Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 YPO: dobrý den já bych si u vás chtěl koupit tyhle hodinky XY: jasně to není problém YPO: symbolická sleva bude ? XY:hmm, ehmm, no při platbě hotově o tom můžeme uvažovat YPO: tolik peněz u sebe nemám, dám vám polovinu hotově a zbytek zaplatím platební kartou XY: jo milej pane tak to by teda nešlo YPO: tak nashledanou takže to nakonec dobře dopadlo - do pátku to tady oběhnu všechno a zjistím, že žádný hodinky nepotřebuju, že nepotřebuju ani platební karty, odjedu navěky na chatu kde zapíchnu tyčku do trávníku a bude čekat na slunce, jo a nechám si narůst fousy jako Krakonoš *osoby a místo jsou vymyšlené = neexistují**jak mně to tady nebaví 1 1
Jakubisko Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Finanční krize z hodinářského segmentu už zřejmě odešla
Pavlos Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Možná nechtějí Tvoje peníze a možná Ty až tak nechceš ty hodinky... ;-)
Donuts Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 U Altmana v Plzni stale 15%, nabizi hned jak projevite vetsi zajem, zadne zebrani o slevu se nekona. 1
skalis Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 (upraveno) XY: jo milej pane tak to by teda nešlo A to by nesla sleva, nebo by neslo takhle zaplatit? Ja mam zas jinej z kdysi oblibene osvezovny (par mesicu zpatky). skalis (ani nechtel moc prudit, jen tak napul zertovne a napul rejpave): Dali bychom si ta uzena zebra. A mohlo by dalsi pivo mit miru? XY: Prosim? skalis: Jen, ze to pivo bylo podmirovy... XY: A to to jako mam merit pravitkem presne na rysku? skalis (stale zertem): Ale ne, klidne muze bejt o fous pres. XY: Tady si zatim nikdo nestezoval, myslim, ze by bylo lepsi, kdybyste sel do jineho podniku. A jak rekl, tak jsme udelali... a uz me tam neuvidi. Upraveno 27. července 2010 uživatelem skalis
Jakubisko Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Ja mam zas jinej z kdysi oblibene osvezovny (par mesicu zpatky). Hlavně se prosímtě v pátek v Gate chovej slušně. Doufám, že to tam nebude poslední sraz
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 A to by nesla sleva, nebo by neslo takhle zaplatit? buď jedno nebo druhý - oboje najednou nelze
skalis Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Hlavně se prosímtě v pátek v Gate chovej slušně. Doufám, že to tam nebude poslední sraz Jakube, ja to musim zrusit kvuli blbe doprave zpatky. Nema smysl to lamat pres koleno, pocital jsem s tim, ze pojedu v noci zpatky (v sobotu zas bych radeji potreboval byt jinde), coz se ukazalo jako nepruchozi (jedinej rozumnej bus ma uz dnes plno). Ale vyhledove se chci na sraz do maticky podivat. EDIT: A v Gate uz jsem byl, jednou s mechanem. Upraveno 27. července 2010 uživatelem skalis
911 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 (upraveno) A to by nesla sleva, nebo by neslo takhle zaplatit? Ja mam zas jinej z kdysi oblibene osvezovny (par mesicu zpatky). skalis (ani nechtel moc prudit, jen tak napul zertovne a napul rejpave): Dali bychom si ta uzena zebra. A mohlo by dalsi pivo mit miru? XY: Prosim? skalis: Jen, ze to pivo bylo podmirovy... XY: A to to jako mam merit pravitkem presne na rysku? skalis (stale zertem): Ale ne, klidne muze bejt o fous pres. XY: Tady si zatim nikdo nestezoval, myslim, ze by bylo lepsi, kdybyste sel do jineho podniku. A jak rekl, tak jsme udelali... a uz me tam neuvidi. bez uvedeni provozovny je to k nicemu. jen to napal. Upraveno 27. července 2010 uživatelem 911
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 ... a právě to zazdila manželka YPO: přletíš v XY:XY našeho času?YPO woman: ano přiletím v XY:XY našeho času no nic jdu uklízet - je nejvyšší čas
Filipes Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 co to je za divnou módu ty slevy, dřív byla na všem cenovka a nikoho nenapadlo smlouvat, to jsme někde na blízkým východě nebo jak?
bandicoot Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 dřív byla na všem cenovka a před cenou takový 3 písmenka... MOC...
