pjanek Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Jako ďas. Vůbec jsem to nečekal, ale je schopná držet obstojně (rychlostní) krok s dnešními auty, je to pohodlný, ale náročnější na řízení, 140-160kmh je taková fajn dálniční rychlost, přes 180 jsem s tím zatím nejel, pač to má zpuchřelý pneu (výměna při odzimování). Výbava nula, nemocí tuna, smrad hroznej, ale ten zvuk...! Moje první zkušenost se sytičem, nemá to posilovač řízení, no ABS, no elektrika, no klima, na dálnici aerodynamicky dost hlučný, nad 140 to kvůli hřebenovýmu řízení začíná docela plavat. Ale ten pocit, když s koncepčně 50 let starým autem držíte krok s novějšíma autama, mě prostě hrozně baví. Navíc mám tu značku rád kvůli její (kdysi) pokrokovosti. Líbila se mi víc T603, ale jak poslední dobou vyletěly cenově nahoru, tak jsem byl rád, že jsem se do budgetu vešel s úplně obyčejnou, docela slušnou T613. Upraveno 28. února 2018 uživatelem pjanek
African Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Tak dnes s pažoutem 2008 na první výměně oleje, kterou se výrobce nebojí doporučit po 25 tisících :-) Prodejce doporučil kolem pěti šesti první a pak s turbem každých patnáct, dvacet nebo jednou ročně kvůli záruce. Auto šlape, nula problémů, první servis, olej, filtry za 2700 bez DPH aneb jak se říká za tašku hrušek :-) No a co mě potěšilo nejvíc? Debil eko tlačítko funguje obráceně aniž bych se zmínil, permanentní vypnutí a zapnutí pouze na žádost uživatele, a tak by to mělo být :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února 2018 uživatelem African
M3maniac Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 krasa oba kousky, zvuk tatry je masakr :-) ja jsem vzdy chtel 603 , ale kde to dávat.....
honzyk Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 koncern nechci urcite, rekneme z osobnich duvodu ... BMW se mne nelibi, mam jich kolem hodne a nejsou to zrovna drzaky. Na MB nazor nejak nemam, jen zajimavy veci maji pouze v nafte.SUV se solidnejsim motorem: jaguar nechci, masserati jako hlavni auto je sebevrazda, porsche je koncern + nelibi se mneOff road (range rover, land rover, land cruiser) nechci, na denni jezdeni jsem to mel a bylo to fajn, ale obojzivelnik typu "na dalnici, okreskach a na dalku jsem supr a teren vetsinou dam, kdyz neni blbe bahno nebo moc snehu" je pro me idealni volba, jen to uz nikdo nechce delat co třeba Volvo https://www.tipcars.com/nove/volvo-v90/kombi/benzin/volvo-v90-t5-awd-drive-e-aut-cc-pro-6541722.html nebo Alfu https://www.tipcars.com/nove/alfa-romeo-stelvio/suv/benzin/alfa-romeo-stelvio-2-0-turbo-280k-first-edition-33710948.html ?
TLD Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 honzyk, predpokladam, ze simon chce Motor, a ne nejake preturbene stihacky Jinak to stelvio se me strasne libi, ale protoze jsem strasnej skrt, tak bych do AR nesel, kvuli obrovskemu poklesu ceny. Ale je krasna, jako skoro kazda alfa.
Murphy97 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 pjanek: nadhera, krasa, mas vybrany vkus :-)Ja chci taky vetsi garaz!!!
