Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 10. 2015 v 12:06, petr10 napsal:

Land Rover Discovery Sport? Krása, závidím (v tom pozitivním slova smyslu) :). Hrozně se mi teď líbí ty nové kousky od LR a Jaguaru. Počínaje Evoquem.

jj, je to Discovery Sport. Zkoušeli jsme i Evoque, ale ten kufr je tam fakt mini. Design zvenku, ale hlavně vevnitř je podle mě super (nový LR, RR a Jag obecně) - čistý, minimalistický.

Odesláno
  V 15. 10. 2015 v 11:14, Muffik napsal:

jj, je to Discovery Sport. Zkoušeli jsme i Evoque, ale ten kufr je tam fakt mini. Design zvenku, ale hlavně vevnitř je podle mě super (nový LR, RR a Jag obecně) - čistý, minimalistický.

Souhlasím, je to takový čerstvý vítr v tom našem "německém" vozovém parku. Skoro každý den potkávám nový RR a často i F-type a vždycky si to musím zálibně prohlížet a otáčet se jako pako.

Odesláno
  V 15. 10. 2015 v 11:14, Muffik napsal:

a mě se zase líbí ta fotka, je dokonalá..........

Odesláno

Furo, pekny. Hawkey je dle me nej cumak imprezy.

Tatik ma na forysovi okolo 130t km a taky se porad smeje:) Me Outback 3.6 trosku sklamal, ale Suba  mam porad rad a vim, ze jednou si koupim wrxko v kombiku, 2005 rok. Jen tak pro radost:)

tl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...