Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Když je tu řeč o Mercedesech - nevím, za jakou cenu koupil african svého, ale tenhle za ty peníze mi přijde naprosto parádní.

Rekl bych, ze se tam malinko sekli v tom najezdu ne?

edit: mozny to je, dival jsem se na cenu bez dane...

Upraveno uživatelem Topkan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dantechno: Bylo to dist hlucne, jako kdyby mi kolem baraku rolovala 737. Ty turbiny hucely jak letadlo I kdyz to jelo krokem. Ale umi to 55 uzlu a ma to 76 mm kanon. Docela dobra hracka. Ptal jsem se na to kolegu a bylo mi receno, ze tady ve fjordech cvicne vyhledavaji ponorky, nebo cvicne elektronicke majaky.

Odkaz ke komentáři

sice v tom nejezdím.. ale nový ML je nádherný.. jeho charisma BmW tězko dotáhne... a další důvod pro koupi - MB designově i jinak nestárne tolik, jako BmW ... :)

Tak todle vidím naprosto obráceně - když srovnám X5 a nový mL, tak pro mě je to co se týče charisma 10:0. U staršího mL to bylo aspoň 10:6.

Odkaz ke komentáři

Tak po pár vyměněných SZ s Cyrilem jsem dospěl k názoru, že LandRover je pro mě to pravé, takže prodávám svou 120d a čekám, až se v reichu objeví nějaký voňavý kousek aktuálního Freelandera s 3.2 benzínem a jedu pro něj. Už jsem teda byl minulý týden v Dusseldorfu, ale na místě jsem hodil otočku a ani jsem si to nenechal otevřít, realita naprosto jiná z fotek, kde to opravdu vypadalo jako voll voll.

Kdyby někdo chtěl 120d vo fullke a automatu, tak dejte vědět, třeba se domluvíme :)

Odkaz ke komentáři

Zrovna řeším podobné dilema .... Končí leasing na Mondeo kombi 2,0 TDCI 140 koní manuál z roku 2008

v hledáčku mám buď Mondeo (již páté - já vím úchylka)

2,0 TDCI 160 klokanů 2spojkový automat Powershift, nejvyšší výbava Titanium X

nebo Passat B7 2,0 TDI 170 koní DSG, výbava Highline

Nikdy bych neřekl, že vůbec pomyslím na koncernový kombajn, ale když vidím ty rozdíly v dílenském zpracování (spáry a tak)... tak jsem fakt na vážkách...je ten jízdní projev VW fakt tak moc nezáživný? Mondeo = radost z okresky... to by mi chybělo, safra...

Nakonec asi rozhodne cena, pasu po výbavou našlapaných předváděcích vozech, ale moc jich není

Panstvo dnes jsem projel předváděcí Mondeo 2,2 TDCI 200 koní / 420 Nm v automatu .... návykový kočár, u cedule konec obce je s tím fakt prča,

na 19" kolech drží v zatáčkách jak přibitý

v interiéru se taky hodně zlepšilo, plná výbava, a stojí to stejně jako nic moc vybavený 2,0 TDCI před 4 lety... asi není co řešit, dilema se nekoná

Odkaz ke komentáři

Diky moc, a jak je to pak v ČR az auto dovezu?

Máš tři možnosti:

• Najatá firma vše zařídí včetně dovozu, přihášení atd atd až do bodu klíčky do ruky a jeďte
  • sám si auto s někým kdo na to má papíry auto na podvalníku dovezeš a vše si tady poté zařídíš ( shoda, techická, přihlášení atd)
  • pojedeš sám po vlastní ose s autem na které si v Německu na obecním úřadě sám vyřídíš převozky a vše si tady poté zařídíš ( shoda, techická, přihlášení atd)
Odkaz ke komentáři

Diky moc, a jak je to pak v ČR az auto dovezu?

Jedeš na STK na dovozovou + evidenční prohlídku. Potom pojišťovna a na "dopravku" auto zaevidovat a vyzvednout SPZ. Trochu rozdílná pravidla platí ¨pro auto nové nebo použité (tedy i předváděčku či jiné již provozované vozidlo v zahraničí). Hlavně délka platnosti STK. Nové 4 roky, předváděčka 2.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...