Radek124 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V mírné zimě delší interval výměn problém být nemusí - akorát bacha na pořádné mrazy: při popojíždění má starší olej tendenci víc vázat vodu a ta se bez delšího prohřátí nemá důvod odpařovat. V zimě pak pod víkem motoru tvoří cosi jako našlehanou zubní pastu (kdo nevidí, neuvěří), kterou po rychlém zahřátí vany a přeměně na páru nestíhají promrzlé odvětrávací hadice a otvory některých motorů (Fiaty, Fordy, Citroeny, Peugeoty...) odvést a směsí oleje a ledu se ucpou. Obsah vany se pak "vyzvrací" cestou nejmenšího prostoru, třeba kontrolním otvorem hladiny oleje - a bez okamžitého odstavení (vysvětlujte to babě!) následuje rychlé zadření a konec úspor...
African Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Afri , ruku ns srdce... moje mati najede za rok 3tkm, neni to blbost menit olej co je delanej na 30 po 3tkm ? Menim ji ho po 6tkm s to je myslim porad luxus. Pokud na tech vsech autech najedes za rok cca 15-20tkm tak je logicke jednou za rok vymenit olej:-)Blbost to je, proto jsem tam dával na začátku smajla :-) My jezdíme cca. jednou ročně, protože to plus minus najedeme....
DavidLC Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Nově dva v jednom, nový hodinky i auto (ze sekáče) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem DavidLC
Návštěvník Radius Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Trochu jste mě znervóznili s tím LL olejem. Mám na MB 220 CDI dle Assystu LL olej na 20tkm, je to moc? Měl bych měnit po 15tkm? Rád bych s autem najel ještě 100-150tkm... Jezdím 90% dálnici. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Radius
SEMRY Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Dálnice to snese, ale já bych dal stejně 15....EDIT: Pokud nejedeš pořád na plnej.... Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem SEMRY
varjag Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Nově dva v jednom, nový hodinky i auto (ze sekáče) Dobrá volba, gratuluju. Lancie mám moc rád ....a taky Alfy, Saaby a Citroeny. A momentálně j jednoho Jaguara Tak ať dělá radost
DavidLC Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Děkuji , starší Lancie ( Thema 3.2 a Lybra) a Alfy (164 a 156) jsem měl a jezdil a nádhera,se Saabem jsme si nesedli a Citroen (XM 3.0) POHÁDKA. Jaguar mě minul... Tohle je ale kříženec, spíš "amáro". Lancia Voyager - Chrysler TownCountry. Ale dobrá motorizace, 3.6 Pentastar 282 koní, zatím dobrý (mám ho pár dní). Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem DavidLC
Lion Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Trochu jste mě znervóznili s tím LL olejem. Mám na MB 220 CDI dle Assystu LL olej na 20tkm, je to moc? Měl bych měnit po 15tkm? Rád bych s autem najel ještě 100-150tkm... Jezdím 90% dálnici.Dyt to mas uz delsi dobu ne? Nemyslim ze bys ted vyrazne zmenil zivotnost auta olejem...
Návštěvník Radius Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Lion: ne, mám tři měsíce nový... Nicméně to původní jsem taky nechal kdysi změnit interval Assystu z 20 na 15tkm. Každopádně když jsem se teď na popud týhle debaty díval do servisky, tak tam jsou celkově šílenosti jako např. výměna vzduchového filtru každých 40tkm.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Lion: ne, mám tři měsíce nový... Nicméně to původní jsem taky nechal kdysi změnit interval Assystu z 20 na 15tkm. Každopádně když jsem se teď na popud týhle debaty díval do servisky, tak tam jsou celkově šílenosti jako např. výměna vzduchového filtru každých 40tkm.Základ je nevěřit výrobci a řídit se radami internetových diskuzi a anonymních for
Jeremy Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Presne tak, vzduchovej filtr tam dokonce vubec ani nemusi bejt - a nebo se proste vypete v Savu
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) Presne tak, vzduchovej filtr tam dokonce vubec ani nemusi bejt - a nebo se proste vypete v Savus vypráním souhlasim ale ze tam nemusí byt vůbec je IMHO blbost. Zkus vyndat a projet se s autem. Jiný zvuk, jina spotřeba, někdy i jiný průběžného zátahu, pytel, ... váha vzduchu pokud je tak začne dávat jinak díky menšímu odporu. Pokud by nemusel byt,výrobce by ho asi nedával.motor potřebuje dvě věci aby fungoval palivo a vzduch, poměr obeho je základ, pokud jednu složku omezis, narušiš poměr, predavkujes, už je vse jinak. Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem km.kmk
Jeremy Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) Já jsem si dělal srandu. Ve skutečnosti patřím mezi ty, co autu, které mají rádi, dávají všechno dle doporučení s výjimkou motorového a převodovkového oleje (jedu v intervalech 15tis/50tis). Takže vzduchový filtry měním taky - a když ty staré vyndavám, vidím, že se od nových fakt hodně liší.Navíc mi přijde zvláštní šetřit na něčem, co stojí pár stovek, jako v případě olejů a filtrů. Neměničům bych doporučil jít si ven zaběhat a přes hlavu si nandat igeliťák s pěti dírkama, ať vidí, jak tomu motoru je.. Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem Jeremy
DavidLC Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Asi jsem divnej, ale co 10tis olej a všechny filtry,VIF, lepší palivo a co 10tis čistič soustavy.... Rád bych měl mazlika do důchodu..
tommas4 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) Auto má jít do hrobu zhuntovaný. Jak na to viz. produkce Bollywoodu jo, je to octa. Pick-up https://www.youtube.com/watch?v=H5l2CGfFLv4 Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem tommas4
eskimak Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Ja mam v serviske doporucenie na venu vzduchoveho filtra raz za 60t/2r. Co mi pride uplne uchylne, ak niekto videl filter po 20-30t / 1r tak vie o com vravim
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Tak hlavně záleží jestli jezdiš po polních cestách, šotolině, v Rumunsku nebo dálkové po pěkných cestách. Já si myslím že když vyměníš vzduchovej filtr jednou za sezonu nebo po 50tkm tak se nic nestane. Pokud to uděláš dřív nic nepokazíš, ale po 20tkm filtr stačí skontrolovat a vytřepat ,případně profouknout kompresorem a zcela volně ti dalších 30tkm udělá. Já ho měním cca každou třetí vyměnu oleje a to je jednou za rok a měním po 15tkm.
eskimak Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Po sotoline, polnych cestach ani v Rumunsku nejazdim. Pekne cesty tu moc nemame (a nic v zlom, ale ani vy) . 50t mi pride hodne cez limit. Ak menis olej po 15 nevidim dovod nemenit po 20-30 aj vzduchovy, ale je to kazdeho vec. Kompresorom nedoporucujem prefukovat, lahko z neho spravis filter s mensou filtracnou schopnostou... .
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Promin, ale starám se o auta jak málokdo a kompresorem (vzduchem) né z jednoho centimetru. 50% km najedu po evropě a cesty tam nejsou až tak zasrané....a proto mi přijde výměna jednou za sezonu v poho. Pokud u druhé výměny ve 30tkm filtr zkontroluji a je pěkný a čistý tak ho nemám důvod měnit, pokud by byl zasra...ý jak jetel tak ho prostě vyměním. Měnit ho co 15tkm je kokotina aj pre čecha když se zamyslím, že 70% kokotů ho mění jednou za 5-10let.....
eskimak Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 jasne, beriemps: pekny priklad rozlicneho vnimania vulgarizmov medzi Cechmi a Slovakmi (vid. vlakno Cigary)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se