste ne kvuli pruderii, ale kvuli praktickejm duvodum (tusim ze jakasi indexace vyhledavacu), kvuli kterejm se uz kdysi "ponekud nesikovne" rozciloval Kamil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Já to chápu. A psal jsem výše, že nahotiny už se nebudou opakovat. Tohle snad nevadí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Já to chápu. A psal jsem výše, že nahotiny už se nebudou opakovat. Tohle snad nevadí... Nevadí, nevadí, holka krásná, a ty oči, těma zcela jistě říká, že by něco ráda ...Já bych jí třeba mimo jiné i poradil, že k tak velkým prsům by se pasovaly i větší hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nepasovaly. To by pak prsa pozbyla svou dominanci a to nechces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se