Vladar91 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Míra dobrá historka.Jinak já dneska vedle kolegy v práci. Jsme tu takhle podobně postižení dva. On to má taky jako hlavní auto...Pekne pekne. Defender je muj sen.Do roku 2020 ma armada vyprodat 700 defenderu. Nevite o tom neco? Za kolik chodi nebo jestli se daji vubec koupit. Ze sanitky by sel udelat pekny kempr. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
instant Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Když je řeč o offech - já už roky Hilux. To auto prostě kromě oleje a filtrů nic nechce a přežije vše. K mýmu životnímu stylu jak dělaná, jsme už trochu mimo civilizaci, v zimě taháš lidi z příkopů, odveze to všechny psy, jakejkoli bordel na korbě tě netrápí, 2x ročně vystříkáš korbu vapkou, není mi toho líto, pro mně ideál. Pravda, přesedl jsem do ní z xc90 a začátek byl tristní, ale zvykl jsem si a nějak měnit nebudu, maximálně za novější, na svezení mám sice ještě nějaký youngtimery, ale stejně nakonec vždycky jedu Toykou a ostatní stojí v garáži. Je to taková jistota...a když namrzne a jedeš jen na zadek, tak i driftovat to umí :-) tvl tak s takym nakladom ti road rage fakt nehrozi
MKR Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Instant: tihle jsou zlatí, chybí tam jeste rotvik, s tim uz takova sranda neni..
tmoris Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 tmoris: Myslel jsem hlavne cestu od kruhace dozadu na odbocku k Aquapalace a tam okolo Kika a Makro zpatky na hlavni. Je to kratke, ale do obou zatacek je dobre videt a mas siroky vyjezd, takze to tam muzes poslat ve vetsi rychlosti.Rozumim, dava smysl. Testnu
uff Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Muzete pls zakreslit do mapy a dat printscreen? Nak to nemuzu najit. Ja se jinak vyblbnul hodne slusne na parkovistu u Amazonu. Kdyby mi nebylo stydno, tak dam video...
Stepi(c)k Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Vcera jsem se byl projet a bylo to tam jenom mokre, bez snehu...Snih zacinal az na Mukarovsku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Porsche_911 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Muzete pls zakreslit do mapy a dat printscreen? Nak to nemuzu najit. Ja se jinak vyblbnul hodne slusne na parkovistu u Amazonu. Kdyby mi nebylo stydno, tak dam video...Kde to prosímtě je? U Rudné?
geometr Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Nic, omyl, reagoval jsem na špatnej příspěvek, taky neumím číst, omlouvám se! Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem geometr
uff Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Temer, nekde u Hostoune. Jel jsem s kamosem, tak jsem nedaval moc pozor. Kazdopadne jedno parkoviste za plotem a druhy volne pristupny. Asi se nase miati gymkhana libila, kamionaci na nas koukali celou dobu. Ale na snehu jsem tam nejezdil, jen po desti na konci leta. Ted uz mam zazimovano, i kdyz mam obcas cukani... Za mapku dekuju, ale spis bych neco bez provozu. Jezdival jsem delat donuty do Michle, ale uz me sekuritak vyhazoval, tak hledam neco pobliz Prahy...
Stepi(c)k Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Uff: Kdyz ma Kika zavreno, tak je tam to parkoviste prazdny a je tam z toho najednou celkem slusnej okruh Kdyz jsem mel 350z, tak jsem se na snih a vodu vzdycky tesil, protoze se clovek sklouznul v nizsich rychlostech a tim padem trochu bezpecneji...
Dali Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Amazon je vedle Dobrovíze. Vedle Středokluk.
Porsche_911 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Dík. Příští týden má sněžit a půjde jezdit na plácek u Džbánu. Odbočka z Evropské u MOL.
martigen Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Dík. Příští týden má sněžit a půjde jezdit na plácek u Džbánu. Odbočka z Evropské u MOL.Musi tam bejt ale fakt vrstva snehu, protoze podtim je to hrozny struhadlo a je to po 10min na novy pneu. Vlastni zkusenost.
honzyk Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 V pátek se chystám do Vídně na autosalon a koukám web ÖAMTC, vidím blbě nebo maj rakušáci litr nafty fakt vo 4-5 kaček na litru levnější ?
Harwey Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Nemoze to byt rozdielnou danou na pohonne hmoty? Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem Harwey
shaggy Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Vo Viedni je nafta od 1.1 eura.Pouzivam tuto stranku, skoda ze ukaze len 5-6 najlacnesich -> https://www.spritpreisrechner.at/#/fossil
shaggy Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Ano, na paliva maju nizsie dane. Ale zase poistky su nasobne drahsie ako u nas a z kazdeho auta sa plati cestna dan (u nas len z firemnych).
alois Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) ano, God bless 4WD (nebo AWD nebo co to je) jak tu někdo psal, pozadu z kopce z garáže na čerstvém sněhu a na umrzlém podkladu asi šest metrů k plotu drahé sousedky a pak doprava nahoru dopředu na pseudocestu, trošku taneček přes dvě pekla, ale vyjel jsem.... jj, OFF ROAD to sice není, ale funguje to spolehlivě, jen ten HALDEX je zase starost a váha navíc Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem alois
jankoxxx Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Niekedy ani ten awd nestaci Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se