Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Outbacka, hlavně 2,5 bacha - je to auto, který má svoje typické problémy (spojka, douhmotový setrvačník), potřebuje péči (olej bez kontrolky), kufr je poměrně mělký a sedačky na dlouhou jízdu taky nic moc. Diesely vůbec nebrat.

Já bych v téhle relaci a s tvým nájezdem spíš sáhnul po benzínu. Klasické legacy 2,0i sice není žádná raketa, ale netrpí některými z těch nešvarů, co jsem popsan nahoře.

Odesláno

911 velmi pěkná. Palec nahoru že to není čtyřkola! Na co taky, když trakce je to poslední co 911 chybí. Předpokládám že je to manuál, interiéry jsou velmi pěkné, promyšlené a celkově se v tom dobře bydlí a dá se to bez problémů denně používat a jezdit kolem 10ti. Navíc předface vypadá skutečně velmi dospěle díky absenci diod ve světlech (s face prý stejná světla - dají se přehodit). Seděl mi i informační systém a ovládání rádia a klimatizace, všechno pořád tlačítka. Akorát mi přišla velká kola 19, sneslo by to menší. 4S co jsem řídil tahá za volant a všechno to kazí. Rakvičku na střechu a vyraž na hory.:) U face pak už klidně PDK - stojí to zato. Tady je tuším jen tiptronic.

BTW: Targa verze má vyklápěcí zadní okno?

Odesláno

911 velmi pěkná. Palec nahoru že to není čtyřkola! Na co taky, když trakce je to poslední co 911 chybí. Předpokládám že je to manuál, interiéry jsou velmi pěkné, promyšlené a celkově se v tom dobře bydlí a dá se to bez problémů denně používat a jezdit kolem 10ti. Navíc předface vypadá skutečně velmi dospěle díky absenci diod ve světlech (s face prý stejná světla - dají se přehodit). Seděl mi i informační systém a ovládání rádia a klimatizace, všechno pořád tlačítka. Akorát mi přišla velká kola 19, sneslo by to menší. 4S co jsem řídil tahá za volant a všechno to kazí. Rakvičku na střechu a vyraž na hory. :) U face pak už klidně PDK - stojí to zato. Tady je tuším jen tiptronic.

BTW: Targa verze má vyklápěcí zadní okno?

Jo, moje 911 je manuál. Jezdil jsem kdysi i s PDK, který bylo velmi příjemné, ale vadilo mi "obrácené" řazení na volantu, kdy dopředu se řadilo nahoru a k sobě dolů. Pořád se mi to pletlo.

Odesláno

tak stále jsem u vybírání rodinného MPV...nyní stal favoritem Ford Galaxy. Vím, že je tu docela dost forďáků, tak dotaz...jak si stojí tahle značka se spolehlivostí? Cena dílů atp...Většinou se prodávájí dieslové motorizace TDCi, jak jsou na tom tyhle motory s životností? 

Odesláno

Podle toho v jakem stavu a jak moc stočené auto bude. Dvouhmota se ozve ve 200tis.km a pak už jen drobnosti, jako vstřiky, čerpadlo, turbo a pak třeba klima a spotřebku nepočítám (tlumiče, brzdy atd.). Je to na podvozku Mondea, takze náhradní díly jsou stejně drahé jako na Mondeo. Koupíš dobré auto a nebo koupíš mrchu u které nevíš jak se k ni předchozí majitel choval a co do ní lil za naftu. Když to auto proklepneš a vybereš hlavou, tak problém nebude. Hlavně ne z Itálie.

Odesláno

To Gustaf: Opravdu velké MPV je Previa, v předposledním čísle SM je o ní povídání, není to moderna, ale nadčasová záležitost (imho). Měl jsem starý (první) model a neskutečně pohodlná kára...   Ale jsem Toyotofil, takže -_-

Odesláno (upraveno)

tak Italové jezdí jako prasata, to je všeobecně známo. Co jsem koukal po inzerátech na sauto, tak je jich hodně z reichu a z rakous. Jsou tam roky 2012 2013 a maj docela nalítáno...150tkm a víc..což mě docela překvapuje. Škoda, že soukromých prodejců je málo...většinou vše bazar a k tomu já nemám důvěru...

na tu Toyotu jsem koukal...to je ale divně ošklivý auto...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Třeba tu máme ve Znojmě autobazar Carstrade, který vozí voňavky zásadně z Itálie. Kamarád pro ně auta opravuje a říkal, že km i přitáčejí, aby to nebylo moc velký sci-fi. A další co jsem se dozvěděl, že auta stáčí sami majitele průběžně, aby když se jim stane nehoda dostali od pojišťovny víc peněz, má přeci málo najeto. Což by i dávalo smysl. To mám zas z jiného zdroje.

Návštěvník YPO
Odesláno

Kamarád pro ně auta opravuje a říkal, že km i přitáčejí, aby to nebylo moc velký sci-fi. 

:lol2:  :lol2:  :lol2:  .... já se zblázním ...... zblázním  :clap:

Odesláno

Třeba tu máme ve Znojmě autobazar Carstrade, který vozí voňavky zásadně z Itálie. Kamarád pro ně auta opravuje a říkal, že km i přitáčejí, aby to nebylo moc velký sci-fi. A další co jsem se dozvěděl, že auta stáčí sami majitele průběžně, aby když se jim stane nehoda dostali od pojišťovny víc peněz, má přeci málo najeto. Což by i dávalo smysl. To mám zas z jiného zdroje.

LOL

Tomu průběžnýmu stáčení věřim. Tuhle jsem jel taxíkem (Superb MkI), kterej měl na tachu 890 kkm. Tak jsem se dal do řeči s taxikářem a řešili jsme, co všechno měnil, jestli má auto od novýho, a jestli kilometry sedí. Říkal, že je to trochu smotaný, v reálu že to má o 200-300 kkm víc, že to stáčí průběžně, neb taxíky jezdí každej rok na technickou nebo co. A že to za rok prodá, až to bude mít kolem míče (na tachu). Ptal jsem se, zda to někdo koupí, a prej jo - za 50-70 tisíc.

Jinak auto furt jelo v pohodě, ale je pravdou, že na rozdíl od jinejch taxikářů to tenle měl neuvěřitelně v ruce. Jenom plynul a auto spokojeně vrčelo. Takže si umím představit, že jízdní projev a "zachovalost" je odrazem řidičskýho stylu.

Odesláno

Dost jim to prochází, když snad půlka Znojma ma auta z Carstradu. Známy koupil od nich Scenika, po té co udělal generálku motoru, tak zjistil, ze je stočeno minimálně 250tis. Píšu to sem, kdyby jste se chtěli jet podívat na nějaké auto do Carstrade a že sem jezdí i z daleka. Kupoval jsem auto z Hradce Králové a přiznal se, že u nich koupil svoje prvni dražší auto BMW a nedojel ani domů.

Odesláno (upraveno)

tak Italové jezdí jako prasata, to je všeobecně známo. Co jsem koukal po inzerátech na sauto, tak je jich hodně z reichu a z rakous. Jsou tam roky 2012 2013 a maj docela nalítáno...150tkm a víc..což mě docela překvapuje. Škoda, že soukromých prodejců je málo...většinou vše bazar a k tomu já nemám důvěru...

na tu Toyotu jsem koukal...to je ale divně ošklivý auto..

Chacha, no i tak se to dá říct :) V Rak. je Onlinecars, kousek za Grazem, kámoš tam auto kupoval a celkem v pohodě, číhni, co kdyby ;)

Upraveno uživatelem DavidLC

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...