Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jel jsem v i3,ale s vnitrkem jsem mel trosku problem,plasty mi nepripadly nejak moc cool za tu cenu,co se to prodava.Jinak do mesta fajn povoz.

Obyč verze je dost strohá, pravda. To auto potřebuje konfiguraci s tím bambusovým dřevem, plstí a hnědou "kůží". Pak vypadá skvěle! Jezdil jsem s ním pár akcí a strašně mi sedlo, do města nepřekonatelný.

Odesláno

No Karlovi, kterému se říká Roman, protože je romantik, podobnej asi docela jsem  :flex:

Ale když o tom přemýšlím, tak oproti Tobě (čerpáno z fotek DBSPCH, nebo jak se ten spolek jmenuje) budu asi menší :D

:clap:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tak to bys na sprintmonitor.de obsadil 7. misto z nekolika set A6 3 l. Gratuluji.

Tak jsem se k tomu po vcerejsi sluzebce do Brna konecne dostal , plna / plna . Ujete km jsou na dennim pocitadle , tankoval jsem 67.25l a ujel 852.3 . Tj 7.89 na palubaku 7.6 rozdil 0.29l/100km . Samozrejme nevim kolik presne je na palubaku ale beru 7.60 .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno (upraveno)

Asi v predajni si bol alebo si aj jazdil?

Zatím pouze první setkání na prodejně, ale testovací jízda bude.

Upraveno uživatelem JAJA
Odesláno

Tak jsem se k tomu po vcerejsi sluzebce do Brna konecne dostal , plna / plna . Ujete km jsou na dennim pocitadle , tankoval jsem 67.25l a ujel 852.3 . Tj 7.89 na palubaku 7.6 rozdil 0.29l/100km . Samozrejme nevim kolik presne je na palubaku ale beru 7.60 .

Psal jsi, že při 150 km/h ti to žere 6,9 l/100 km... Já vyloženě na spotřebu jezdit nemůžu, protože bych usnul.

Posílám printscreen ze Sprintmonitoru pro A6 3.0 TDI 2005-2013.

Ať se ropákovi daří uspokojovat svého majitele i nadále ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Psal jsi, že při 150 km/h ti to žere 6,9 l/100 km... Já vyloženě na spotřebu jezdit nemůžu, protože bych usnul.

Posílám printscreen ze Sprintmonitoru pro A6 3.0 TDI 2005-2013.

Ať se ropákovi daří uspokojovat svého majitele i nadále ;)

já už nějak nespěchám a nechci dělat TDi flame, ty spotřeby jsem si fakt ověřoval a jak říkám palubák na mém autě ubírá do max 0.3l/100km . Takže kdybych započítal zkreslení tak 7.2l/100km při 150kmh . Dokonce kdyby byl větší výběr ojetých A6 s benzínem tak se svým nájezdem nekupuji 3.0TDi... Budiž mu ke cti fakt, že je tichý, docela jede a nekazí se ...

Odesláno

Vážení, potřeboval bych poradit. Řídil jsem teď o víkendu kombík Ford Mondeo r.v. 2002, 2.0 TDCi 96 kW s manuální 5-stupňovou převodovkou, a jeho majitelka nadhodila, že by mohl být na prodej.

Má to automatickou klimu, vyhřívání sedaček, všechno v elektrice, vyhřívání čelního skla. Nalítáno má 215 tisíc, paní je druhý majitel, kupovala to z Německa, vím, jak paní jezdí a že kotel tomu nedávala, je to jenom trochu ošoupané na rozích nárazníků od parkování, vevnitř to vypadá dobře, jede to pěkně, v podstatě se mi to po všech stránkách řídilo líp než moje Mitsubishi Carisma. Jsou v tom přede dvěma roky (tedy asi před 25 - 30 tisíci km) měněné vstřiky, loni zadní tlumiče, a co je pro mě velmi důležité - nenašel jsem na tom nikde prorezlé fleky. Vrtá mi to hlavou, protože kombík by se mi fakt hodil, při jízdě jsem z toho měl dobrý pocit, a rád si přečetl pár chytrých rad, co se na těchhle autech nejpravděpodobněji může podělat, co stojí opravy, co je na něm naopak dobré a kolik bych tak za to té paní měl nabídnout...

Odesláno

Ty komenty jsou fajn, díky za odkaz! Nebyly by i nějaké osobní zkušenosti místních? Mondeo2 třeba?  ;)

Co si radši ještě prohlídnout, na co dát pozor? Co ta cena, na internetech nacházím podobná auta kolem 40k...

Odesláno
Odesláno (upraveno)

Ahoj, pri tychto km (ak su realne) to auto cakaju este predne tlmice (preco menili len zadne), podla stavu mozno komplet brzdy. Co spojka/zotrvacnik, boli uz menene? Ak nie, to pride pravdepodobne relativne skoro, je to slusna polozka. Ak mas nejake otazky tak kludne sz.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Pánové, díky moc, takhle jsem si ty odpovědi představoval. Jelo se mi s tím dobře, tak jsem se nechal oblouznit, ale teď se mi to trochu rozleželo a rozhodl jsem se, že radši dojezdíme toho Japonce a až bude na jaře ten kombík fakt potřeba, podívám se zase po nějakém benzínovém. S naším nájezdem nás vyšší spotřeba nerozhází a já za ty léta, co s tím benzínem jezdím, zapomněl na všechno, co jsem o nafťácích slyšel a četl.

Tenhle konkrétní kus má samozřejmě původní spojku i setrvačník, na ty tlumiče vepředu by určitě taky brzo došlo, paní navíc říkala, že má "asi slabou baterku" v dálkovém ovladači od centrálu, což v těch odkazech přesně popisují jako symptom odcházejícího centrálu, ne ovladače, nefunkční vyhřívání sedačky řidiče abych radši opravovat ani nezkoušel a topil si pod sebou svým vlastním plynem...

No prostě na to prdím, zůstanu radši u toho benzínového Japonce, patrně i s tím kombíkem v budoucnu.

Odesláno

Když tak čtu čím a jak kdo jezdí, tak mě zajímá, kdy měníte auto. Máte nějaký časový interval, kilometrovy proběh nebo jen náhodné hnutí mysli, ze chcete nové auto :D Já jak se blíží 100t km mám puzeni... Auto prodávám po 3-4 letech, většinou s najezdem kolem 90t km. Dyl to nevydržím a objednám nové...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...