Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Chtěl bych teda s někým (protože sám to nedokážu) zažít ten zmiňovanej úžasnej pocit ze zadokolek - do tý doby mi přijde 4x4 z vlastní, byť omezené, zkušenosti jako optimální. Co bych opravdu jednou chtěl, je tímpádem BMW 340ix..

To jsem si říkal, než jsem to zažil. Člověk vnímá rychlost, přetížení atd. hrozně pokrouceně. Já jsem měl nějaký čas Audi S4 (cca 350 koní a přijatelných 1 700kg) a připadalo mi, že auto jezdí fakt rychle a to i do zatáček. Známý, co umí docela řídit mě svezl ve Ferrari Berlinetta a řeknu Ti, že když vidíš, jak s tím autem fyzicky bojuje na limitu (asi spíš řidiče než auta), tak jsem se docela orosil. Driftovat na mokré silnici s Bávem je fajn, ale ve 740 koňovém autě na suché silnici je to maso a na sedadle spolujezdce nezapomenutelný pocit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muj subjektivni nazor, jezdim dverma napred jen v zime, na sucho nemam koule. Mam 530d zadohrab a A7 quattro 40:60. Bokem se daleko lepe vodi bmw, je to intuitivnejsi a lepe riditelne ve smyku, kdy predni kola maji trakci a zadnima lze pekne ridit prokluz. U quattra je to trochu obtiznejsi, je potreba vic plynovat a neleknout se prvopocatecniho nedotaciveho chovani a drzet ho pod plynem, nez prejde do pretaciveho smyku, tim jak klouze i predek, je trosku vic roztancovane a da vic prace aby jelo tak jak chci. Na suchu si myslim ze to bude obdobne, pro mne ma smysl 4x4 pouze a jen pri jizde na hory a v hlubsim snehu. Letosni nadilku jsem uplne v pohode projezdil se zadokolkou.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dnešní Xdrive Village byla plná na žážitku a bohuzel i nehod :/ F10 550d do X3 a pak betonovy sokl versus 435 (vsechny bagy venku), ale nastesti bez zraneni.

Jinak 340i a 135i je fakt zazitek ;-)

tak to je slusny. behem meho dne tam borec prede mnou nabral trojkou x1 cku, ja to s odstupem sledoval z x5 40d. ale zadny airbagy, jen zrusene plechy, motor vpoho. zajimalo by me, kolik aut jim za tech par tydnu tehle akce zarve..

Odkaz ke komentáři

Vážně. Spoluúčast ve smlouvě byla 30k. Když si vezmu ceníkovou cenu vozů, tak za případné způsobení nehody je to ještě solidní "pokuta". On tam asi nikdo nejde s tím, že by to během 2-3 hodin chtěl zrušit, ale dnešek na to byl opravdu bohatý. 

F10 vs X3 to dopadlo ještě dobře. Obě auta odjela po ose. 435i měla vystřlené bagy a dostala ránu na předek. Obrázek bude asi lepší než tisíc slov. 

Za nehodu 435i mohla zbrklost a nerozvážnost. Při nacvičování úhybného manévru přepálil rychlost, trhl volantem což ho správně poslalo do driftu, ale místo připadní plynu dupl na brzdu, která ho okamžitě poslala do druhé strany a v té vysoké rychlosti jen co dorovnal kola, vylétl do pole, kde trefil ten betonový sokl..

post-14606-0-82682900-1453927861_thumb.jpg

post-14606-0-74851700-1453927871_thumb.jpg

post-14606-0-72458900-1453927883_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vanilla
Odkaz ke komentáři

Nemusi to být majitel BMW.Tam stačí mit řidičák a přihlásit se na akci,podepsat smlouvu(podminky) Je to teda hrozný pohled :( 

P.S když vezmu že ještě v neděli jsem seděl v tom samém autě co je na obrázku ...

Odkaz ke komentáři

Mam golf R Variant, jina moznost nez haldex stejne neni, a na 300k mi to pripada fajn i pro bezny jezdeni. Manzelka jezdi tezkyho klobouka, ale presto bych u ni ze zadokolky v zime mel vitr, s timhle jsem v klidu.

Nevim co máš za auto, ale lidí s tvým názorem měli o tomto víkendu v Peci na BMW dnech oči jako žárovky když dělali v zatáčkách kolotoč. :-)

Další potkávám u nás na Stodůlkách když jsou BMW dny v Inveltu a slavné čtyřkolky prostě pustí nejezdce do pole jako prd.

4x4 je prostě pro běžný provoz ve městě naprosto na pytel. Hory ano. Tam je ok.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...