jacob Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 No fuj, ještě ho vyvolávejte, když tady panuje relativní klid. Pjomin .
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Jakypak AMG? Ja mam maleho japonce, ktereho v sobotu odzimuju Nejake hadky o sirkach gum na bavoraky jsou mi sumak :-)
mondeo2 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Jakypak AMG? Ja mam maleho japonce, ktereho v sobotu odzimuju Nejake hadky o sirkach gum na bavoraky jsou mi sumak :-) Zklamal jsi mě hochu, už jsem se těšil na pořádný FLAME
taurus Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 (upraveno) Nemá tady někdo zkušenost se školou smyku u MAX CARS v Příbrami?Dostal jsem voucher a nějak jsem neměl čas se o to zajímat dřív a nevím jestli to nebude ztráta času. Upraveno 20. března 2012 uživatelem taurus
KFL Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Nemá tady někdo zkušenost se školou smyku u MAX CARS v Příbrami? Dostal jsem voucher a nějak jsem neměl čas se o to zajímat dřív a nevím jestli to nebude ztráta času. Byl jsem 2x před cca 3, resp. 4 roky. Ráno teorie, odpoledne jízdy na polygonu. Mě to bavilo, nakonec se jede polygon na čas s nacvičenejma manévrama, pan Faktor je milej, vtipnej a ukecanej . Učí se vyhýbání s brzděním, bez brzdění, v ruzných rychlostech, průjezd kluzkou zatáčkou, brzdění na rocbindě (či jak se to píše), brzdění na rozdílném povrchu (s efektní otočkou o 360 stupňů) a ještě pár dalších. Kámoš byl o rok pozdějc a nadával, že je to amatérsky dělaný, letos byl jinej kámoš a byl spokojenej. Očividně se jim tam střídají lektoři a party. Nevím, já byl spokojenej. P.S. - Možná proto, že jsem závěrečný závod při obou kurzech vyhrál Upraveno 21. března 2012 uživatelem KFL
taurus Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 díky půjdu do toho a nechám se překvapit.
XXXfazerXXX Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 díky půjdu do toho a nechám se překvapit. Víme,víme...Uš sto řikal.
adamo Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Nechci rozpoutat flame, ale... matador hectorra 2 nebo barum bravuris 2 FR. Sibiři, ty jezdíš na matadorech? A v klidu? Nebo raději připlatit 500Kč/kus a vzít dunlop? Fakt nevím, nové gumy jsem kupoval jenom jednou Bridgestone Potenza, byly super, ale přijdou mě zbytečně drahé. Barum je stejně continental, matador určitě taky patří nějakému koncernu...
kaplanj Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 nojo matador je taky continental, je razeny v zebricku az za Barumem
sibirnaya Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Nechci rozpoutat flame, ale... matador hectorra 2 nebo barum bravuris 2 FR. Sibiři, ty jezdíš na matadorech? A v klidu? Nebo raději připlatit 500Kč/kus a vzít dunlop? Fakt nevím, nové gumy jsem kupoval jenom jednou Bridgestone Potenza, byly super, ale přijdou mě zbytečně drahé. Barum je stejně continental, matador určitě taky patří nějakému koncernu... Matadory sem jezdil na oktavce, Jaguaru, 525d ted na X5 a nereknu ti krivyho slova. Nesnasim Runflat, je to tvrdy jak sutr, na picu se to vobouva, drahy je to jak pes, vecne nedostatkovy zbozi. Na leto mam ty zasr contiky, na kerejch sem to koupil, ale zimu si v klidu hrkam na 255/55 R18 109V MATADOR MP91 XL za 3.516,- Kc/ks a nemam s nima problem. Byl sem v alpach, po dalnici jezdim vetsinou 160, ale nekdy taky pres 200, polnacky, vymoly, zasnezeny silnice ctvrte a nizsi tridy a vsecko v poho. blby je, kdybych pichnul, tak vozim sprej, no. Druhou firemni X5ku mame taky na tom a proste vsechno v klidu. a klidne flamuj, ja na matador proste nedam dopustit..
African Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tak, tak, myslím si , že né vždycky věhlasné jméno značky znamená kvalitu, speciálně v gumách" Na většině aut jsme začínaly drahejma Michelinkama, pak levnějšíma Firestounkama a skončily jsme u levných Barumek. Osobně jezdím hodně, bydlím dá se říct, že v horách, aspoň sněhu tady máme hafo a nezaznamenal jsem najáký bůhví jaký rozdíly A na kolo jsem dal jednou Michelinky, guma za litr a už nikdy víc, za rok byla mrtvá, zlatý Rubeny"
bandicoot Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Moje Michelin Primacy HP maji pred sebou posledni sezonu. V pneuservisu mi, aniz by vedeli co mam ted, doprucili prave ty samy gumy jako ty nej, v cene 6100 za kus Kdyz jste u tech Barumek, tak Polaris 2 byly kdysi na Focusu tragicky, desne klouzaly.A Continentaly,tusim sportcontact, sem na Cliu sjel za 25tisic km.
cretino Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 tiez jazdil matadory, zimne ma presvedcili a teraz som ich obul aj na leto.. rocny najazd mam okolo 55 tis km a som s nimi spokojny, okrem ineho ma hreje pocit, ze som kupil "domaci" produkt a podporil domacu ekonomiku
sibirnaya Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 ja vam taky rad prispeju na hodinky, kuci slovensky usaty, v puchove sem parkrat byl a matador je mi pocitove sympatictejsi nez barum. btw, na veteranu jezdim taky na matadorech
cretino Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 ja vam taky rad prispeju na hodinky, kuci slovensky usaty, v puchove sem parkrat byl a matador je mi pocitove sympatictejsi nez barum. btw, na veteranu jezdim taky na matadorech :D na hodinky to mozno bude, len akurat neviem ci na tie nase, alebo len na hodinky pre par vyvolenych
jacob Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Nechci rozpoutat flame, ale... matador hectorra 2 nebo barum bravuris 2 FR.Přešel jsem z Michelin Pilot Sport na Barum Bravuris 2 a zatím si nemohu stěžovat. Je pravda, že na mokru zatím žádné extrémní výkony podat nemusely, ale na suchu sedí krásně a jsou tiché. Z Matadoru mám zkušenost s modelem Matador Elite 2. Vzorek vůbec neubýval, ale po tom, co se mi zadek auta přetočil (náhon na předek) asi ve třiceti kilometrové rychlosti na vodě, šly pryč.
NIGHTinGALE Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Když jsem měl Oktávku, tak jsem ji jednou dostal na Matadorech. Už je to tak 6 - 7 let, nevím přesně.Na těch Matadorech přišla z výroby. Tehdy měla Škodovka takový krátký období, kdy tam dávala tyhle m.dky.Jakej je Matador teď, to nevím, možná dobrej.Ale já jsem tehdy ty gumy sjel asi po 15.000km.Podotýkám, že jezdím furt stejný trasy a furt stejně rychle. A gumy foukám podle návodu a tlak kontroluju pravidelně.A ty Matadorky se mi fakt sjely asi 2 - 3krát rychleji, než cokoliv jinýho.Ale jak říkám, je to tak 6 let.
Cyril Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Už od listopadu mám objednaný BF Goodrich MT 255x85R16 na Defíka a zatím bez šance. Nikde v česku nejsou. A když je někdo má, tak za ně chce 2,5 násobek! Tak zatím jezdím na menších 235x85R16 Matador Wissenta. V terénu docela ok, na silnici rámus a když dva dny stojím a mrzne, jedu potom první kilometry jak kdybych neměl kola ale krychle....
adamo Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Už od listopadu mám objednaný BF Goodrich MT 255x85R16 na Defíka a zatím bez šance. Nikde v česku nejsou. A když je někdo má, tak za ně chce 2,5 násobek! Tak zatím jezdím na menších 235x85R16 Matador Wissenta. V terénu docela ok, na silnici rámus a když dva dny stojím a mrzne, jedu potom první kilometry jak kdybych neměl kola ale krychle.... díky za info, asi tedy zůstanu u stávajícího rozměru 225/45 R17
sibirnaya Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 díky za info, asi tedy zůstanu u stávajícího rozměru 225/45 R17 to sem mel na E91ce, rft, a to auto mi prislo strasne tvrdy. na cem to mas ty?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se