Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsme ji trochu opláchli  :) novej majitel přijel a slintal. Musím říct, že narozdíl od KFL tady mě vše nadchlo, auto funguje moc pěkně a moc mě překvapila i stabilita ve 200+ čuměl na fakturu 75.000 DEM, málokdy se vidí auto od 1.majitele co chodí od novoty až do konce pouze a jen do bmw, frajer vyměnil i olej ve 3tkm jako u emka. A když tu tak probíráme zhodnocení, před 5ti lety se dala koupit kolem 7-10tis dnes 20-25tis EUR.

Nádhera. To je jak ta moje, po 1.majiteli, celou dobu Renocar, ale najeto už mám závratných 104tkm :( :D 

Odesláno

Na zkoušku celý den XC90 D5 R design , bohužel jen po Praze , takže nějaké extra jízdní dojmy nemám . A vlastně i první Volvo , co jsem řídil , takže jsem se spíš seznamoval s obsluhou a kochal se z vyššího sezení . Klíček v kůži mi připomínal velikostí zapalovač Zippo :) .

post-34750-0-85590300-1485554541_thumb.jpg

post-34750-0-41188900-1485554542_thumb.jpg

post-34750-0-79668600-1485554542_thumb.jpg

post-34750-0-25278500-1485554543_thumb.jpg

Odesláno

Diky kofolo. Recenze nezklamala, takhoe pekne to na netu napsane nenajdu. Tim padem se hezky uklidnim a prestanu uvazovat tim smerem. Benzin je proste benzin.

Co je to ten detailingovej rucnik? Jakoze vyjedes z mycky, auto vylestis a staci to, aby to vydrzelo dyl? To je genialni, musim poridit...

Odesláno

Diky kofolo. Recenze nezklamala, takhoe pekne to na netu napsane nenajdu. Tim padem se hezky uklidnim a prestanu uvazovat tim smerem. Benzin je proste benzin.

Co je to ten detailingovej rucnik? Jakoze vyjedes z mycky, auto vylestis a staci to, aby to vydrzelo dyl? To je genialni, musim poridit...

Jj, fluffy mikrovlakno rucnik, kterym stahnes vodu z kastle :).

Odesláno (upraveno)

Keramika je neskutecna věc... od té doby co to mám na autě tak vypada stále takto- jezdím s nim jen na obyc wapku, všechno z auta krásne stece..... foceny to je po aplikaci keramiky.....

8fa8fb3b4d1ad6f84285a167d8decfbc.jpg

Pro info jak auto vypadá v běžném provozu po opláchnutí na wapce (a otření detailingovým ručníkem, aby nezaschly i ty kapky, co nestekly). Uvidíme jak dlouho to vydrží. Neměřil bych to na roky, ale kilometry. S Passatem najedu 40.000km ročně, tak jsem zvědav. S druhým autem jsem poslední rok ujel 700km, tak tam očekávám, že ta keramika vydrží dlouhé roky.

34a76feb96fe56cadd15af3dad4fcb3d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Denjl
Odesláno

Ode dneska novej sluzebak, totozny auto s predchozim, jen po faceliftu a par koni navic. Radost!

1b3078d1f3cda34feabd9d72a9604791.jpg

88d6ec01e7a997ed8dd8777a0fe91fd1.jpg

Presne tuto F30ku som kupil tiez teraz v lete. 2.0D xDrive s 8st. ZF automatom. Mal som predtym za mladych casov E30 aj E36 benzin.

Mne charakter tejto 2l. nafty (400Nm a 196 HP) v spojeni s ZF automatom maximalne vyhovuje. Nedaval som servotronik, lebo riadenie s nim bolo dost gumove. Takto taka pohodicka na denne nosenie. Asi starnem a pretekar som nikdy nebol. 

Odesláno

Speciální ručník co extra saje a je hodně chlupatej. Po opláchnutí wapkou tím za 30s obejdeš auto, aby nikde zbytečně nebyly kapky, co se pak zapráší a nechají malou mapu na kastli. Ten ručník stojí pár korun, peru ho po 4-5 otřeních auta, takže jednou za měsíc, měsíc a půl.

Odesláno (upraveno)

Hoši, na kolik cca ta keramika vyjde?

S místním členem, co má firmu na keramiku, jsem se dohodl, ale nechci to tu psát, kolik to ve finále bylo - vyšel mi vstříc a jsem spokojen. Protože je z chmagu, tak pro lidi z fóra obecně určitě udělá cenu.

Jinak price list jen za karosérii je něco jako 25.000,-, pokud se nepletu. Den to myjou, den to strojově čistí, poslední den nanesou keramiku a nechávají ji pod UV vytvrdnout.

Mimochodem nejkrásnější ta keramika je na starých autech. Na nových ten zrcadlový lak člověk tak nějak čeká (pokud to není matná barva :-) ), ale když dáš staré auto do takového stavu, tak se každý ohlédne. Viděl jsem tu keramiku na zeleném BMW 3.0CSi a to je pecka hrozná...

Upraveno uživatelem Vjace
Odesláno

gratuluju, ale oproti planovane trojce je to docela zmena :)

Vzadu je mi to jedno. Nikoho nevozim a pokud tam bude prcek, tak predpokladam, ze sedacka se tam vejde :-) V 7er jezdim 4 roky sam. Na zadni sedacky hazim jen věci..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...