DavidLC Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 mazdu v benalu No ono dneska už radši skoro vše v benálu.... (imho)
M3maniac Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Tak mazda se věnovala roky, roky benálu....a to umí prostě lépe.
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Mame 2 roky CX5 a v žádném případě to neni spolehlivé auto, v srpnu odtah, půlka motoru nova, v zari odtah, odešla baterka. Ale je to primárně problem dieselu. Jestli chces vic info, tak klidne SZ Bite my shiny metal *** with Tapadíky, kdyztak se ozvu... tak v dnešní době koukam, že je to risk koupit auto... Upraveno 13. března 2016 uživatelem Gustaf
M3maniac Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Proto si jedno starý nechávám v záloze
DavidLC Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 právě, pěkná nuda...a na to žena dá...přijde jí to jako nudná krabice, jak z venku tak uvnitř... Třeba nudná krabice (MPV)časem uhrane pohodlím a praktičností (prostor, pohodlí, místo co mají děti vzadu) Pak pozlátko SUVečka (menší prostor a pseudoteréní vlastnosti) může časem zevšednět a začít štvát. Protože většina má opravdu jen to, že sedíš výš... A když potřebuješ offroad, kup offroad(imho) měl jsem od každého pár kusů. A nebo mít všechno a pak se to jmenuje Landcruiser
M3maniac Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 16 let ...300tkm na krku a jen si ševelí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Třeba nudná krabice (MPV)časem uhrane pohodlím a praktičností (prostor, pohodlí, místo co mají děti vzadu) Pak pozlátko SUVečka (menší prostor a pseudoteréní vlastnosti) může časem zevšednět a začít štvát. Protože většina má opravdu jen to, že sedíš výš... A když potřebuješ offroad, kup offroad(imho) měl jsem od každého pár kusů. A nebo mít všechno a pak se to jmenuje Landcruiser off-road nepotřebuju...je to jak sem psal výše. já osobně bych bral alhambru..mno objedu nějaký autosalony a uvidím Upraveno 13. března 2016 uživatelem Gustaf
sidetone Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Jedna ze dvou lásek, která půjde v nejbližších měsících do světa. Btw, první majitel byl člen chronofora. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kytkosaurus Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 díky, kdyztak se ozvu... tak v dnešní době koukam, že je to risk koupit auto...Já chtěl loni vyměnit 15 let starý za cca 5 let starý. Skončil jsem u 10 let starýho a zatím jsem spokojenej.
honzyk Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 off-road nepotřebuju...je to jak sem psal výše. já osobně bych bral alhambru..mno objedu nějaký autosalony a uvidím První co mě napadlo byl Outlander ale ten už, jak jsem četl, neprošel, tak co třeba S-Max ?Jinak v sobotu jsem si prolezl Volvo XC 60 a jako rodinný auto si ho docela umím představit, ale tam ty 3letý kusy budou asi nad limit, každopádně šťastnou ruku při výběru.
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 s-max byl ve výběru MPV mezi alhambrou a Galaxy. tam už vítěz je na Volvo jsem nekoukal...napravim kytkosaurus: tak na 5let starý by to musel bejt nejakej top kousek, pak bych se možná zajímal... nejhorší je,když člověk neví přesně, co chce
Kytkosaurus Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) No když to víš až moc přesně, tak to taky není jednoduchý. Já chtěl XC70 v benzínu a když jsem to probíral s mechanikama, radili mi spíš druhou generaci, než třetí. Navíc když jsem si do obou sedl, tak ta třetí je výrazně užší (co se týče prostoru uvnitř). No a ta druhá se holt dělala max 2007. U nás nebyla v benzínu žádná, v Německu jsme od 2005 vejš našli 3 a při prověřování z nich nejlíp dopadla ta nejstarší 2005, tak jsme jeli pro tu. Jezdí výborně, akorát občas se mi stýská po sedačkách ze starý V70I. Upraveno 13. března 2016 uživatelem Kytkosaurus
Jenikec Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 I folii bys mel mit zapsanou v technicaku. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
sch7 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Tak dolití močoviny za 30 vteřin v ceně cca 500 Kč jednou za cca 10.000 km není zase taková hrůza... edit: chybka
sch7 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Ja novej super a tankuju to rovnou ze stojanu. Litr/ 6Kc. A nejvic jsem doleval asi 10litru. Takze pohoda.
montemar Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 ..,moc pekny letosni novy prirustky v kategorii suv: vw tiguan a jaguar f - pace
Návštěvník Jagman Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Jágo nééééééé :frusty: :crying_anim:
Jeremy Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Ten tikuán vypadá jak malá X5 s přefouklejma kolečkama :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se