Rodkopf Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Jako ďas. Vůbec jsem to nečekal, ale je schopná držet obstojně (rychlostní) krok s dnešními auty, je to pohodlný, ale náročnější na řízení, 140-160kmh je taková fajn dálniční rychlost, přes 180 jsem s tím zatím nejel, pač to má zpuchřelý pneu (výměna při odzimování). Výbava nula, nemocí tuna, smrad hroznej, ale ten zvuk...! Moje první zkušenost se sytičem, nemá to posilovač řízení, no ABS, no elektrika, no klima, na dálnici aerodynamicky dost hlučný, nad 140 to kvůli hřebenovýmu řízení začíná docela plavat. Ale ten pocit, když s koncepčně 50 let starým autem držíte krok s novějšíma autama, mě prostě hrozně baví. Navíc mám tu značku rád kvůli její (kdysi) pokrokovosti. Líbila se mi víc T603, ale jak poslední dobou vyletěly cenově nahoru, tak jsem byl rád, že jsem se do budgetu vešel s úplně obyčejnou, docela slušnou T613. Diky za skvely popis, tesim se, az se nekdy s nejakou Tatrou svezu. Jinak presne jak rikas, takhle vzdycky litam v Mini na malych klikatych okreskach, ( minule jsem se chvili drzel i Z3 ) a pripadam si jak Juha Kankkunen. 603 by byl sen, ale uz vyletely do astronomickych vysin
montemar Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 .. mam projety snad vsechny novy soc auta, a je to sileny.. motory nejedou, jsou hlucny.. auta nedrzi stopu.. to jsem necekal.. skoro vsechno se vyrabi v mexiku, nebo turecku... dvere drzi na 3mm plechu.. hlavni tahak ma byt navigace nebo kamera..
M.K. Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 @montemar: Co Tě vedlo k takovému masochismu? :-)
montemar Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 .. potreba.. draha.. .. pritom, mluvim o segmentu 350-400k.. ale opravdu nic, zhola nic asi neni.. zbyvaji ojetiny.. noa pac clovek kouka na ty veci kritickym (chrono)pohledem, tam je to v teto kategorii take tezke..
M.K. Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Raději jeté, za tyhle peníze se dá vybrat velmi slušně...
tedwine Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 koncern nechci urcite, rekneme z osobnich duvodu ... BMW se mne nelibi, mam jich kolem hodne a nejsou to zrovna drzaky. Na MB nazor nejak nemam, jen zajimavy veci maji pouze v nafte.SUV se solidnejsim motorem: jaguar nechci, masserati jako hlavni auto je sebevrazda, porsche je koncern + nelibi se mneOff road (range rover, land rover, land cruiser) nechci, na denni jezdeni jsem to mel a bylo to fajn, ale obojzivelnik typu "na dalnici, okreskach a na dalku jsem supr a teren vetsinou dam, kdyz neni blbe bahno nebo moc snehu" je pro me idealni volba, jen to uz nikdo nechce delat Co mas za nedoriesene strachy z minulosti? sa zbytocne obmedzujes tou predpojatostou. Ani ja nie som extra fanboy koncernu, ale bavime sa o konkretnom kusku, a Q7 nie je teda nejaky lowend ci mainstream.. nehovoriac o tom ze jazdne toho lexa ci volvo vies co... skus, uvidis
BeeK86 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Co mas za nedoriesene strachy z minulosti? sa zbytocne obmedzujes tou predpojatostou. Ani ja nie som extra fanboy koncernu, ale bavime sa o konkretnom kusku, a Q7 nie je teda nejaky lowend ci mainstream.. nehovoriac o tom ze jazdne toho lexa ci volvo vies co... skus, uvidisVovlo je out, bez alespoň 5valce uz tu motorovou ligu nehraje, ale Lexus v benzinu, nebo hybrid anytime anywhere před Q7.
tedwine Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Vovlo je out, bez alespoň 5valce uz tu motorovou ligu nehraje, ale Lexus v benzinu, nebo hybrid anytime anywhere před Q7.Ano? Teoria, alebo skusenost? Nesrandujme no..
tedwine Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Jezis maria ten hub-ryd s cvt anytime ? Lol
BeeK86 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Zalezi na co clovek to auto potrebuje. CVT k tomu hybridu a typu auta je ideal. Nejak jedina vec na Q7, ktera nejak ospravedlnuje cenu 2+mega, je fakt, ze kazemu je jasna jeho cena, jinak je to nicim nezajimave auto. Ale to je vec vkusu, pokud jde o elektronicke serepeticky, tak verim japoncum vic nez vomrdavacum z reichu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se