Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já tady marně přemejšlim, jakej asi ksicht musí mít Afričan, aby mu k němu pasovala tahle změť linií ;)

Odesláno

nazivo som nevidel, ale z fotiek je to velmi krkolomne... jedna linka strieda druhu, tretiu, siestu... myslim, ze premiove znacky by mali ctit decentnost, toto vyzera ako nejaky novy hjundaj... ale nove A sa mi paci, tam to sedi :)

Návštěvník pitrs182
Odesláno

nazivo som nevidel, ale z fotiek je to velmi krkolomne...

Tím myslíš Afričana nebo toho meďoura? :oneeyed02:

Odesláno

Já tady marně přemejšlim, jakej asi ksicht musí mít Afričan, aby mu k němu pasovala tahle změť linií ;)

Fešák od přírody :D Ksicht pro MB jak dělanej" Po Everestu jsem byl trochu dobitej, no :oneeyed02:

post-364-035206600 1356081507.jpg

Odesláno

Já vím že jsem až přehnaně nenáročný a když nosím už skoro rok Fortis B-42 Mars 500 a stále se mi líbí, asi mám i divný vkus, ale mně vám ten Mercedes zase tak hnusný nepřijde...

post-3283-001442600 1356084577.jpg

Odesláno

Hezký! Já se trochu bál, jestli sem nepřestřelil - a od gentlemana reakce na úrovni, dobrý.

Když Tě vidím: s tím MB chvilku ještě počkej, jestli nedozraješ do Bentley...

Odesláno

Střílející brzda je super, měl jsem ho pár dní s dieselem, opravdu povedené autíčko. Jen nechápu to dřevo v kufru...na palubě jachty asi ok, ale po tomhle tašky jezdí o sto šest. A pro chalupáře taky nic moc, kufr (pod roletkou) je docela nízký.

Odesláno

..jezdím klasikou...teda když nesněží.. :) ale ten kombík mne na živo ohromil, tak jako celkově nové CLS..:smile_anim:

Edit: foto..(zimní hnusné malé kola.. :) )

post-13651-002147400 1356163404.jpg

post-13651-002360500 1356163413.jpg

Odesláno

Ten kombík je super :) Já nikdy MB nemusel.. Jezdím G-klasse, ale to vlastně není Mercedes, ale nové Ačko a kombík CLS.. paráda :)

Odesláno

Přes 130kW a takhle malá spotřeba? To tlačiš ne? :huh:

Vubec ne, jizdou podle predpisu palubak ukazuje 4,7. Ale staci zrychlit a po dalnici drzet pres 140 a razem je tam 6,3 :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...