Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 No mě by to trochu sra.lo za 2 mil. mít tohle
Liqid Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Mně osobně vždy sedělo interiérově mnohem lépe Audi než BMW
CEGY Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Jste moc zmlsani, s těma interiorama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Kluci, kdybys te videli palubku mojeho auta, tak Vas asi omejou:) Do dvou mega mu sice chybelo asi tak za dvoje rolexky, ale stejne:) a nemenil bych. Respektive to pro mne bylo to poslední co jsem resil.Osobne se mi stále nej libej palubky co jsem mel v saabech. Od stare 900 az po 9-5. A tu nej ,karbonovku, mel Viggen. Pro mne top.tl
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 ...za 2mil. bych jel s rodinou kolem světa. Zdržel bych se v prašanu na Aljašce, na Zélandu, Chile, Japonsku a v Austrálii trochu jinak a to na vlnách...no a ještě by zbylo na Transportéra. a nebo bys mohl mít na 24 let dlouhodobý pronájem Octavie
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Za mě, jakž takž vypadá RS, ovšem když naklikám výbavu, na kterou jsem zvyklý, tak jsem na 870 tis., to je trochu dost ne? Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem Josef01
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 todle vlákno je ještě věčí atrakce než epl , vindofs a driod aneb kdo má věčí pravdu, koule a argumenty ..... Pepo já bych byl pro to abys tydle vlákna moderoval .... stejně jako jiní moderují jiná vlákna a když nemají co říct, tak napíšou aspoň .................... +1
Krakonosh Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Tak, miserere defekující omegy máme úspěšně za sebou, můžete pokračovat, chlapci. Toto vlákno je dlouhodobě v klidu, rád sem chodím počíst.Myslím, že to tu moderaci nepotřebuje. YPO -1
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 todle vlákno je ještě věčí atrakce než epl , vindofs a driod aneb kdo má věčí pravdu, koule a argumenty ..... Pepo já bych byl pro to abys tydle vlákna moderoval .... stejně jako jiní moderují jiná vlákna a když nemají co říct, tak napíšou aspoň .................... +1nerozumiem - ok, chapem to, ze chces nejak moderne spikovat, a slovicka ako epl a vindofs a pod su k tomu tak super in, to rozumiem? ale ako co tym myslis, ze moderovat? Akoze sa ti nepaci, ze tu komunikujeme o teme, co nas zaujima a rad by si to nejak obmedzoval a cenzuroval alebo ako si to myslel? ved sem chodia asi chlapci od motorizmu a kecame o tom, co nas zaujima. Ja nikdy nechodim a ani som len neotvoril vlakno, kde sa pise o tematike, co ma nezaujima. Tak logicky si myslim, ze asi aj ostatny sa tu fajn pobavia o motorizme a ked nie, tak nie nas treba obmedzovat, ale nech si kazdy najde temu co ho pobavila ci zaujala.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 ...za 2mil. bych jel s rodinou kolem světa. Zdržel bych se v prašanu na Aljašce, na Zélandu, Chile, Japonsku a v Austrálii trochu jinak a to na vlnách...no a ještě by zbylo na Transportéra.no to mas pravdu, ale - co ked ten majitel auta za 2 mil. tiez vyrazil na cestu okolo sveta, Chile, Japan, etcccc?. a este ho zaujimaju aj hodinky a fotaky a lode a muzea a defky a fajfky a - sleduj, ako som aj ja in - epl a ?.
tombed Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Zlatá Fábinka 1.2 TSI ideálně v bílé barvě!
MJ. Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 koukam že včera byly nějaký skvrny na slunci
Tom19 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 42 dní do Vianoc a už to tu začína. To bude asi reklamami v telke.
Josef01 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Ne přímo skvrny, ale skutečně bylo včera narušení našeho magnetického pole velmi silné, tedy máš naprostou pravdu. Není to moc běžné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Chlapi mam dotaz ohledne huštění pneumatik. Je rozdíl mezi runflatovou pneumatikou a klasickou co se tyče předepsaného tlaku? Jedna se o BMW které jsem koupil na RFT ale jelikož na naše silnice to bylo moc tvrdé tak jsem koupil klasiku. Continental sportcontact5. Díky za reakce.
KFL Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Chlapi mam dotaz ohledne huštění pneumatik. Je rozdíl mezi runflatovou pneumatikou a klasickou co se tyče předepsaného tlaku? Jedna se o BMW které jsem koupil na RFT ale jelikož na naše silnice to bylo moc tvrdé tak jsem koupil klasiku. Continental sportcontact5. Díky za reakce.Je to stejný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se