Peta-Biker Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) Když je tu řeč o Mercedesech - nevím, za jakou cenu koupil african svého, ale tenhle za ty peníze mi přijde naprosto parádní. Upraveno 6. června 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) Když je tu řeč o Mercedesech - nevím, za jakou cenu koupil african svého, ale tenhle za ty peníze mi přijde naprosto parádní. Rekl bych, ze se tam malinko sekli v tom najezdu ne? edit: mozny to je, dival jsem se na cenu bez dane... Upraveno 6. června 2012 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) Norsti vojaci timhle. Prave mi to projelo pod oknama loznice.. :-) http://defense-update.com/products/s/skjold.htm Upraveno 6. června 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) A ted podruhe... Takze tu bud maji rojeni, neb se doslechli, ze nas chce napadnout Dansko, nebo to byl jeden a tentyz, neb ztratili mapu a neumi se vymotat z mistnich ostrovu a ostruvku. Upraveno 6. června 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Dobra pramice.. je to hlucny nebo se to jenom tak klouze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Tak jsem pokřtil Méďu Béďu a od teď už to snad půjde, všechno to tam na mě blikalo, pípalo, tak jsem vypnul Park asisstante a huž to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 (upraveno) sice v tom nejezdím.. ale nový ML je nádherný.. jeho charisma BmW tězko dotáhne... a další důvod pro koupi - MB designově i jinak nestárne tolik, jako BmW ... Upraveno 7. června 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Dantechno: Bylo to dist hlucne, jako kdyby mi kolem baraku rolovala 737. Ty turbiny hucely jak letadlo I kdyz to jelo krokem. Ale umi to 55 uzlu a ma to 76 mm kanon. Docela dobra hracka. Ptal jsem se na to kolegu a bylo mi receno, ze tady ve fjordech cvicne vyhledavaji ponorky, nebo cvicne elektronicke majaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 sice v tom nejezdím.. ale nový ML je nádherný.. jeho charisma BmW tězko dotáhne... a další důvod pro koupi - MB designově i jinak nestárne tolik, jako BmW ... Tak todle vidím naprosto obráceně - když srovnám X5 a nový mL, tak pro mě je to co se týče charisma 10:0. U staršího mL to bylo aspoň 10:6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Tak po pár vyměněných SZ s Cyrilem jsem dospěl k názoru, že LandRover je pro mě to pravé, takže prodávám svou 120d a čekám, až se v reichu objeví nějaký voňavý kousek aktuálního Freelandera s 3.2 benzínem a jedu pro něj. Už jsem teda byl minulý týden v Dusseldorfu, ale na místě jsem hodil otočku a ani jsem si to nenechal otevřít, realita naprosto jiná z fotek, kde to opravdu vypadalo jako voll voll. Kdyby někdo chtěl 120d vo fullke a automatu, tak dejte vědět, třeba se domluvíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Kdo prvni prijede na sraz timhle? Mini Countryman jako hodinový strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Zrovna řeším podobné dilema .... Končí leasing na Mondeo kombi 2,0 TDCI 140 koní manuál z roku 2008 v hledáčku mám buď Mondeo (již páté - já vím úchylka) 2,0 TDCI 160 klokanů 2spojkový automat Powershift, nejvyšší výbava Titanium X nebo Passat B7 2,0 TDI 170 koní DSG, výbava Highline Nikdy bych neřekl, že vůbec pomyslím na koncernový kombajn, ale když vidím ty rozdíly v dílenském zpracování (spáry a tak)... tak jsem fakt na vážkách...je ten jízdní projev VW fakt tak moc nezáživný? Mondeo = radost z okresky... to by mi chybělo, safra... Nakonec asi rozhodne cena, pasu po výbavou našlapaných předváděcích vozech, ale moc jich není Panstvo dnes jsem projel předváděcí Mondeo 2,2 TDCI 200 koní / 420 Nm v automatu .... návykový kočár, u cedule konec obce je s tím fakt prča, na 19" kolech drží v zatáčkách jak přibitý v interiéru se taky hodně zlepšilo, plná výbava, a stojí to stejně jako nic moc vybavený 2,0 TDCI před 4 lety... asi není co řešit, dilema se nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Zdravim panove, nechci zakladat novy topic tak se zeptam tady Poradil by nekdo jak je to v dnesni dobe s dovozem auta z DE na firmu? Jak je to s DPH? Platim v Nemecku cenu bez DPH nebo s? Jak to vsechno probiha...diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Pokud jsi plátce dph u nás a kupuješ od plátce dph v DE tak neplatíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Pokud jsi plátce dph u nás a kupuješ od plátce dph v DE tak neplatíš. Diky moc, a jak je to pak v ČR az auto dovezu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Diky moc, a jak je to pak v ČR az auto dovezu? Máš tři možnosti: Najatá firma vše zařídí včetně dovozu, přihášení atd atd až do bodu klíčky do ruky a jeďtesám si auto s někým kdo na to má papíry auto na podvalníku dovezeš a vše si tady poté zařídíš ( shoda, techická, přihlášení atd)pojedeš sám po vlastní ose s autem na které si v Německu na obecním úřadě sám vyřídíš převozky a vše si tady poté zařídíš ( shoda, techická, přihlášení atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Diky moc, a jak je to pak v ČR az auto dovezu? Jedeš na STK na dovozovou + evidenční prohlídku. Potom pojišťovna a na "dopravku" auto zaevidovat a vyzvednout SPZ. Trochu rozdílná pravidla platí ¨pro auto nové nebo použité (tedy i předváděčku či jiné již provozované vozidlo v zahraničí). Hlavně délka platnosti STK. Nové 4 roky, předváděčka 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Emise,stk,evidenční, pojistku,značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Diky vsem, tohle vsechno vim, slo mi o to s tim DPH...ja koupim tedy bez DPH a pak co? DPH priznam na FU a oni mi ho pak zase klasicky vrati? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Nic ti nevrátí, protože ty ho nezaplatíš. Němec když prodává do CZ a je plátce a ty taky tak platíš jen cenu bez dph. Obráceně je to taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se