brownwld Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Supersporty uz se davno nepouzivaji jen v lete!
Jeremy Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 A co maj delat, kdyz jsou cleny grynpiis? Koupit si Toyotu Primus a vypadnout s ní někam do hajzlu přece, ne? :-)
abbot Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak konečně doma, doteď jsem zažil jen punto, takže jsem nadšenej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Abbot:mas plnohodnodnou pravou zadni koncovku vyfuku neboli je to benzin?
abbot Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 jj, kdyz uz, tak uz, nejakej litr navic me nerozhodi, ale prekvapilo me, ze tohle je pry teprve druhy benzin, co prodejce v RS prodaval.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 jj, kdyz uz, tak uz, nejakej litr navic me nerozhodi, ale prekvapilo me, ze tohle je pry teprve druhy benzin, co prodejce v RS prodaval.dobra volba, blahozelam a uzivaj si to! tak ved vies, tu diesel je magicke slovo....
adamo Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Tak konečně doma, doteď jsem zažil jen punto, takže jsem nadšenej... Super gratuluji! Jediná škodovka, kterou bych bral taky :-)
kabik Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Ještě něco na předešlé téma hory + lyže. Ještě nedávno psali, že Beetle končí. Nyní však potvrzeno, že tento concept Dune jde do výroby a další generace Beetlu prý taky bude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Tak konečně doma, doteď jsem zažil jen punto, takže jsem nadšenej... Tak to bude dost něco jiného, hlavně ať Tě to moc nesvádí, dneska je to hned a člověk půl roku nejezdí
Jeremy Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 jj, kdyz uz, tak uz, nejakej litr navic me nerozhodi, ale prekvapilo me, ze tohle je pry teprve druhy benzin, co prodejce v RS prodaval.Gratuluju k nekonvenčnosti (benzín) - já měl před lety taky RS (OII) a jezdilo to hezky, od tý doby určitě ještě leccos vylepšili.Hlavně bacha na zloděje :-(Jinak, já taky přesedlal z nafty na benzín (u jinejch aut) a nelituju.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Ještě něco na předešlé téma hory + lyže. Ještě nedávno psali, že Beetle končí. Nyní však potvrzeno, že tento concept Dune jde do výroby a další generace Beetlu prý taky bude. 2014-VW-Beetle-Dune-Concept-at-2014-NAIAS-skis.jpg VW-Beetle-Dune-Concept-729x486-e8b5161129c00a8f.jpgBude a bude to návrat ke kořenům, spekuluje se, ze porsche vyvíjí 4 válec pro hybrydni auta a tenhle 4valec by mohl byt v brouku opět umístěny vzadu jako kdysi.
kabik Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Bude a bude to návrat ke kořenům, spekuluje se, ze porsche vyvíjí 4 válec pro hybrydni auta a tenhle 4valec by mohl byt v brouku opět umístěny vzadu jako kdysi. To je dobře. Byla by škoda, kdyby brouk skončil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Nebyla. To neni auto ani pro zenskou, ani pro chlapa ani pro dite, leda pro hermafrodyta.
Rodkopf Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Hodinář, který vyrábí hodinky BATHYS HAWAI a jeho Volvo P1800
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Nebyla. To neni auto ani pro zenskou, ani pro chlapa ani pro dite, leda pro hermafrodyta.tak ja som asi ten hermafrigo, ci co si to spominal....
kabik Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Nebyla. To neni auto ani pro zenskou, ani pro chlapa ani pro dite, leda pro hermafrodyta. ...hermafrodit ? Tvůj názor, já bych si klidně taky do toho sednul...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 ...hermafrodit ? Tvůj názor, já bych si klidně taky do toho sednul...fajne, tak uz sme dvaja to....
abbot Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 dobra volba, blahozelam a uzivaj si to! tak ved vies, tu diesel je magicke slovo.... Super gratuluji! Jediná škodovka, kterou bych bral taky :-) Tak to bude dost něco jiného, hlavně ať Tě to moc nesvádí, dneska je to hned a člověk půl roku nejezdí Gratuluju k nekonvenčnosti (benzín) - já měl před lety taky RS (OII) a jezdilo to hezky, od tý doby určitě ještě leccos vylepšili.Hlavně bacha na zloděje :-(Jinak, já taky přesedlal z nafty na benzín (u jinejch aut) a nelituju. Moc díky
ivan_989 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Benzin rules. Mal som jedinykrat diesel s automatom par dni a pri rozbiehani do zakruty fo skakalo priskokmi aj ked to bol automat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se