dapCZ Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Peklo zmrzlo, korejska reklama evidentne dopadla na urodnou pudu.... ?. Japonsky auto jeste pochopim, dokonce mam mezi nima i nejaky ty oblibence. Tohle je uz fakt jinej svet.
Murphy97 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Hodne se tady diskutuje Hyundai, tak pridam par osobnich postrehu s I40.Mel jsem moznost 4 mesice jezdit s touto dieselovou 1.7 a najel jsem s ni asi 15t km.Pozitiva z meho pohledu:- vyborna vybava zahrnujici mj. automat, xenony, parkovaci kameru, navigaci, el. slunecni roletku zadniho okna, vyhrivany volant, atd.- v sedanu a te bile barve pomerne atraktivni a velky vuz- to vse za cenu 545k vc. DPH!Negativa z meho pohledu:- zadny zavodak (100kW) a k tomu vysoka skutecna spotreba (dle tankovani a knihy jizd 8l/100km!) a to jsem "pohodovy" ridic- po delsich jizdach (Bratislava, Mnichov) jsem byl hodne rozlamany ze sedacek (moje zena to mela take tak)- i pres tu nizkou cenovku pomerne drahy operak - holt cena klesa vyrazne rychleji, nez u "tradicnejsich" poolovych znacek
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 ad Tesla, podle tohotohttps://www.minds.com/blog/view/443508465227272192/tesla039s-model-iii-goes-200-miles-per-charge-and-costs-35000 by už příští rok měl být model 3, něco přes 300km na 25min nabití + cena okolo 35.000 dolarůcož je prakticky polovina ceny současného modelu
badus Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tesla je podle me naprosto vyborna. Cena za to, co nabizi neni sz tak vysoka rekl bych. A svezeni je super...proste pres tyden Tesla, na vikend Land Cruiser...
tenge Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 V 15. 5. 2015 v 20:21, TLD napsal: Toyota je nejhorsi auto co jsem kdy mel, uz si jinou nekoupim:)tlCo máš proti Toyotě? Já mam druhou a spokojenost. Technicky výborný, zpracování taky spokojenost a spotřeba taky pohoda..
TLD Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Myslel jsem to ironicky. Toyotu mam a vim, ze uz nemusim premyslet co si kdy koupim za auto. Proste tahle je na furt:) Mel jsem kdysi Camry, paradni byla a pak 3x LC. Ten posledni uz u nas zustane na veky:)tl
DavidLC Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 TLD zlobíš neber jméno TOYOTA nadarmo
Hasňa Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Toyota Auris a Toyota Prius byly dve nejhorsi auta, kterymi jsem kdy jel delsi cestu. Nepocitam-li teda predrevolucni Moskvic. Strasny syfl. Bylo na nich spatne uplne vsechno. Kvalita interieru byla strasna, jizdni vlastnosti neexistujici, infotainment z doby kamenne, sedadla zdravi nebezpecna. Hodil jsem jim to pak v pujcovne na hlavu, vyzebral jsem Yeti a pripadal jsem si, ze jedu v Baworaku. Pro ferovost je treba rict, ze kamaradovi zachranil Avensis pri bouracce zivot. Proste jakekoliv vynaseni nejake znacky do nebes kulha na obe nohy a je smesne. Stejne tak povysene odplivnuti pri jakekoliv zmince o Kia, nebo Hyundai. Upraveno 16. května 2015 uživatelem Hasňa
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 aby som sa vyjadril presne - ja som v kazdom prispevku viac-menej uznal, ze sucasne korejske auta su moderne postavene a v celku konkurencie schopne v danej triede.Ale uz sa vobec nesnazia podliezat s cenou, cize to uz nie je ako kedysi nejaka vyhodna kupa.ja zastavam len opacny nazor v debate o tom, ci nove alebo jazdene. Mne pride C medved s 60 tisic km aj ked v beznej vybave ovela dospelejsie, prepracovanejsie auto ako i30 ci Ceed a ked niekto to ma moznost vyskusat, tak asi vie, o com je rec.
