Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mame 2 roky CX5 a v žádném případě to neni spolehlivé auto, v srpnu odtah, půlka motoru nova, v zari odtah, odešla baterka. Ale je to primárně problem dieselu.

Jestli chces vic info, tak klidne SZ

Bite my shiny metal *** with Tapa

díky, kdyztak se ozvu...;)

tak v dnešní době koukam, že je to risk koupit auto...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

právě, pěkná nuda...a na to žena dá...přijde jí to jako nudná krabice, jak z venku tak uvnitř... :giljotiini:

Třeba nudná krabice (MPV)časem uhrane pohodlím a praktičností (prostor, pohodlí, místo co mají děti vzadu) Pak pozlátko SUVečka (menší prostor a pseudoteréní vlastnosti) může časem zevšednět a začít štvát. Protože většina má opravdu jen to, že sedíš výš... A když potřebuješ offroad, kup offroad(imho) měl jsem od každého pár kusů. A nebo mít všechno a pak se to jmenuje Landcruiser :)

Odesláno (upraveno)

Třeba nudná krabice (MPV)časem uhrane pohodlím a praktičností (prostor, pohodlí, místo co mají děti vzadu) Pak pozlátko SUVečka (menší prostor a pseudoteréní vlastnosti) může časem zevšednět a začít štvát. Protože většina má opravdu jen to, že sedíš výš... A když potřebuješ offroad, kup offroad(imho) měl jsem od každého pár kusů. A nebo mít všechno a pak se to jmenuje Landcruiser :)

off-road nepotřebuju...je to jak sem psal výše. já osobně bych bral alhambru..mno objedu nějaký autosalony a uvidím Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Jedna ze dvou lásek, která půjde v nejbližších měsících do světa.

Btw, první majitel byl člen chronofora.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

díky, kdyztak se ozvu... ;)

tak v dnešní době koukam, že je to risk koupit auto...

Já chtěl loni vyměnit 15 let starý za cca 5 let starý. Skončil jsem u 10 let starýho a zatím jsem spokojenej.

Odesláno

off-road nepotřebuju...je to jak sem psal výše. já osobně bych bral alhambru..mno objedu nějaký autosalony a uvidím

První co mě napadlo byl Outlander ale ten už, jak jsem četl, neprošel, tak co třeba S-Max ?

Jinak v sobotu jsem si prolezl Volvo XC 60 a jako rodinný auto si ho docela umím představit, ale tam ty 3letý kusy budou asi nad limit, každopádně šťastnou ruku při výběru. 

Odesláno

s-max byl ve výběru MPV mezi alhambrou a Galaxy. tam už vítěz je :)

na Volvo jsem nekoukal...napravim ;)

kytkosaurus: tak na 5let starý by to musel bejt nejakej top kousek, pak bych se možná zajímal...

nejhorší je,když člověk neví přesně, co chce :D

Odesláno (upraveno)

No když to víš až moc přesně, tak to taky není jednoduchý. Já chtěl XC70 v benzínu a když jsem to probíral s mechanikama, radili mi spíš druhou generaci, než třetí. Navíc když jsem si do obou sedl, tak ta třetí je výrazně užší (co se týče prostoru uvnitř). No a ta druhá se holt dělala max 2007. U nás nebyla v benzínu žádná, v Německu jsme od 2005 vejš našli 3 a při prověřování z nich nejlíp dopadla ta nejstarší 2005, tak jsme jeli pro tu. Jezdí výborně, akorát občas se mi stýská po sedačkách ze starý V70I. 

Upraveno uživatelem Kytkosaurus
Odesláno

Tak dolití močoviny za 30 vteřin v ceně cca 500 Kč jednou za cca 10.000 km není zase taková hrůza...

edit: chybka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...