skalis Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 bez uvedeni provozovny je to k nicemu. jen to napal. Brno - hospudka Ambra (pod Kravi horou smerem na Zabovresky). Je to tam docela utulny, nechodil jsem tam casto, ale zato rad. A rozhodne odrazuju od centalniho Pegasu na Jakubske. Asi pred mesicem jsme tam meli salonek, popijelo se a jedlo a pak to prislo. Platil kazdej zvlast (taky jsme neodchazeli najednou), cisnik byl zpruzelej, mel problemy s kasou a ani nebyl schopnej to poradne nauctovat (delal chyby a clovek ho musel hlidat) a nakonec tam zbyla sekera za 4 piva a neco dalsiho -- celkem 150 kc. Nikdo nebyl nejak extra nacamranej, takze jsem si myslel, ze nas chce natahnout, ale vzhledem k tomu, ze cast lidi uz byla pryc, tak jsem to zaplatil. Ale natvrdo jsem mu rekl, ze jestli je to podfuk, ze uz me tam nikdy neuvidi. On nic a vzal penize. A hadejte... jasne ze to o tech 150 natahl. YPO woman: ano přiletím v XY:XY našeho času no nic jdu uklízet - je nejvyšší čas :lol2:
Stephan Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 A to by nesla sleva, nebo by neslo takhle zaplatit? Ja mam zas jinej z kdysi oblibene osvezovny (par mesicu zpatky). skalis (ani nechtel moc prudit, jen tak napul zertovne a napul rejpave): Dali bychom si ta uzena zebra. A mohlo by dalsi pivo mit miru? XY: Prosim? skalis: Jen, ze to pivo bylo podmirovy... XY: A to to jako mam merit pravitkem presne na rysku? skalis (stale zertem): Ale ne, klidne muze bejt o fous pres. XY: Tady si zatim nikdo nestezoval, myslim, ze by bylo lepsi, kdybyste sel do jineho podniku. A jak rekl, tak jsme udelali... a uz me tam neuvidi. Jo tak podobny pristup v ceskych hospodach a restaracich je bohuzel celkem normalni. A nebavim se jenom o tom ze toci pod miru, celkove pristup k hostovi, zakaznikovi, je nekdy opravdu nepochopitelny...jako kdyby me tam nechteli. Kdyz sem s necim nespokojeny tak me maji za potizistu misto toho aby se omluvili, vse napravili a jeste mi pripadne nabidli neco navic (neni to tak vsude, ale treba u me na "malomeste" to tak je ve vetsine podniku)
Josef01 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 V levných restauracích zaměřených na pivo to tak chodí, když se většinou nikdo neozve, tak si holt číšník z každých 5 piv natočí jedno zdarma, nakonec dostane spropitné 3 koruny, tak z něčeho žít musí
kubson Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 XY: jo milej pane tak to by teda nešlo YPO: tak nashledanou milej pane? tak aspoň tě dobře odhadli, ne?
lib Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 (upraveno) V ..........., nakonec dostane spropitné 3 koruny, tak z něčeho žít musí tak tohle pro me pristup zlodeju a podvodniku. Kazdy si tim snadno nejakou zlodejinu omluvi. Vzdyt kdo si sam o sobe nemysli, ze by nezaslouzil vetsi primy? Upraveno 27. července 2010 uživatelem lib
Helex Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Stimhle se tu přeci člověk setkává běžně kucí. Já třeba chodim jen do stále stejných podniků, protože jinak bych byl furt nasr.... Každopádně "odjebat sa odťalto do riadnej pi.." je taky řešení
skalis Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Josef01: Ja jsem uz mel svoje zaplaceno a rozhodne ode me nemel jen 3 kacky navrch. Na druhou stranu, kdyz me nekde stran zakaznicke pece zklamou, tak nedostanou ani korunu. Stephan: Je to tak a na mensim meste je to o to vic zvlastni, protoze tam je vetsi pruser, kdyz zakaznik podruhe neprijde. Ve vetsim meste se lidi hodne toci, tak se to snaz ztrati. Je to drsny, ale vim o nekolika podnicich primo na Svobodaku nebo do peti minut okolo, ktery jsou naprosto tragicky. Je to tim, ze se lidi nedokazou ozvat. Maximalne si zabrblaj u stolu a nechaj to plavat. Ja se ozvu vzdycky a postupne to ucim i sve zname, i kdyz to obcas neni prijemna situace. Ale dokud se lidi nenaucej, ze za svoje penize maji dostat adekvatni sluzbu, nic se nezmeni. Az YPO douklizi, to bude cucet, jak se mu to tu rozjelo .
lib Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 az YPO douklizi, tak si vezme posledni cisty trencle a maze na letiste
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se