Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Na rozdíl od mé původní domněnky, má řemen opravdu vyndavací stěžejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Paráda, nemám slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Jdu si do lékárny pro něco na uklidnění. A večer budu potřebovat něco fakt silného na spaní. Asi po celý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 je to skvělý, úžasný, ale určitě nejsem sám koho by zajímal příběh o získání takové vzácnosti a možná jsem jedinej neználek - ale k čemu přesně je ta podivná třetí část řemínku (s dírkama i sponou)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvid-s Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To bude nejspíš prodloužení přes potápěčskou kombinézu, ne? V tá době dnešní tenký neopreny nebyly.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 nojo, jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Šlo by sem dát sken záručáku/manuálu?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To bude nejspíš prodloužení přes potápěčskou kombinézu, ne? V tá době dnešní tenký neopreny nebyly.. Dobre dejvide, tomu rikam postreh. Proste potapecska extenze . Kamile, ulovek jak vino! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Kloboouk a brada dolů Opravdu blahopřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To je v pytli, Kamile. Ty jsi už vlastnil více Orlíků, než já jich viděl na fotkách. Zřejmě se na tebe nějak magicky lepí, či co.A díky za super fotky, tu extenzi vidím poprvé. A ani jsem o tom nikdy neslyšel. Slušná raritka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Šlo by sem dát sken záručáku/manuálu?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 (upraveno) Díky! Dovolil jsem si oříznout a trochu si pohrát s barvami a kontrastem. Upraveno 29. června 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 tak to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Tohle mi nedělej - já jsem kardiak a tohle mi zvyšuje tlak! Jinak gratulace a bledá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Skutečně, je to svatý Grál!Gratuluji k úlovku. Jsou dokonalé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Nádherný, posílal jsem SZ, když budeš mít chvíli tak volej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To snad není možné, něco takovýho sehnat v dnešní době - už se těším na (doufám) podrobnou story, jak jsi k nim přišel a jakou mají historii (ležely 45 let pod ponkem v Eltonu?).Gratulace - NÁDHERA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To je bomba nad rámec běžnýho "půdního" nálezu - extenze, bedna, NOS stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To jsou jedny z nich, že jo? Taky posílám velkou gratulaci Navíc mě to zase přinutilo se vrátit k úvahám o poslední limitce Orlíků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se