Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemusíš jezdit bez dveří, k tomu tě nikdo nemůže nutit. :-)

Uuuf, to se mi ulevilo :-)

A proč to tedy někteří dělají? Co to má za význam? Nebo to je jen známka punku? :-)

Odesláno (upraveno)

No podle mě právě že hodně...

Otázka kdo chce jezdit bez dveří zní stejně podobně, jako kdo by chtěl jezdit bez střechy ( v případě vozu) či kdo by chtěl jezdit bez plexi ( moto) Nedejbože mit otevřenou helmu?!? ... A věř, že takoví lidé jsou...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Aha. No za mě tedy nevim nevim, ale pokud z toho máš ten pocit, tak asi jo. Při představě, že si jdu sundat dveře z mýho auta, tak mě napadá jediná věc. Že bych shodil tak 150 kg a jelo by to zase o něco líp :-)

Odesláno

Kup si Wranglera, začni jezdit v terénu. Párkrát sundáš plastovou střechu a zjistíš, že je to fajn a nejen v terénu, tak si pořídíš plátěnou, která se dá složit a nebo nasadit asi za 2 minuty. Pak ti kamarád s Wranglerem povypráví, jak  je úžasný jezdit v létě bez dveří, vyzkoušíš a napíšeš si ježíškovi o zrcátka. 

Wranglera jsem pořídil, protože v zimě i v létě trávím dost času na horách a přišlo mně to vhodný auto, ale zjistil jsem, že je to nejzábavnější auto co jsem měl a to jsem měl kromě jiných 911 turbo.

Odesláno

Proto to prostě nechápu. Wranglera jsem neměl a v autě bez dveří jsem asi nejel. Ale i v zimě bez dveří? To už je na mě moc :-D

Odesláno

Proto to prostě nechápu. Wranglera jsem neměl a v autě bez dveří jsem asi nejel. Ale i v zimě bez dveří? To už je na mě moc :-D

Já teda nejsem velký fanda offroudů, ale tohle pochopit dokážu velmi dobře.
Odesláno

Kup si Wranglera, začni jezdit v terénu. Párkrát sundáš plastovou střechu a zjistíš, že je to fajn a nejen v terénu, tak si pořídíš plátěnou, která se dá složit a nebo nasadit asi za 2 minuty. Pak ti kamarád s Wranglerem povypráví, jak je úžasný jezdit v létě bez dveří, vyzkoušíš a napíšeš si ježíškovi o zrcátka.

Wranglera jsem pořídil, protože v zimě i v létě trávím dost času na horách a přišlo mně to vhodný auto, ale zjistil jsem, že je to nejzábavnější auto co jsem měl a to jsem měl kromě jiných 911 turbo.

Jo, to zní dobře :) hlavně jen vykoukneš a víš kam poslat kola :D

Odesláno

Je to doma!!! Dneska prvních 400km. Jízdní vlastnosti malého autobusu / dodávky. Padala slova typů kačenka, uskákaná koza, a podobně. Ale jmenuje se Vendula. A jak já měl těch pět hodin rozšklebenou hubu od ucha k uchu.... K neuvěření!!! Jak všichni psali ze to jede hrozně - jo! Ale fakt mega zábavně. Vetší rozbor udělám později, bude-li o to někdo stát.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Proc to ma tak dlouhej predni naraznik?

Amerika v americkej verzii.Horsie to vyzera,ked to narvu na europske auto.Mal som BMW E28 US verziu a bol to otras.Kamos ma to iste na starom SL v US verzii

Upraveno uživatelem Gombo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...