panedge Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jako s tema cenama servisu za Ford si delate pr.del ne?Ja jezdil do autor. a ty castky byly vzdycky maly. JAJA-to byly ale kotouce a desky na vsech kolech ne?ja teda na X5 platim stejne min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Kupujte Škodovky! Kotouče a destičky u AD za necelých 11. (327,03 + 19% DPH) IMG_0180.JPG Včetně servisní prohlídky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 JAJA-to byly ale kotouce a desky na vsech kolech ne?ja teda na X5 platim stejne min.Jasně. Desky i kotouče x 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Včetně servisní prohlídky? Bez. Kupujte Mercedesy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 My jsme meli ve firme Fabii a za posledni garancku jsme dali 15 a nic moc v tom nebylo.Po tyhle prohlidce sla do sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 To panedge: Naší flotilu tvoří Toyota,Mercedes,Opel,Mitsubishi a Ford servis je s náskokem nejdražší. Asi záleží na daném modelu, ale na Mondeo to jsou rány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 no nekupte to...............zánovní vůz http://www.autoforum.cz/zajimavosti/takhle-se-dela-z-totalky-skody-octavia-zanovni-vuz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 no nekupte to...............zánovní vůz http://www.autoforum.cz/zajimavosti/takhle-se-dela-z-totalky-skody-octavia-zanovni-vuz/ No já jako mladé střevo po střední koupil své první auto, ČR původ Citroen Saxo 1.5D od koncesionáře. Rozuměl jsem tomu kulové - resp. neznal jsem ani základy (okna, sundat gumy, koberce atd... atd... ). Napadlo mě aby udělal geometrii, a dostal jsem papír že vše OK. No domluvili jsme se a já začal jezdit, po pár měsících jsem na dálnici přejel nějakou větší příčnou nerovnost (panel) a čelní sklo se v levém horním rohu odlepilo a začalo dovnitř profukovat ... na benzince jsem zjistil, že můžu vyndat prst ven z auta ... :-) Tak jsem zajel do nějakého servisu, s dotazem co s tím ? Borci to zvedli nějak kolem toho chodili a že se jim to nezdá ... no po pár minutách mě frajer říká : "to máte klasickou skládačku, lego" , říkám co to je ? a on Hele vidíte tady tu čáru na podvozku ... a ona tam fakt byla za předním podběhem přes celou šířku auta. Odstrojily se A sloupky a tam kupa kitu ... no já myslel , že mě trefí ... poslední kontrola byla VIN a to bylo vyraženo obstojně ručně a převařené ... (na první pohled laika ok... Dopátral jsem přes pojištovnu atd.. že auto bylo likvidováno jako totálka na předek - je to dlouhá pohádka , ale se šťastným koncem... Můj známý právník ho donutil ke převzetí auta a podepsání uznání dluhu a pak soud (znal soudkyni) takže první kolo bez jeho přítomnosti se přezkoumávalo jestli to nepodepsal pod nátlakem (130kg týpek) ... po cca 1,5 roce cash doma (hrozba zase známým právníka, exekucí na jeho majetek) - náklady na právní dokumenty cca 4000,-, 4% z částky podání na soud ... dostal jsem kupní cenu + 4% co byly na podání ... A to jsem šel zkratkou přes uznání dluhu - kdyby to mělo jít na soudní znalecký posudek tak by byla pohádka delší a možná i bez šťastného konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 koukam na sauto na inzeráty s-maxe, sharana a alhambry a cumim, kolik ty 3 lety auta mají nalitano. to snad ani není možný 180tkm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 a co teprve ty šest až desetiletý, ty pak mají všechny do 150ti tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 no nekupte to...............zánovní vůz http://www.autoforum.cz/zajimavosti/takhle-se-dela-z-totalky-skody-octavia-zanovni-vuz/ Naopak se z nového zase dá vyrobit za chvíli auto na odpis http://auto.idnes.cz/muz-rozbil-vlastni-mercedes-za-miliony-rozzuril-ho-servis-poj-/automoto.aspx?c=A150917_133616_automoto_mku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 a co teprve ty šest až desetiletý, ty pak mají všechny do 150ti tisíc Jj, zázrak velebnosti... tak já mám 2008 rv a najeto 150tkm, tak proto ty nájezdy za 3 roky nepobiram...kord takovyma autama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Ty tam naopak musíš sto ještě namotat, jinak ti to nikdo neuvěří Já mám na svým auťáku taky malé nájezdy, okolo dvaceti ročně, protože používám i jiná auta. Jj, zázrak velebnosti... tak já mám 2008 rv a najeto 150tkm, tak proto ty nájezdy za 3 roky nepobiram...kord takovyma autama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jj, zázrak velebnosti... tak já mám 2008 rv a najeto 150tkm, tak proto ty nájezdy za 3 roky nepobiram...kord takovyma autama... kord je zbraň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 hmm já taky najíždím monďasem málo, asi 7 až 8tis. ročně, spíš víc lítám služebákama jak v práci tak i u šváry ve firmě, takže na starým Mondeu jsem měl za 8 let nájezd asi 65 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 kord je zbraň Jj..to je kort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 umel byste někdo jen podle VINu prověřit jednu Mazdu 6ku na servis a kilometry? JMZGH19L601132879 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 umel byste někdo jen podle VINu prověřit jednu Mazdu 6ku na servis a kilometry?JMZGH19L601132879Si zavolej do jakéhokoliv autorizáku a tam ti tu historii řeknou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Afri: to neni zas až tak pravidlo.Třeba v BMW Ti to po telefonu neřeknou.Jedině osobní návštěva v servisu.Osobní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Bmw jsem nezkoušel,ale je pravda že lenochy chytneš i u jiných značek, ale zavolal jsem o město dál a informace byli na světě. U žádné značky se mi zatím nestalo,že by mě neřekli km a zdali bylo auto u nich servisováno pravidelně a jestli bylo havarované. Např u Subaru a Mitsubishi mě vyjmenovali každý šroubek co se kdy měnil,jsem docela koukal. Upraveno 1. října 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se