sch7 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Jinak pro info. Mame ve firmě půjčovnu a dostal jsem super cenu na operativni
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Super cena je minus 30% + bezúročný leasing?
Ondra.T Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 na operáky jsme nedávno dostali 20% dolu na superba elegance s 2.0 tdi...
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 IBM kupuje nové MB C220 za 490 tis. bez DPH, neber to
Jeremy Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Jenze ty C od IBMky jsou totalni holobyty - to radsi nic :-(
eskimak Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Ono tiez prevadzkove naklady na Superb a MBS budu tiez uplne inde. Asi tak o tie 2 triedy co ich delia... a naozaj nevravim o spotrebe.A tym nijako nezatracujem ani nepodporujem kupu noveho ci jazdeneho. Len ze ak niekto kupuje jazdene tak aby to utiahol, mal by mat teoreticky aj na nove. Za cenu nabuseneho Superba sa zlahka rozbieha A4/3er/MBC/S60.
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Jenze ty C od IBMky jsou totalni holobyty - to radsi nic :-( To je fakt, lepší dobře vybavená Fabie
montemar Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) .. jako jestli volit mezi holym C, holym passatem a lehce podprumernou octavii.. volim C. ale to je samozrejme utopie .. protoze passat bude nejspis 1.2 tsi (cenikovka 600).. octavka mozna 1.6 tdi .. a cecko .. mne by za stejnou cenovku stacilo i s nejslabsim motorem a klickama na dverich.. .. Upraveno 12. května 2015 uživatelem montemar
notabene Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Nové C můžu jenom doporučit, zatím mám najeto něco přes 3500km (auto mám 3 týdny) a naprostá spokojenost
Andrew Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 No jo, ale Ty máš AMG paket a podle kotoučů i možná nějaký silnější motor - to se s tím základním "IBM" modelem nedá moc srovnávat Teda dá, ale přeci jen ta výbava je u Mercedesu hodně znát.
notabene Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 No jo, ale Ty máš AMG paket a podle kotoučů i možná nějaký silnější motor - to se s tím základním "IBM" modelem nedá moc srovnávat Teda dá, ale přeci jen ta výbava je u Mercedesu hodně znát. Jasný no.. AMG paket interiér i exteriér, ty social edice jsou fakt hrozivý, plasty všude.. děs.. Jinak jeto 250 benzín + Brabus kit tj 190kW/400Nm
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 ESKIMAK pise: Za cenu nabuseneho Superba sa zlahka rozbieha A4/3er/MBC/S60. to si nemyslim!!!zakladne C je bez nejakej zlavy tesne nad 820t a na bezny zivot je to v norme. Nabuchany Superb bude milionale ved sused dal za nabitu RS oktavku nejakych 1.1 mega. Je to vzdy len lepsie vybavena oktavia, ale nie Mercedes C, ked do zakladneho C za 820 este doplatis do ceny RS, tak mas uz dobre Cecko - pritom ale uz velky dospely E model zacina na mensej sume: MERCEDES 220 CDIAni za základních 975 000 Kč sice nedostanete žádné holátko, nechybí dvouzónová klimatizace, kompletní sada airbagů, přednárazový systém, litá kola, xenony nebo tempomat. I tak ale doporučujeme připlatit 58 000 Kč za paket Avantgarde, který přinese lepší čalounění, větší kola, bohatší dekoraci či stále ještě komfortní sportovní podvozek. Na jedné straně si nás totiž éčko hýčkalo prostorným a kvalitně zpracovaným interiérem, ve všech směrech bohatě dimenzovanými sedadly, snadnou ovladatelností nebo komfortním houpavým podvozkem, který si nehraje na žádného sportovce, a přesto si nechá líbit i nějakou tu lumpárnu v podobě ostřejšího průjezdu zatáčkou.
