Dali Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2021 I džípa je třeba někdy opláchnout. IMG_3310.MOV
honzyk Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2021 Jestli já jsem nekoupil malý auto ...
Z. Paul Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 Chlapi než začnu sjizdet videa na YouTube, mate někdo nebo v někdo ve Vašem okolí Volvo V90? Zajímají mě teď dvě věci: 1-zadní sedačky jestli se daji sklopit do roviny 2-viděl jsem dva druhy rozložení pristrojovky /jedna s centrálním ukazatelem, jedna s klasicky dvěma kruhovýma/ - lze si to nastavit podle sebe nebo to je pevně daný?
eskimak Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 před 12 minutami, Z. Paul napsal: Chlapi než začnu sjizdet videa na YouTube, mate někdo nebo v někdo ve Vašem okolí Volvo V90? Zajímají mě teď dvě věci: 1-zadní sedačky jestli se daji sklopit do roviny Na V90 Cross Country to ide. Cca 2 roky stare auto.
Irwinek Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) před 50 minutami, Z. Paul napsal: Chlapi než začnu sjizdet videa na YouTube, mate někdo nebo v někdo ve Vašem okolí Volvo V90? Zajímají mě teď dvě věci: 1-zadní sedačky jestli se daji sklopit do roviny 2-viděl jsem dva druhy rozložení pristrojovky /jedna s centrálním ukazatelem, jedna s klasicky dvěma kruhovýma/ - lze si to nastavit podle sebe nebo to je pevně daný? Mno, podle bodu 2 jsem pochopil, že nechceš tu správnou V 90 , protože ta měla jen jedno rozložení přístrojovky a na na něm manuální budíky, ale zadní sedačky se samozřejmě daly sklopit do roviny a jako bonus uměla jezdit bodem Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem Irwinek přidání fotografie
Z. Paul Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) Omlouvám se, vypadlo mi ze se jedna o roky 2017/2018 edit: tak sedačky už jsem našel - mírný sklon tam je. Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem Z. Paul
Irwinek Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 před 30 minutami, Z. Paul napsal: Omlouvám se, vypadlo mi ze se jedna o roky 2017/2018 edit: tak sedačky už jsem našel - mírný sklon tam je. myslím, že ta stará ani nikomu na mysl nepřišla , to jen já jsem rejpal
lykan Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2021 Ja mam proste pro tu Insignii slabost. Paradni auto pro roadtrip balkanem, nebo kamkoli jinam. Pohodlny, prostorny, s biturbo naftou to nejaky kone ma a v horskych silnickach je s tim prekvapiva zabava.
Irwinek Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 před 14 hodinami, lykan napsal: Ja mam proste pro tu Insignii slabost. Paradni auto pro roadtrip balkanem, nebo kamkoli jinam. Pohodlny, prostorny, s biturbo naftou to nejaky kone ma a v horskych silnickach je s tim prekvapiva zabava. Já tam vidím Volvo Penta Service - to je standartní služba od Oplu nebo od pojišťovny
lykan Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 to je jen doprovodne vozidlo, pro vsechny pripady
Irwinek Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 před 40 minutami, lykan napsal: to je jen doprovodne vozidlo, pro vsechny pripady V pořádku, štěstí přeje připraveným
snake Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 před 11 minutami, sibirnaya napsal: Sem nafasoval sluzebni dodavku pecka šerife @sibirnaya
African Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 před 43 minutami, sibirnaya napsal: Sem nafasoval sluzebni dodavku Mňam, kráska je to
sibirnaya Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 Diky diky, su rad, ze dosla, s tema čipama je to cim dal tim vic v piči
Frostie Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 Diky diky, su rad, ze dosla, s tema čipama je to cim dal tim vic v pičiA model Sněhulák je to schválně nebo že nic jiného nebylo k mání?
Frostie Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 Diky diky, su rad, ze dosla, s tema čipama je to cim dal tim vic v pičiA model Sněhulák je to schválně nebo že nic jiného nebylo k mání?Double
AKUC Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 před 1 hodinou, Frostie napsal: A model Sněhulák je to schválně nebo že nic jiného nebylo k mání? Double stále lepšie ako čierne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se