Sphinxx Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Kdyby měl někdo zájem, budu mít na prodej Mini Clubmana v dieselu 2007, 110tkm, 245.000,-Kč, automat - více případně po SZ . Ale předem říkám, že já bych jej už nechtěl. Je to super designovka, dle mého nejhezčí Mini (zejména otevírání dvěří vzadu a u spolujezdce), ale jízdně mě to nenadchlo, je to spíš pro holku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Hmm, jakou má barvu Davide? já uvažoval pro manželku, takže to bude první dotaz, hehe a tamto mi přišlo nějak levné, 250 při nájezdu 49 je hodně málo, se 149 by to těm 250 mohlo odpovídat více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Clubmana mam aj ja :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 V 6. 2. 2017 v 10:11, tommas4 napsal: Hmm, jakou má barvu Davide? já uvažoval pro manželku, takže to bude první dotaz, hehe a tamto mi přišlo nějak levné, 250 při nájezdu 49 je hodně málo, se 149 by to těm 250 mohlo odpovídat více.ani to moc neodpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 V 6. 2. 2017 v 10:11, tommas4 napsal: Hmm, jakou má barvu Davide?Tome, je to v té krásné bílé (slonová) s černými prvky, jako střecha, lemy blatníků, sloupky. Bylo lehce havarované a je po investicích cca 15.000,-Kč v nedávné době. Ale cena je už teď na spodní hranici. Více informací Ti můžu poslat do SZ, jestli chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 S Jimny mám 5500 km na Islandu, na asfaltu a ve městě dost utrpení. Jak je to vysoké a hranaté, není vidět bezprostředně kolem a parkovat k zábradlí, nízkému sloupku apod. lahůdka, protože to přestaneš vidět snad 2m před sebou. V terénu a brodění naopak boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 http://auto.idnes.cz/voda-do-ostrikovacu-kapalina-dia-/autoservis.aspx?c=A170203_230750_autoservis_fdv Myslím, že tu k tomu byla diskuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dnešní parťák, uvidíme co je to zač Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 To ma tu novou 2.9l nebo 3.0l? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 V 7. 2. 2017 v 15:19, Frostie napsal: http://auto.idnes.cz/voda-do-ostrikovacu-kapalina-dia-/autoservis.aspx?c=A170203_230750_autoservis_fdv Myslím, že tu k tomu byla diskuseHej bola a jeden clen, ktory sa v tom vyzna ovela viac nez ja tvrdil, ze nie je v ziadnom pripade mozne ze by vyrobcovia na tych zmesiach setrili. Takze je dofam kazdemu jasne, ze ten clanok je len ohovaracsky bulvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Mmmmm, kočička. Ta barva tomu móc sluší. Myslím, že tohle bych si asi nechal líbit Upraveno 8. února 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 V 8. 2. 2017 v 7:48, enrico156 napsal: Dnešní parťák, uvidíme co je to zač1486539881448.jpegFesak! Daj vediet dojmy. Farba peckovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak nejčerstvější dojmy jsou:Auto mělo dá se říct opsaný ceník, tedy mělo i sportovní diferenciál, panoramu, veškeré moderní asistenční systémy a hlavně příplatkový, tuhostně nastavitelný podvozek, který je, nebojím se říct vyloženě pohodlný v režimu comfort.Pokud k autu přistupuje tak, že neočekáváte pokořování rychlostních rekordů, je to skvělej parťák na rychlé přejezdy Praha --> Mnichov. Z auta mám pocit gétéčka, brzdy jsem na max bohužel neměl možnost nikde vyzkoušet, ale podle 7 letých zkušeností snad veškerých Audi modelů, bych je odrovnal při intenzivním používání asi do 5 minut. Kdo chce jedovky, musí volit keramiky, které ale do S5 nejdou....Interiér je klasika, Audi interiéry a pocit z dobře odvedené práce prostě zvládá výborně.Trochu slabší hodnotím řízení, to je taky klasika Audi, takže gumová nuda, sódruzi z Mnichova mě vždy při řízení vykouzlí rohlík, ti to umí líp.Zvuk V6 je fantastickej, připomíná mi staré řadové BMW, škoda jen při přeřazení vždy stejné "zabublání", po 5 minutách už víš co příjde z výfuku :-(No a snad nejdebilnější věc je velikost nádrže, tedy S5 nejčastněji uvidíte takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Kolikatka je nadrz? Je fakt ze za 55 litrovou nadrz na STIcku bych vrazdil... Melo to mit aspon 70. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 61 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Krásné auto to je a asi pojede taky super :-) Ale případne mi to jak když Škodu Kodiaq přejede parniválec.. Prostě všechny Vw group auta mě přijdou strašně něčím podobný a myslím že Audi S5 by zasloužilo originálnější design, dle mého názoru trochu větší brutál. Ale nekamenujte mě prosím, auta nejsou mé velké hoby, ale prostě mě to tak připadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 To bude designérem, ale neboj, už přešel do BMW, takže za chvíli ti budou připadat divné i bramboráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 tommas4: cetl jsem to na FB a mam z toho docela hruzu. Mel zustat ve znaku se slepici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Nová hračka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak dnes po výměně budiku v nové škodě Superb ( katalogové cena 1,1 m ) ze musím tancovat víc jak 10 litru. Jinak ze se to znovu zničí a rozhodí se něco s plovakem. Už vím ze příště Škoda ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se