EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Já jsem ještě nepřezul tak to jsem asi udělal dobře. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Já jsem ještě nepřezul tak to jsem asi udělal dobře. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Jestli dobře počítám, tak jsi nepřezul 6 kol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Jestli dobře počítám, tak jsi nepřezul 6 kolJá to vidím na 24 kol a to už se vyplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 No, já tam taky radši vrátil na týden (aspoň doufám) zimáky. Kdyby jen mělo trochu mrznout, ale jak do toho má něco padat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Nevíte náhodou jestli EtienneRSV přezul kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Ne Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Nebuď tak strohý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Tak první nová M3 v ČR to už má za sebou https://www.novinky.cz/krimi/clanek/mladik-v-bmw-v-praze-smetl-plynovou-pripojku-40356038 Zajímalo by mě, co na to říkal drift analyzer Mám takovej pocit, že tyhle auta v poslední době (bohužel) přitahují strašná jelita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Škoda pěknýho auta, to už se asi nerozleští:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 To bude předváděčka nějakýho dealera..klasika.. Pojišťovna zaplatí, import si udělá čárku, objedná se nový a jede se dál. Ale škoda to je samozřejmě. Přitom to auto je tak čitelný, že to musel bejt fakt strašnej vocas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Vypadá že prší, tak jestli to trochu nepřehnal s vypnutím (omezením) stabilizace (houby tomu rozumím, jestli to lze)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Lze samozřejmě. Ale když to neumím, tak to nevypínám Za tohle nemůže déšť. Jenom blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Tak to je jasný, řidičova věc.... Jen úvaha proč.. To je jako poslouchat "to je čtyřkolka, to se neutrhne" a už letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Hlavně je to v místě, kde jel do kopce po rovině, ale stojí už zase rozstřelen z kopce dolu. Ten na tý rovině musel vymejšlet asi pěkný vylomeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 No jo no, mládí často přeceňuje svoje schopnosti. Eště si pamatuju, jak jsem kdysi v pravěku po přesednutí z golfu 1,6TD šlápnul na plyn třílitrovýmu Scorpiu na mokrejch kostkách a najednou jsem jel zpátky, naštěstí tam nikde nebyla plynová přípojka ani strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 To ještě nebyl plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se