Masák80 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Nemusíš jezdit bez dveří, k tomu tě nikdo nemůže nutit. :-)Uuuf, to se mi ulevilo :-)A proč to tedy někteří dělají? Co to má za význam? Nebo to je jen známka punku? :-)
mAra_ Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Uuuf, to se mi ulevilo :-)A proč to tedy někteří dělají? Co to má za význam? Nebo to je jen známka punku? :-)Jel jsi někdy na motorce?
Masák80 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Tak něco jsem měl. To má něco společného?
mAra_ Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 (upraveno) No podle mě právě že hodně...Otázka kdo chce jezdit bez dveří zní stejně podobně, jako kdo by chtěl jezdit bez střechy ( v případě vozu) či kdo by chtěl jezdit bez plexi ( moto) Nedejbože mit otevřenou helmu?!? ... A věř, že takoví lidé jsou... Upraveno 26. prosince 2018 uživatelem mAra_
Masák80 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Aha. No za mě tedy nevim nevim, ale pokud z toho máš ten pocit, tak asi jo. Při představě, že si jdu sundat dveře z mýho auta, tak mě napadá jediná věc. Že bych shodil tak 150 kg a jelo by to zase o něco líp :-)
mAra_ Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Tak jako úplně upřímně... Já to ještě nikdy nezkusil... Jen se na to jako malé děcko těším... Dám ti pak vědět :-)
Dali Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Kup si Wranglera, začni jezdit v terénu. Párkrát sundáš plastovou střechu a zjistíš, že je to fajn a nejen v terénu, tak si pořídíš plátěnou, která se dá složit a nebo nasadit asi za 2 minuty. Pak ti kamarád s Wranglerem povypráví, jak je úžasný jezdit v létě bez dveří, vyzkoušíš a napíšeš si ježíškovi o zrcátka. Wranglera jsem pořídil, protože v zimě i v létě trávím dost času na horách a přišlo mně to vhodný auto, ale zjistil jsem, že je to nejzábavnější auto co jsem měl a to jsem měl kromě jiných 911 turbo.
Masák80 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Proto to prostě nechápu. Wranglera jsem neměl a v autě bez dveří jsem asi nejel. Ale i v zimě bez dveří? To už je na mě moc :-D
DavidLC Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 300TDTo je,tuším,ta ideální motorizace. G je fajn :-)
Pavelpu27 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Proto to prostě nechápu. Wranglera jsem neměl a v autě bez dveří jsem asi nejel. Ale i v zimě bez dveří? To už je na mě moc :-DJá teda nejsem velký fanda offroudů, ale tohle pochopit dokážu velmi dobře.
Porsche_911 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Kup si Wranglera, začni jezdit v terénu. Párkrát sundáš plastovou střechu a zjistíš, že je to fajn a nejen v terénu, tak si pořídíš plátěnou, která se dá složit a nebo nasadit asi za 2 minuty. Pak ti kamarád s Wranglerem povypráví, jak je úžasný jezdit v létě bez dveří, vyzkoušíš a napíšeš si ježíškovi o zrcátka. Wranglera jsem pořídil, protože v zimě i v létě trávím dost času na horách a přišlo mně to vhodný auto, ale zjistil jsem, že je to nejzábavnější auto co jsem měl a to jsem měl kromě jiných 911 turbo.Jo, to zní dobře hlavně jen vykoukneš a víš kam poslat kola
cluzoe Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Ten je krásně nazbrojenej. Prosím Tě k čemu je dobrej ten držák, našroubovanej přes panty zadních dveří? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Americkej Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Dík, tipoval jsem stupnu, nebo průvlak pro lano navijáku.
mAra_ Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Je to doma!!! Dneska prvních 400km. Jízdní vlastnosti malého autobusu / dodávky. Padala slova typů kačenka, uskákaná koza, a podobně. Ale jmenuje se Vendula. A jak já měl těch pět hodin rozšklebenou hubu od ucha k uchu.... K neuvěření!!! Jak všichni psali ze to jede hrozně - jo! Ale fakt mega zábavně. Vetší rozbor udělám později, bude-li o to někdo stát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Myslíš v Olomouci? Byl. Tak Okolo dvanácté. Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem mAra_
mAra_ Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Do Liberce jsem přijel okolo čtvrté... Něco málo před. Ale od Turnova. Přes G jsem nejel...
eskimak Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 @mAra: blahozelam! Postrehy a dojmy urcite pis, zaujima ma to. A asi viac ludi.
sibirnaya Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 Proc to ma tak dlouhej predni naraznik?
Gombo Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 (upraveno) Proc to ma tak dlouhej predni naraznik?Amerika v americkej verzii.Horsie to vyzera,ked to narvu na europske auto.Mal som BMW E28 US verziu a bol to otras.Kamos ma to iste na starom SL v US verzii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2018 uživatelem Gombo
Karussell Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 Proc to ma tak dlouhej predni naraznik?To je ochrana chodcu :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se