Ciferník Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Očividně jo, někde můžeš značku přehazovat z auta na auto, někde asi prostě majitel může mít na všech svých autech značku stejnou - a odpovědnost tak za ním jde i když v něm zrovna nesedí. Spíš by mě zajímalo, co to je sakra za stát, FL? Florida vypada jinak, asi nějaká asie? Netuším... Fürstenium Liechtenstein = Lichtenštejnsko. Předpokládám, že to ve FL funguje stejně jako ve Švýcarsku, to jest, poznávací značka se přiděluje nikoliv autu, ale majiteli a ten ji může použít na max. dvě různá auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) cenzůra Očividně jo, někde můžeš značku přehazovat z auta na auto, někde asi prostě majitel může mít na všech svých autech značku stejnou - a odpovědnost tak za ním jde i když v něm zrovna nesedí. Spíš by mě zajímalo, co to je sakra za stát, FL? Florida vypada jinak, asi nějaká asie? Netuším... edit: sem debil, dyt je to lichtnštejnsko...asi mi nekdo sedí na vedení :-D Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Tyhle auta patří pod pana Abraháma (majitel masarykova okruhu) je to můj známý, firmy má registrovaný v Lichtnštejnsku. Jinak k tomu Touranovi, nejedná se jen o jeden test, ale celkově jsou majitelé s ním velmi nespokojeni (JD POWER, nebo něco takovýho) testů je samozřejmě na netu hodně viz: http://www.tipcars.com/applications/magazi...rs&emailem= Je možné že se to týkalo prvních kusů a nyní je to lepší, nicméně značka VW tím poměrně dost klesla na důvěryhodnosti, zejména k vzhledem k faktu kolik to stojí. Nejsem nijak zaujat, mladá má V Golfa a já firemní V Golfa f kombajnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Tyhle auta patří pod pana Abraháma (majitel masarykova okruhu) je to můj známý, firmy má registrovaný v Lichtnštejnsku. Jinak k tomu Touranovi, nejedná se jen o jeden test, ale celkově jsou majitelé s ním velmi nespokojeni (JD POWER, nebo něco takovýho) testů je samozřejmě na netu hodně viz: http://www.tipcars.com/applications/magazi...rs&emailem= Je možné že se to týkalo prvních kusů a nyní je to lepší, nicméně značka VW tím poměrně dost klesla na důvěryhodnosti, zejména k vzhledem k faktu kolik to stojí. Nejsem nijak zaujat, mladá má V Golfa a já firemní V Golfa f kombajnu. Doplním, že ve statistice TUV aut starých 1-3 roky (páč to je služebák, co po pár letech půjde "dál") je Touran na 46 místě ze 117, před auty jako je Sharan, Mercedes E, Octavia, Fabia, BMW 5... Nikterak výrazně nespolehlivé to auto tedy není, žádná hvězda ovšem taky ne. Z vybíraných spíše lepší. PS: njn, daňové ráje pro šikovné podnikatele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Jinak k tomu Touranovi, nejedná se jen o jeden test, ale celkově jsou majitelé s ním velmi nespokojeni Opravdu? Mně to auto zatím (v pozitivním smyslu) pořád jenom překvapuje. Kvalitou zpracování, využitím vnitřního prostoru, podvozkem, spotřebou, variabilitou, atd... Tdi 1.9 není sice žádný žihadlo, ale na běžnej provoz to bohatě stačí, spotřeba kolem 5 l je víc než uspokojivá, životnost toho motoru taky, jediný co to auto postrádá je pocit Auta Emosión, ten mám třeba z Citroenu C4 Grand Picassa, Touran je das Praktik, ale ten kubík v zavazadlovým prostoru se díky celkovému krabicoidnímu vzhledu auta vejde v pohodě, žádný zkosený dveře. Jediný co to pro děcka mohlo mít jsou šoupačky, jako má Caddy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Opravdu? Mně to auto zatím (v pozitivním smyslu) pořád jenom