TLD Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tak si mel asi pech, ja mam kvalitu interieru 1A, muzes ho klido vzit hadici, v podlaze jsou vypoustaky, jizdni vlastnosti asi nic moc, zase projedu temer vsude,info... - nevim, zalezi jakej tisk si koupim, nebo zda jedu s pani:), proste bych nemenil. Jedine co me stve, ze dost lidi se me na auto pta a nejhorsi jsou ty, co reknou,,peknej land rover´´ Hasno souhlas, kazde auto ma svoje.tl
Hasňa Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 (upraveno) V 16. 5. 2015 v 18:43, maxigabrielg napsal: aby som sa vyjadril presne - ja som v kazdom prispevku viac-menej uznal, ze sucasne korejske auta su moderne postavene a v celku konkurencie schopne v danej triede.Ale uz sa vobec nesnazia podliezat s cenou, cize to uz nie je ako kedysi nejaka vyhodna kupa.ja zastavam len opacny nazor v debate o tom, ci nove alebo jazdene. Mne pride C medved s 60 tisic km aj ked v beznej vybave ovela dospelejsie, prepracovanejsie auto ako i30 ci Ceed a ked niekto to ma moznost vyskusat, tak asi vie, o com je rec.Jo, ja nemiril na tebe, spise tak nejak obecne. A na zbozstovani nekterych znacek, jako treba Toyota, nebo Lexus, to se tady objevuje pomerne casto. Chce to strizlivy pristup. Jinak ja jsem velky fanda Cecka uz od prvni generace. V te dobe jsem zrovna zil v Anglii na internatni skole a auto casopisy byla moje velka radost. Nicmene jsem s nim nikdy nejel. Najezdil jsem hodne s Eckem W210, ted mam Becko, ale Ceckem jsem nikdy nejel. Jen se mi vzdy velmi libilo. Upraveno 16. května 2015 uživatelem Hasňa
DavidLC Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To TLD: Kámošovi kdysi řekli, když dorazil kilem nalakovaným na vojenskou zelenou, kamsi do zapadlé vísky: :"Pěkný gazík" Svým střízlivým přístupem a najetými několika sty tisíci km v Toyotě, mám důvod ji zbožstvovat stejně tak jako ti kteří slintají nad auty které se jim líbí a z kterých se po recyklaci za pár let budou dělat kotouče na stále pojízdné LC
Hasňa Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Presne o tomhle jsem mluvil. Jak v osme tride. "Ne, to moje je nejlepsi na celem svete! To moje a jenom a jenom to moje!" Achjo. Jo, mas super auto, lepsi, nez vsichni ostatni tady.
DavidLC Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Však ano, pro mě je takové,proto jsem si ho koupil, stejně tak jako pro někoho jiného jiné které si vybere a má rád, vždyť je to jednoduché. Trochu jako s babou. Ta trocha nadsázky a humoru snad nevadí, snad nejsi suchar. Například ty nadáváš na Priuse a já si ho na couračky po městě zamiloval O autech si myslím, že jdou obecně k čertu (slučování značek, downsizing, atd.) a to napříč značkami. Radši bych jezdil ve starém zachovalém piánu, než v novém Céčku (nic proti němu, jen to udávám jako příklad). Jediná vyjímka je pro mě ten Prius, který mě překvapil.Proto radši mám 10 let starý kilo, než V8. Asi tak, snad to pobereš....
laskajefajn Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Tesla-Model-S-Dual-Allrad-Voll%2C-Preis-bei/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:135/pg:vipcar/209179694.html To asi jen tak dolů s cenou nepůjde co?
lib Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Kolik ta Tesla vlastne na jedno nabiti ujede? Ale realne, ne tabulkove. Vi nekdo?
Muffik Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Kuwa co na tý Tesle vidíte? Zvenku hezký, ale jeli jste v tom? Teprve pak si začnete všímat, jak strašný je interiér, jak to všechno vrže, nelícuje, jaký jsou tam odfláklý detaily. Být tohle u škodovky nebou hjundu, tak by to schytaly. Prostě ty roky, resp. desetiletí, vývoje aut, který jim chybí, jsou znát a jen tak to nedoženou.
bobi Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 No nevím, já v tom neseděl. ale přijde mi to taky takové "navrch huj,vespod fuj".
laskajefajn Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To se nedá řict jednoznačně.Podle toho jakou rychlosti jedeš.Ale průměr reálný je prý okolo 370km.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se