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Já jsem s C 220 jezdil celý víkend, a že jsem rozmlsanej, ale tohle auto je tak 0,5 třídy od E klasse, to mi věřte a to Superb určitě není.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 chyba je v tom, ze ludia jednoducho ani nemaju prehlad, ze ake auto vedia kupit za svoje prachy!mne sa paci ta nova oktavka, je to velke, dobre postavene auto a urobilo by mi to radost okolo 400 ci max tych 500 tisic uz v slusnej konfiguracii.kua ale dat za lepsi kus okolo 800 tisic, tak to uz naco? Ze do normalneho auta ( s relative slabym podvozkom ) natlacim roznu vysperkovanu vybavu predsa nic podstatneho nezlepsim - to radsej lepsi model auta aj ked bez vysperkovania.Alebo?
uff Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 to je dilema ktery resim naprosto zbytecne uz ted (cca dva roky do konce operaku na soucasneho sluzebaka) a fakt mas Maxi pravdu, ze clovek vlastne ani netusi, co si muze dovolit koupit. Testy jsou plny aut v super vybave, ale zaklad clovek fakt jen tak neuvidi a tezko si ho predstavi. Soucasna O3 zdedena po kolegyni je po sleve 18% za 570k bez DPH a je parada mit tam vsechny mozny kravoviny, zimni 18ky, elektricky sedadla atp, clovek si zvykne a holatko uz se mi nebude moc zamlouvat, tak jsem fakt zvedavej. Vybirani me bavi nejvic, ted to vyhrava nakej nesmysl, kterej bych za svoje nikdy nekoupil (treba Japonec, pripadne i totalne nesmyslnej Frantik), ale to se bude jeste urcite menit.
Muffik Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tohle dilema fakt nemá jednoznačnou odpověď, je to individuální asi jako vkus. Já třeba dal před holou A5 přednost CC v pořádné výbavě.
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Nové auto je nové auto.A to neříkám proto, že mám co 3 roky nové služební.Ženě jsem před měsícem koupil novou KIA Ceed ve výbavě TOP (v té je v podstatě všechno - navigace, vyhřívaný volant, zpětná kamera, ...) a upřímně řečeno, abych jí místo toho kupoval třeba MB C v základu s nalítanýma 60.000km, mě ani nenapadlo.
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Přítelkyni jsem taky doporučil nový auto, protože jsem věděl, že bude s autem jezdit 8 let (nakonec jezdila 10) a cena 380 tisíc prostě klesá opravdu hodně pomalu. Kdybyskupoval auto za 2,5 mil. tak by sis nový hodně, ale opravdu hodně rozmýšlel.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Nové auto je nové auto.A to neříkám proto, že mám co 3 roky nové služební.Ženě jsem před měsícem koupil novou KIA Ceed ve výbavě TOP (v té je v podstatě všechno - navigace, vyhřívaný volant, zpětná kamera, ...) a upřímně řečeno, abych jí místo toho kupoval třeba MB C v základu s nalítanýma 60.000km, mě ani nenapadlo.jednoducho nemozem s tebou suhlasit....Ceed je fajn, ale natrepat do neho vybavu za dost velke peniaze ho fakt neposunu do sfery MB C a ver mi, ze tych 60t km v tom medvedi nie je taky velky problem. Ale keby si priamo presadol, tak je to velky rozdiel - je to pevne auto s pohananou tou spravnou napravou a je to uplne iny zivot. Ja som minule kupil E coupe 250 CDI Bluef. a bolo to rocne auto v AMG pakete, malo asi 17t km ( mozem sem hodit fotky), a Harman Kardon audio s dokonca DVD Audio prehravac....Zanovne 204 konove auto, jak nove. Este ILS svetla, a komlplet bezpecnost s cidlami a kamera To a vyslo ma to cca 770 tisic korun, peniaze, ktore dost casto davaju za oktavku, ktora ma ovela horsi motor, prevodovku, podvozok, vybavu, audio, image a radost z jazdy a mozno este aj viac zerie.... a tych 17t km najazdis aj na oktavke za par mesiacov a si tam.... ( nehovoriac o garanciach u medveda ) Upraveno 12. května 2015 uživatelem maxigabrielg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se