překvapuje. Kvalitou zpracování, využitím vnitřního prostoru, podvozkem, spotřebou, variabilitou, atd... Tdi 1.9 není sice žádný žihadlo, ale na běžnej provoz to bohatě stačí, spotřeba kolem 5 l je víc než uspokojivá, životnost toho motoru taky, jediný co to auto postrádá je pocit Auta Emosión, ten mám třeba z Citroenu C4 Grand Picassa, Touran je das Praktik, ale ten kubík v zavazadlovým prostoru se díky celkovému krabicoidnímu vzhledu auta vejde v pohodě, žádný zkosený dveře. Jediný co to pro děcka mohlo mít jsou šoupačky, jako má Caddy. Proti gustu žádnej dišputát, test Autobildu je dost podrobnej a statistiku STK=TUV nelze brát za bernou minci, každopádně je to auto absolutně bez koulí, nevím jak je to s životností motoru u Tourana, ale 1.9 tdi je hodně náchylný na to jak se o něj uživatel stará, viz turbo atd. Osobně bych bral s-maxe, ale pokud se někomu líbí touran tak nic proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Proti gustu žádnej dišputát, test Autobildu je dost podrobnej a statistiku STK=TUV nelze brát za bernou minci, každopádně je to auto absolutně bez koulí, nevím jak je to s životností motoru u Tourana, ale 1.9 tdi je hodně náchylný na to jak se o něj uživatel stará, viz turbo atd. Osobně bych bral s-maxe, ale pokud se někomu líbí touran tak nic proti. Jo, vzhled neni nic převratnýho, to jsem myslel tim das Praktik. Motor 1.9tdi je při dobré péči (oleje) úžasnej držák, já mám na oktávce najeto už 270 tis., a šlape to jak hodiny, jel jsem nedávno taxíkem Superbem - měl najeto 460 tisíc a říkal že na motor ještě nešáhl, no ale po zvuku už trochu klapal. Nevím jak S-max, ale ve Focusech je údajně přeplňovanej motor Peugeot 1,6 common rail a co kluci říkali, tak to neni motor stavěný na dlouhodobou velkou zátěž, spíš tak na běžné popojížďky. Když jsem se rozhodoval mezi Peugeotem 307 SW a Touranem (podmínka byla 5 samostatných sedaček), tak zvítězil Touran jednak pro jednoduchost řízení a kompatibilitu s Oktávií (nesnáším víc jak tři tlačítka na palubce), jednak pro robustnost motoru a dosavadní dobrou zkušenost s 1.9 (byť uznávám jeho jistou technologickou zastaralost). A taky má Touran hlubší zavazadelník. No a k tomu desajnu - to auto vypadá jako buřt. Když na něj koukám z okna z 2. patra, je to proto, že má poměrně širokou střechu, prostě je to hranatá krabice bez zužování střechy. Díky tomu je ale uvnitř nádherně prostornej, vysoký lidi nemusí krčit hlavu na stranu. prostě uvnitř je to "vzdušný" auto, ne tolik jako Berlingo, ale o třídu víc jak oktávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 To jsem rád, že v tomhle se shodnem.. Pro mně je pasát symbolem "něčeho" co zračí rozhovor" Čus borče, v čem teď jezdíš? Mám pašáka... Novýho? Jasně, že novýho? A TDIčko? Co jinýho, vole, vzal jsem kombajn TDI v plný palbě! Teďkonc si tam nechávám akorát nalepit fólie na vokna.. Hmm, hustý" .. a na stole leží vizitka "sales manager" Prostě "upocený sen začínajícího (a nebo budoucího) managera" Fdechtu fbysnysu nahlínách fkombajnu felektrice, vole. A ten brutální krouťák vocpoda, p.čo. A při dvěstě žere jenom 4,2587, vole. Podobný legendární rozhovor je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) ...a to to nemáš, vole, fmetle? Tak to je hovno fplný palbě... to máš modrý jak sousedova stará fápku žebráka... Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ne vole, f červený, jako má vodafoun. Ty jsou totiž nejrychlejší, vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Kalamita je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Kalamita je tady Ani nevíš, jak mě mrzí, že nejsme v ČR, ale v Belgii. Koupili jsme si v září Mitsubishi Outlander a tak bych si to alespoň užil. Takhle mám smůlu. Tady je sice taky neobvykle ''tuhá'' zima, ale z naší perspektivy to nic není. Maj tu 3cm sněhu a -6 a koukaj na to jak vrány. Zařaděj dvojku a jedou 30km/h. Tipuju, že tak 2/3 nemaj zimní gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 U nás,na Vysočině,je taky docela veselo ......zejtra si v práci užiju..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Kalamita je tady Jako kazdy rok je velke prekvapeni, ze v zime snezi. Kazdopadny tady v Brne to celej den sypalo z hury slusne (a sype porad)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 V Poděbradech padá asi 2cm za hodinu možná víc... Než jsem se postaral o koně, tak bylo auto totálně pod sněhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 V Poděbradech padá asi 2cm za hodinu možná víc... Než jsem se postaral o koně, tak bylo auto totálně pod sněhem to je jasný u třetí kobyly to už není tak rychlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 to je jasný u třetí kobyly to už není tak rychlý :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ani nevíš, jak mě mrzí, že nejsme v ČR, ale v Belgii. Koupili jsme si v září Mitsubishi Outlander a tak bych si to alespoň užil. Takhle mám smůlu. Tady je sice taky neobvykle ''tuhá'' zima, ale z naší perspektivy to nic není. Maj tu 3cm sněhu a -6 a koukaj na to jak vrány. Zařaděj dvojku a jedou 30km/h. Tipuju, že tak 2/3 nemaj zimní gumy. Z Belgie jsem se vrátil v úterý a ta zima tam byla taková divná...Pod nulou bylo, ale vůbec jsem neměl pocit, že by byla taková kosa. Akorát v Oostende to bylo v řiti, tam jsem myslel že umrznem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Chci pozdravit všechny idioty kteří si nezakoupili zimní pneumatiky, protože v Praze je zima jen několik dní... pokud vůbec.. a tím ušetřili tolik peněz, že to mělo podstatný vliv na jejich životní úroveň.... Je to chytré, prozíravé, inteligentní a následování hodné Jinak jsem si ráno sednul do auta a kolem 6 ranní jsem se bavil jezděním po zapadaných silnicích našeho hlavního mětsta... Super! Super! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Chci pozdravit všechny idioty kteří si nezakoupili zimní pneumatiky, protože v Praze je zima jen několik dní... pokud vůbec.. a tím ušetřili tolik peněz, že to mělo podstatný vliv na jejich životní úroveň.... Je to chytré, prozíravé, inteligentní a následování hodné Jinak jsem si ráno sednul do auta a kolem 6 ranní jsem se bavil jezděním po zapadaných silnicích našeho hlavního mětsta... Super! Super! Super! Přijeď k nám na Vysočinu a užiješ si .. ráno jsem venčil našeho retrívra a ten se chvílema kompletně ztrácel v závějích (krtkoval :-) P.S. Onion má recht, když jsem před mnoha lety jel do Prahy, u nás byly kolem silnic vyfrézované hradby sněhu do výšky 2 metrů a všichni v pohodě jezdili - osobáky náklaďáky autobusy.... Před Prahou se z rádia (myslím City) ozývaly opakované naléhavé až zoufalé výzvy řidiči nevyjíždějte zůstaňte doma Praha je neprůjezdná, stoletá kalamita .... tak tak přijedeme, v ulicích maximálně 3 cm rozježděné břečky a opravdu jsem nechápal, co někteří "taky-řidiči" předváděli a kde všude byli schopni zůstat viset ... měli jsme z toho s kolegou v otřískané škodě forman šílenou prču :-) Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se